Profiilin valinta; Miten tehdä tämä valinta?

Koulutus Virva Kuusi Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Nuorena, opiskelijoiden pitäisi tehdä tärkeä valinta tulevaisuudelle. Kolmannessa luokassa sekä HAVO ja VWO kunkin opiskelijan on tehtävä klustereita. Valinta, joka määrittää tulevaa mahdollisuuksia osalta jatkokoulutukseen ja lopulta ura. Valinta profiili ei ole jotain, joka voidaan tehdä yhtä nopeasti välillä. Kysymys kuuluu: miten teet tämän tärkeän valinnan. Miten tulet tietoisen päätöksen ja mitä sinun pitäisi etsiä?
 • Miten luoda hyvä profiilin valinta?
 • Profiilin valinta on yhteistyö vanhemman ja lapsen välillä
 • Eri tapoja saavuttaa profiilin valinta
 • Tiedä mikä profiili haluat valita

Miten luoda hyvä profiilin valinta?

Making valinta profiili ei ole vain valittaessa aiheita haluat, tai aiheita olet hyvä. Sinun tulisi aina katsoa pidemmälle. Tämä tarkoittaa sitä, ikäänkuin "takana" aiheista katsomaan. Mitä voit tehdä laatikko? Mutta paljon enemmän: mitä haluan sen? Making valinta ei pitäisi tehdä impulsiivisesti. Sen on oltava tietoisen päätöksen. Tehdä oikean valinnan, sinun täytyy kaivaa itse, hahmosi ja miettiä, kuka olet ja mitä Luk. Seuraavat seikat auttavat sinua matkalla tietoisen päätöksen:
 • Keskity olennaiseen
 • Ajattele hahmosi ja teidän ominaisuuksia
 • Päätä itse, mitä haluat omassa työympäristössä
 • Tunnista trendit työmarkkinoilla ja harkita onko sinulla affiniteetti siellä

Profiilin valinta on yhteistyö vanhemman ja lapsen välillä

Koko valintaprosessi, on tärkeää, että on vuorovaikutus tapahtuu välillä vanhempien ja lapsen on tehdä valinta. Yritä käyttää kaikki mahdollisuudet puhua niin paljon kuin mahdollista. Usein se ei ole niin paljon. Jokainen on varattu omia asioita. Joten kun tilaisuus syntyy napata sen. Vanhemmille on, että he täten tarkoin poika / tytär kuunnella. Ei liian pian valmiina vastaus, mutta ensin kuunnella, mitä todella sanotaan. Vanhemmat usein on kuva lapsen ja liittyvät tulevaisuuden suunnitelmista. Mutta tämä vastaa suunnitelmia lapsen? Saattaa olla hyvinkin olla odottamattomia tiedot edellä. Ja en ole liian pian valmiiksi lausuntoa, mutta keskustella siitä rauhallisesti.

Eri tapoja saavuttaa profiilin valinta

Jokainen opiskelija valitsee vielä oman muodon tulla lopullinen klustereita. Tämä on normaalia, koska jokainen ihminen vihdoin on oma tapa tulla päätökseen. Tämä henkilökohtainen valintaprosessi on jaettu seitsemään eri vaihtoehto tyylejä:
 • Emotionaalinen tyyli valinta
 • Omituinen tyyli valinta
 • Impulsiivinen valinta tyyli
 • Intuitiivinen valinta tyyli
 • Looginen / rationaalisen valinnan tyyli
 • Taipuisa tyyli valinta
 • Procrastinating tyyli valinta

Emotionaalinen tyyli valinta
Tässä se on valinta "sydämesi." Emotionaalinen päätöksen tekemistä. Jotain tuntuu hyvältä, ja siksi se on valittu.
Omituinen tyyli valinta
Omituinen valinta tyyli on tyyli, joka sopii ihmisille, jotka menevät omalla tavallaan. Mitä muut ajattelevat vai ei ole tärkeä.
Impulsiivinen valinta tyyli
Tämä tyyli sopii ihmisille, jotka eivät koskaan ajatella kahdesti noin päätöksestä, vaan tehdä valintansa. Yksi on myöhemmin kohtaamaan joku välittömässä läheisyydessä tosiseikkojen seurauksista, voi usein osoittautua hätiköityjä valinta ei ole aina oikea. Lyhyesti, vanha sanonta "ajattelevat ja tehdä" on usein täällä.
Intuitiivinen valinta tyyli
Intuitiivinen valinta on valinta, joka ei ole ajan muille selittää. Henkilöä, joka tekee valinnan usein intuitiivisesti tietää jo, että tämä on paras valinta. Se ei tarkoita, ettei prosessi edeltää. Myös joku, joka valitsee hänen intuitio ei tee hänen huolensa. Vain miksi nyt tehdyllä päätöksellä tässä valinta ei ole selittää muille. He vain tietävät että se on oikea valinta. Yleensä tämä myös osoittautuu asian.
Looginen / rationaalisen valinnan tyyli
Kun tämä tyyli on valittu "pää". Kaikki plussat ja miinukset punnitaan toisiaan vastaan. Ja siellä se on tehty loogisin vaihtoehto.
Taipuisa tyyli valinta
Tämä on vaarallinen tyyli valinta, koska henkilö pitää hyvin vaikea tehdä valinnan tai päätöksen. Tehdä valinnan tai päätöksen haetaan muualta. Ja päätetään pohjalta lausuntonsa.
Procrastinating tyyli valinta
Usein erittäin vakava ihmisiä tietty vastuuntuntoa tekee lopullisen päätöksen mahdollisimman pitkään edelleen laajentaa. Valinta, että tulevaisuudessa on määritetty, ei pitäisi olla helppo ajatella ja ainakaan kiire päättää.
Mitkä edellä valita tyylejä sopii myös oppilas, se on aina suositeltavaa puhua läpi vaihtoehtoja. Koulussa on edelleen mentori / selittämään kantansa valintaan. Ja kotona on tärkeää, että vanhemmat kuulla oikein lapsen kanssa, miksi tietty valinta tehtiin. Kysyntä pitkälle miten ja miksi. Ennakkoratkaisua käännä vastaamaan. Joten prosessi pysyy vakiona kehitystä.

Tiedä mikä profiili haluat valita

Paljon opiskelijoita tietävät, mitä he eivät halua. Ne voivat hyvin ilmi monissa tutkimuksissa tai ammattialat määrittää, että he haluaisivat tehdä mitään tulevaisuudessa. Mutta se ei ole aikomusta tämän koko valintaprosessin! Olemme vain katsomalla, mitä joku on kuin! Mutta älä huoli. Löytö mitä opiskelija ei halua antaa paljon tietoa.
(0)
(0)