Poliisi konsertti 2007: juhlaa tunnustamista

Viihde Elsi Lehtinen Tammikuu 22, 2017 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Poliisi antoi kaksi konserttia Alankomaissa. 13 ja 14 syyskuu 2007 ne olivat esillä Amsterdam Arena. Tässä on katsaus ensimmäinen konsertti 13. syyskuuta. Ne näyttävät hieman vanhempi, mutta ovat silti aivan yhtä intohimoisesti niiden alkuvuosina. Kun he tulivat lavalle yleisö purskahti ääneen huutaa. Ilta puhdasta nostalgiaa useimpien konserttikäyntejä. Äänekkäästi he laulavat kuuluisa kappaleet, asenna uusi takki.

Poliisi - Cult Band

Poliisi 1980-luvun alussa oli todellinen kultti bändi. Se oli johtava renkaan ja trio uraauurtavaa työtä kuin ryhmä pop reggae sekoittaa. Poliisi Reunion Tour oli lähinnä tilaisuus faneille menneen nähdä vanhoja sankareita vielä kerran töissä. Etukäteen oli jo tiedossa, että kaikki osumat olisi pelataan, mutta kaunis live versioita. Ja kävi ilmi, että miehiä ei unohdettu. He pelasivat kuin nuorten koirien kanssa paljon intohimoa, kaunis kitarasooloja, raskas basso ja mukava ja tiukka rummutusta.

Historia Poliisi

Poliisi Stewart Copeland perustuu. Hän oli nähnyt Sting pelin ja pyysi häntä pelaamaan uusi bändi. Henri Padovani, 24-vuotias Korsikan, alun perin oli kolmas henkilö, joka osallistui. Käytössä 12 helmikuu 1977 he julkaisivat singlen Fall Out. Mutta uransa ei tahtonut
Basisti ja laulaja Sting Lautat. Loppuun Poliisi jo ilmestyi näköpiirissä, kunnes tuottaja ja basisti Mike Howlett kutsuttu Sting pelata uuden bändinsä Strontium 90. Mutta rumpali strontiumin keskeytti, Stewart Copeland otti hänen paikkansa. Ne otettiin käyttöön Andy Summers, kitaristi kanssa Strontium. Suorittamisen jälkeen neljä Henri Padovani sai potkut. Heidän ensimmäinen esiintymisensä oli 18. elokuuta 1977 Rebecca klubi Birminghamissa.
Sitten se meni nopeasti. Oli hittikappaleet, niin yksinäinen, Roxanne, ei kestä menettää sinua, viestin pullossa, Kävely Moon, Älä seiso niin lähellä minua, De Do Do Do De Da Da Da Every Little Thing hän tekee on taikaa, Spirits materiaalisessa maailmassa, Every Breath You ottaa, kuningas kipua, ja toiset. Vuonna 1985 yhtye hajosi jälkeen riitoja, vaikka he sanovat, että se on hitsattu tauko sooloprojekteihin bändin jäsenistä.

Jälleennäkeminen Poliisi

Sting aloitteesta bändin vuonna 2007, on jälleen aktiivinen. Kunniaksi kolmaskymmenes vuosipäivä Poliisi kiertue on järjestetty. Aluksi, Stewart Copeland ja Andy Summers eivät osallistuneet takia tuloeroja. Mutta kun Sting ehdotti melko jakaa tuoton he suostuivat.
11. helmikuuta 2007 klo Grammy Awards, poliisi avasi laulun Roxanne. Keväällä alkoi heidän reunion kiertueella Yhdysvalloissa ja 13. ja 14. syyskuuta he tekivät Alankomaiden kaksi esitystä Amsterdam Arena.

Concert Amsterdam Arena 13 syyskuu 2007

Ensin tuli pistot poika bändinsä kanssa Fiction Plane. Bändi on aivan kuten poliisi rumpali, kitaristi ja basisti. Sting poika on sama ääni Sting. Molemmilla on voimakas ääni. Kolmen varttia oli ohi ja se odotti Police. Yleisö oli täynnä odotuksia.
Se oli nyt viisitoista vaille yhdeksän ja siellä he tulivat yli, ilman melua, vaihe. Oli heti alkoi minun suosikki laulu viestin pullossa. Lisää osumia seurasi. Pian kävi ilmi, että oli olemassa uusia musiikillisia vivahteilla tarjottuja numeroita. Niin oli Jokainen pieni asia, hän tekee on taikaa kaunis pala musiikkia tempo viivästyksiä ja kiihtyvyydet. Älä seiso niin lähellä minua sai uuden melodia.
Tämä musiikillinen kokeet varmistettava, että vanha materiaali kuulosti uutta ja jännittävää. Roxanne oli hyvä esimerkki siitä. Vaikka Sting aikana soolouransa, häntä useita kertoja, se kuulosti se oli uutena.
Show itsessään oli selvin päin. Se ei ole toiminut liian paljon valoa. Video näytöt valmistettu kaukaisten pieniä näköisiä miehiä, hyväksyttävä koko, jossa kaikki kolme muusikkoa tuotiin keskipisteenä. Mutta bändi piti olla se erityisesti laatua elävien versiot, jotka olivat hieman liian pelataan kovaa mielestäni. Melu voisi parhaiten pehmeämpi ehkäistä kuulon heikkenemistä Concert kävijät.
Prinsessa Maxima joka oli myös läsnä konsertissa, varmasti nauttinut. Koska poliisi oli ennen suosittu Argentiinassa. Siten jännittävä live show sai kuninkaallisen kosketus.
(0)
(0)