POPCORN: enemmän "polyfenolit Hedelmät ja vihannekset

Miscellany Eevertti Savolainen Tammikuu 23, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Sandra Ianculescu - Eräät viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että maine popcorn, mukana luultavasti jokainen elokuvien katseluun, voidaan täysin muuttunut. Tutkijoiden mukaan popcorn on eräänlainen välipala, joka on hyväksi terveydelle, koska se sisältää enemmän antioksidantteja nimeltään polyfenolit kuin hedelmiä ja vihanneksia.

Tutkimuksen tulokset esiteltiin Exposition 243esimo American Chemical Society kansallinen kokouksessa San Diego. Tiedemies erikoistunut tutkimus terveiden osien suklaa, pähkinät ja muut elintarvikkeet, selitti, että polyfenolit löytyy suurempina pitoisuuksina popcorn, koska se sisältää vain 4% vettä, kun taas polyfenolit laimennetaan 90% vesi on lähes aina löytyy paljon hedelmiä ja vihanneksia. Lisäksi mukaan toisen uskomaton tutkimus, näyttää siltä, ​​että osaa popcorn että juuttua hampaita, ja kaikki, että olemme tuoneet vihata, ovat juuri niitä, jotka sisältävät korkein pitoisuus polyfenoleja ja kuitua.

Joten voi sanoa, että popcorn voi olla täydellinen välipala, koska se on ainoa laji välipala, joka on peräisin jyvät 100% käsittelemätön. Vaikka jotkut vilja kutsutaan jyviä, oikeastaan ​​vain sitä, että yli 51% tuotteen painosta edustaa jyviä. Kulhoon popcorneja tarjoaa yli 70% määrästä jyvät tarvitset päivässä keskimäärin aikuinen kuluttaa yli puolet tarjoilu täysjyvätuotteita päivittäin ja popcorn voisi täyttää toinen puoli tavalla erittäin miellyttävä.

Pieniä ongelmia, mutta voi syntyä valmistuksen aikana popcorn: öljy, voi, margariini, suola, sekoitus öljyt ja sokeri - kaikki tämä voi kuulostaa hyvin herkullinen, mutta se voi täysin pilata "" kuva "popcorn, lisäämällä "ton" kaloreita ja rasvaa.

Popcorn valmistetaan niille erityisiä säiliöt ilmaa, se on vähemmän kaloreita kuin yksi keittää mikroaaltouunissa, mikä on kaksi kertaa enemmän kaloreita kuin ensimmäinen; vaikka lisäät öljyä löydät kanssa kaksinkertainen kaloreita kuin popcorn, että voit ostaa huvipuistoissa.

Noin 43% mikroaaltouuni popcorn on rasvaa, verrattuna 28% verokannan mukaan, jos valitset popcorn tekemät sinua kotona.

Yhteenvetona, huolimatta aiemmat tutkimukset ovat löytäneet pieninä pitoisuuksina polyfenolit popcorn, all''Exposition American Chemical Society on pystynyt osoittamaan, että itse asiassa koko polyfenolit popcorneja on useita.
Paljon enemmän kuin aiemmin luultiin. Korkeammat kuin vuonna pähkinät, jopa 300 mg annosta kohden, verrattuna 114 mg per annos varten maissia ja 160 mg hedelmiä.
Osa popcorn tarjoaa saanti 13% polyfenoleja päivässä.

Joka tapauksessa, popcorn ei voi korvata hedelmiä ja vihanneksia terveellistä ruokavaliota, koska ne sisältävät myös vitamiineja ja muita ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä hyvän terveyden. Hivenaineita että normaalisti popcorn.

Jotain vastaavaa voitaisiin tehdä kuivattuja hedelmiä kuin tuoreet. Näyttää siltä, ​​että jopa kuivatut hedelmät sisältää korkeampia prosentteja polyfenoleja. Mutta se on toinen hyvä tarina, että meidän pitäisi analysoida erillisessä artikkelissa.

(0)
(0)