Poikue hoidon kirjekyyhkysten

Luonto Aila Hiltunen Tammikuu 22, 2017 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hoito nuorten eläinten jää luonteeltaan hyvin eri tavalla. Joskus se tyytyy poiminta hyvä paikka tehdä hedelmöityneet munat kuoriutuvat ja sitten vanhemmat ei enää välitä. Monet kalalajit ja sammakot ja konnat "hoitoa" tällä tavalla onnistunut jälkeläisiä. Se tunnetaan myös Dormerin joka on hyvin erityisen varovainen, jotta tuottaa jälkeläisiä. He lähtevät hoitaa pojan yli perhepäivähoitajia. Lyhyesti, luonto tulemme kaikkein epätodennäköistä vaihtelut jälkipolville turvallisesti. Seuraavassa artikkelissa me tarkastelemme vanhempien huolta kilpakyyhkyt, jota kutsutaan myös kyyhkynen.

Paritus

Saada jälkeläisiä jatkuu kyyhkysiä pariutumisen etukäteen. Urokset kyyhkyset, urokset, viettää merkittävä osa päivä tehdä sen vaikutuksen naaraat usein kutsutaan kanaa. Tämä alkaa, kun yksi on vain muutaman kuukauden ikäinen. Kun kana tulee ennakot kukko, hän näyttää tämän kautta päästä kukko alueella. Enimmäkseen tämä on broedbak. Heti kana vaikuttava kukko alkaa vastata kanssa nyökkäys päätään, sitten pari muodostuminen vaiheessa, että ensimmäinen liittäminen ei ole kauan tuleva. Kunhan kumppanit ovat yhdessä, ne ovat yleensä yksiavioinen. Tästä huolimatta side, joka voi kestää eliniän, kukko jatkaa paitsi yrittää tehdä vaikutuksen muita uroksia, hän myös pitää muita kanoja tuomioistuimessa. Koska yhä useammat DNA tutkimusta tehdään jälkeläisissä on yhä selvempää myös, että "huijaaminen" in kirjekyyhkysiä esiintyy edelleen säännöllisesti.
Kun on olemassa jonkinlaista se ei ole vain pariksi, on myös ahkerasti rakentaa pesä. Tämä pesä ne rakentaa usein tarjotaan kivi pesä ruokalaji. Jos pesintä kyyhkyset ovat tarjonneet sääntö tupakan varastaa. Anna kyyhkyset luonnossa katsoa kuin otamme kaiken takaisin kotiin, mutta mitä näyttää olevan vähän hyötyä. Tämä yhdessä rakentaa pesän vahvistaa side muodostetun parin. Jos pari on muodostettu ja pesiviä tapahtui noin 12 päivää myöhemmin, voidaan odottaa ensin muna. Joskus aikaisemmin ja joskus myöhemmin.

Haudontaprosessin

Ensimmäinen muna on kirjattu alkuillasta ja toinen muna seuraavat kaksi päivää myöhemmin alussa iltapäivällä. Todellinen hautovan, vain alkaa vähän ennen laskemme toisen muna. Tämä vapauttaa munat oikea. Kun ensimmäinen muna kyyhkysiä istua pesä, inkuboidaan mutta sitten ei oikeastaan. Ne suojaavat munia riippumatta, mutta ankaran pakkasen aikana voi olla ensimmäinen muna on paras korvataan kunstei, muuten on todennäköistä, että jäätyy ensimmäinen muna. Jos olet muna sitten toisena päivänä muutama tunti ennen laskemme toisen muna tuolloin selittää ei ole ongelmia.
 Noin 17-18 päivä inkuboinnin saada poika ulos. Kun munat kuoriutuvat sekä kukko ja kana aktiivinen. Kukko ottaa tämän tehtävän noin 10:00 aamulla vasta noin klo 17.00 iltapäivällä. Jäljellä oleva aika hautovan kana. Nuoret muna on työläs tehtävä munankuori kanssa munahammas pick reikien läpi, kanssa poikasen itse pyörii rikkoa. Tätä kutsutaan myös kanoja. Tämä prosessi voi kestää 18-24 tuntia. Jos poikanen on kerran laadittu, se tuntuu hieman avuton olento märkä, mutta se vaihtumassa.

