Pseudoscience: ihmisen itsestään syttyvät

Tiede Hely Tikkanen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tiede 20. vuosisadan ymmärrettävästi ei tunnista ilmiö ihmisen syttyä itsestään. Näin ollen myöskään löydy Internationnal tautiluokituksen luettelo kaikista tunnetuista sairauksista kokoamat Maailman terveysjärjestön. Eikä se mainitaan Index Medicus, indeksi biologisen ja lääketieteellisen kirjallisuuden Yhdysvaltain National Library of Medicine. Vaikka kaikki todisteet poliisin ja palokunnan harkita oikeudellisen kuolemansyyntutkijat, patologeja, alan asiantuntijat alkuperän tulipalojen ja suurin osa muista harjoittajia luonnontieteiden näennäisesti kiistattomia tapauksissa ihmisen syttyä itsestään arvioitu riittävästi.

Rangaistus Jumalalta

Tällainen kriittisyys yksi ei aina oletettu aikaisemmin. Vuonna 17. ja 18-luvuilla oli itsestään syttyvät, erityisesti juomarit, nähdään rangaistus Jumalalta. Edistyminen alalla biologian ja kemian 19th century johti etsiä mitä maallinen syitä. Yksi voi rot seuraavan luettelon joitakin lisäominaisuuksia, jotka yksin tai yhdessä voivat johtaa itsestään syttyvät:
  • Kaasujen suolet ovat syttyviä;
  • ruumis tuota syttyviä kaasuja;
  • Haystacks ja kompostoinnin voivat kehittää lämpöä tulla itsestään syttyvät;
  • joitakin osia ja komponentteja itsensä syttyä jos ne toimitetaan ilman
  • altistuvat. Tämä on esimerkiksi tapauksessa fosforia, joka muodostaa osan ihmiskehon;
  • jotkut inertti kemikaalit vain yhteydet menossa muodostaa räjähtäviä komponentit;
  • antaa ulos valossa tiettyjen hyönteisten ja kalojen näyttää olevan mahdollisuus eräänlainen sisäinen palo ?? ??;
  • öljyt ja rasvat, joita löytyy runsaasti ihmiskehossa, ovat hyvää polttoainetta;
  • kipinät aiheuttamat staattisen sähkön ihmiskehossa, tietyin edellytyksin
  • Tulipalo saattaa puukotus.

Käsittämätön

Kuitenkin yhä enemmän näyttöä on siitä, että voi olla syitä yksi näistä mahdollisuuksista ihmisen syttyä itsestään. Lopulta lähtien 19th century, yksi pitää käsittämättömänä, että ihmiskehon ja sen korkea vesipitoisuus ja suhteellisen vähän rasvaa voi sytyttää tulla. Tämä käsittämätön, voi kuitenkin olla tekemistä haluttomuus ?? se ei halua ottaa huomioon mahdollisuuksia, joita todellakin näyttävät esiintyvän. Mitä kaikki liian helppo jättää huomiotta näitä mahdollisuuksia.
Palavia kaasuja aiheutuvat svertering kynsien ei voi kerääntyä elimistöön ja aiheuttaa onnettomuuden. Englanti pappi tässä tilassa oli aikoinaan varoitus päätyttyä palvelun mutta sen ei pitäisi itse voisi puhaltaa kynttilät. Hänen hengitys voi syttyä palamaan.
Staattisen sähkön näyttää olevan hyvin sopiva sytyttämiseksi ja polttamiseksi, kuten, riippumatta siitä, joiden kautta ne syötetään myöhemmin. Mukaan Fire Protection Manuaalinen, käsikirja US National Fire Protection Association, voi esiintyä ihmiskehossa tuhansia volttia kerääntyä staattista sähköä. Jotkut ihmiset ovat tunnetusti paljon suurempaa kuormaa on kertynyt, joskus jopa 30000 volttia.
Yleensä tämä vastuuvapauden sähköä hiuksia viaton tavalla. Esimerkiksi tehtaissa syttyvien materiaalien tai kaasumaisia ​​leikkaussalit sairaaloissa, joissa huumeita käytetään, haihtuvia seikkoja, joille tällaiset ihmiset voivat aiheuttaa räjähdyksen. By ?? kuten räjähdys on tietääkseni kuitenkaan kukaan koskaan täysin palanut tuhkaksi, kun huone ja kalusteet olivat vahingoittumattomina.
Jos muut fyysiset syyt ihmisen itsestään syttyvät ehdotetaan: tulipalloja, salama, sisäinen atomi räjähdykset, laserit, mikroaaltouuni säteilyä, korkean taajuuden ääniaallot ja magneettisten vastuuvapauden. Tapa, jolla tämän pitäisi tapahtua, on käsittämätöntä. Viimeksi mainittu koskee myös yhtä paljon ihmisen itsestään syttyvät itsestään.
(0)
(0)