Punainen laukku toimitus

Luonto Urpu Korhonen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Punainen laukku toimitus tarkoittaa sitä, että varsa maailmassa tulee punainen fleece ympärillä, se on ärsyttävää komplikaatio, että jos et toimi nopeasti, elämä voi maksaa varsa.

Miten normaali syntymä?

Kun on normaali toimitus, varsa on valkoinen pussi kohtuun. Voit varsa ja valkoinen lapsivesi sac ympärillä on punainen laukku, istukan. Istukka on kiinnitetty kohdun seinämään ja säädetään muun muassa, varsa hapen. Kun tamma synnyttää napsahtaa ensimmäinen punainen laukku ja tulee lapsivesi ilmaiseksi, kun tamma painetaan, valkoinen lapsivesi sac kanssa jalat ja kuono varsan ulos. Istukka on tässä vaiheessa vielä vain kiinni kohdun seinämään ja säädetään varsa synnytyksen aikana jopa happea. Synnytyksen jälkeen vapauta istukan kohdun seinämään, jälkeiset.

Mitä tapahtuu, jos on punainen laukku toimitus?

Jos on punainen laukku toimitus, istukka on jo irronnut kohdun seinämään ja olisi samalla valkoisen tasku, ja varsan ulkopuolella. Tämä ei ole, koska siellä on myös lapsivesi on punainen laukku, se on kuin haluavat puristaa läpi kapean aukon paineistetun ilmapallo, käytännössä mahdotonta, ellei sinulla on ilmapallo puhkeamiselta. Tamma on vaikea ja tulee aina olemaan jälleen seisomaan sitten ja painostaa edelleen rikkomatta vettä.
Jos sinulla ei tee mitään nähdä vihdoin punainen laukku ulos, jos se tulee, varsa usein kärsi hapen puutteesta.
Jos tunnistat sen, ja tunnet tamma, niin tunnet eräänlainen samettinen pussi, ole sileä kuin lapsivesi sac jossa varsa on. Jos avaat että laukku tekeminen on yhtäkkiä paljon lapsivesi ilmaiseksi, koska pussi on painetta. Sen jälkeen on tärkeää hallita aseman varsan kuin on punainen laukku toimitus on lisääntynyt todennäköisyys väärinkäytön valhe. Jos Colt on väärä, se on tärkeää hänelle supistusten välillä selittää hyvin sen varmistamiseksi, että hän on syntynyt mahdollisimman pian. Jos varsa on hyvä, hän on syntynyt pian tuhon jälkeen punainen laukku.
Syntymän jälkeen, sinun pitäisi tarkistaa hengitys varsan heti hyvä, se voi olla, että varsa on kärsinyt hapenpuutteesta tai lapsivesi nautitaan.
Kun punainen laukku toimitus, istukka on usein hyvin nopeasti, koska loppujen lopuksi peräisin kohdun seinämään on löysä.

Vet puhelut?

Punainen laukku toimitus mainitaan usein komplikaatio, jossa et voi odottaa saapumista eläinlääkäri koska varsa voi tukehtua. Saat itse, esimerkiksi puhelintuen eläinlääkärin, on toimittava. Jos tunnistat punainen laukku toimitus ajallaan ja se voi käsitellä varsa voi selvitä synnytyksen yksinkertaisesti on liian myöhäistä puuttua, sitten eloonjäämisaste on hyvin pieni.
Tietenkin on viisasta edelleen pitkin eläinlääkäri synnytyksen jälkeen tullut kunnon tarkastus varsan.
(0)
(0)