Punkinpuremien talvella. Onko merkki talvella?

Miscellany Eeva Niemi Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Meteorologinen talvi on alkanut, mutta usko, että ihmiset ei ole mahdollisuutta kävellä punkinpuremien. "Jatka tarkistaa itseäsi punkkien puremien käynnin jälkeen metsään", sanoi Arnold van Vliet, biologi Wageningenin yliopistossa.

Hyödyllinen lokakuu aurinko on jo johtanut nousukauden punkinpuremien syksyllä ja useissa tapauksissa Lymen taudin. Marraskuu ei jäädä jälkeen. Keskimääräinen lämpötilaero, mutta siellä oli vielä 115 punkinpuremien raportoitu. "Ja se on kaksi kertaa niin paljon kuin vuosi sitten," toteaa Van Vliet.

Mitä pitäisi tehdä, kun rasti pure?

"He ovat vaarassa punkin pureman ihmiset odottavat enää tällä kaudella", hän selittää. Mutta mahdollisuus on edelleen olemassa. "Tietenkin, todennäköisyys hieman kesällä paljon suurempi, Pohjois prosenttiosuus on suurempi jälleen. Punaiset ympyrät osoittavat Lymen. Rapid hoito on välttämätöntä. Laiminlyöty Lymen tauti voi aiheuttaa neurologisia, nivel-, iho- tai sydänoireita. Mutta vertaa sitä tietä ylittäessään. Vaikka suhteellisen hiljainen tie sinun pitäisi ensin katsoa vasemmalle ja sitten oikealle. "

Missä olet todennäköisimmin allekirjoittaa?

Jos ilmenee, että metsäalueita pisteet erittäin. Ja tämä koskee paitsi Drenthe, mutta myös Itä Groningen ja Itä Friesland. Metsät ovat kasvualusta punkkeja. "Useimmat ihmiset kävely jälkeen rasti purema kävellä siellä." Kuitenkin kolmannes punkinpuremien vain tapahtuu puutarhassa.

Biologi on merkki asiantuntijoiden Alankomaat. Yhdessä kansallisen kansanterveys- ja ympäristötieteiden pitää "merkki tutka" Alankomaissa.

Mikä on Lymen tauti?

Borrelioosi tarttuu bakteerin Borrelia joka on kaksikymmentä prosenttia punkinpuremien. Mutta eivät kaikki bakteerien tartunnan punkinpuremien johtaa tartuntatautien. "Vain" kolme prosenttia, mutta "valtava lisääntyminen Lymen tapauksissa on edelleen suuri mysteeri", sanoo Arnold van Vliet. Numerot ovat jäljittää luvun. "Olemme nähneet kolminkertaistui." Enemmän luonnetta, enemmän infektioita, mutta miksi on vielä epäselvä.

Vuodesta Veluwe, Salland Hillside, Drenthe ja Itä reunat Frieslandin ja Groningenin nousee asia pois kuin Lyme-vyö: estää "punainen" alue, jossa satoja tuhansia ihmisiä vuosittain yli kaksisataa raportteja Lymen.

Alusta uuden vuosituhannen, Drenthe väriltään punainen, kunnan kanssa Westerveld johtajana.

Tämä artikkeli on aiemmin julkaistu Dagblad van het Noorden

(0)
(0)