Kasvu

Kehittäminen nestlings etenee hyvin nopeasti. Syntyessään nuori kyyhkynen painaa noin 17 grammaa. Jos kyyhkyset vieroitetaan jälkeen 25 päivää tai niin ?? kehon paino on mahtava 250-300 grammaa. Kuuden ensimmäisen päivän paino kasvoi 17 grammasta 50-60 grammaa. Vuodesta 17-250 grammasta 300 grammaan 25 päivää on valtava kasvu hyvin lyhyessä ajassa. Täysikasvuisen aikuisen kyyhkynen lopulta saavutti paino on 350-400 grammaa. Tämä kertoo jotakin ravitsemuksellista laatua sadon maitoa lapsen Päivät kuluivat. Prosessi Maidon muodostuminen "kyyhkysten on melko ainutlaatuinen. Pesimäaikana kasvuston läpi sato maito on, joitakin merkittäviä muutoksia vaikutuksen alaisena hormoneja. Kun munia viedään tuotetaan aivolisäkkeen prolaktiinihormoni ja HOR-as jatkuu lisääntymisaikana, laajuudesta tuotanto kasvaa. Kuuden päivän inkuboinnin sato seinä alkaa itse paksuuntua ja muoto taittuu. Siellä on intensiivisempää liikkeeseen pään seinään, ja solut kudoksen kerääntyä rasvoja. Loppuun mennessä pesimäaikana, nämä solut alkavat menettää keskinäisistä ja tulevat ikään kuin enemmän tai vähemmän irrallaan sadon. Siellä ne muodostavat juuston, kuten lietteen, todellinen kasvuston maito, joka on erittäin ravitsevia. Tämä sato maito on elintarvike, joka nuorten vasta kuoriutuneet kyyhkynen-viestien neljän ensimmäisen viideksi päiväksi.
 Sitten he vähitellen yhä kytkennän corn ruokavalio, joka on ensin kasteltu craw vanhempien. Ruokavalioon nuorten pelata joko kukko ja kana yhtä tärkeitä. Myös kukko muodot sato maitoa ja hän on uskollinen liittyä ruokinta poika. Muilta osin kuin nopeaa painon nousua tehty poikasten tässä lyhyessä ajassa muutosta, jonka voi olla. Nuori kalju on kyyhky kasvanut koko hapsuja, näkö on täysin kehittynyt ja kyyhkyset ovat vastustuskykyisiä. Tämä ominaisuus voimme todeta hyvin nopeasti. Vaikka jouset ovat vielä kuoppia, näemme kyyhkysenpoikaa puolustautua tallentamalla kanssa siipi osaksi "tunkeilijoita". Niin vähän poikasia kasvot kyyhkyset vielä herttainen, mutta jos nastat ovat hyviä ja se näytti emme voi tarkalleen sanoa kaunottaret, jotka sijaitsevat nestkom. Myös tämä vaihe on lyhyt. Kun he ovat keväällä ja silti täynnä keltaisia ​​höyheniä sitten he alkavat näyttämään todellista kyyhkysiä ja palauttaa kauneuden takaisin.

Vieroittaa

Vieroitusta sanoa, että kyyhkysenpoikaa poistettava vanhempien kanssa ja että tästä hetkestä on seistä omilla jaloillaan. Kesällä vieroittaa aikaisemmin kuin talvella. Kesällä poika iässä 20-22 päivää, kun vanhemmat voidaan poistaa talvella ja alkukeväästä, teemme niin iässä 24-28 päivää. Ne yleensä vain syödä toisena päivänä. Juominen voi aiheuttaa ongelmia, koska he eivät tiedä heidän juomavetensä.
Tarvitsemme nuoria, jota kutsumme hakulaitteiden koska ääni, joka syntyy, sitten pitää silmällä. Äänimerkki että puristaa hänen silmänsä usein juo itsenäisesti. Tämä kyyhkynen on sinut kiinni ja lopettaa hänen cup juomaveden jossa nokka on vedessä. Hän ahneesti juo ja sitten nämä hakulaite tietää sokeasti löytää juominen kulhoon. Muutaman viikon ne ovat toistaiseksi kehittämisessä että heillä on jo ensimmäinen lentävät kierrosta ympäri taloa. Ne siis enää kitistä ja sitten tuli todellinen nuorille.
(0)
(0)