Päänsärky kipulääkkeitä ja muita aineita

Terveys Sauli Kauppi Lokakuu 10, 2017 0 11
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Se kuulostaa ristiriitaiselta, mutta usein käyttää särkylääkkeitä päänsärkyä voi tuoda päänsärkyä. Niellä särkylääkkeitä kahdeksan päivää kuukaudessa tämä päänsärky tyyppi voi jo tuottaa. Tämä lääkitystä liikakäyttöä päänsärky esiintyy myös ihmiset, jotka kuluttavat paljon kofeiinia. Kofeiini tunnetaan kahvia, energiajuomia, cola, teetä ja suklaata, ja jopa lisäsi särkylääkettä. Alankomaissa, jotkut 200000 ihmistä kärsii tämäntyyppisen päänsärky. Jos sinulla on päänsärkyä, käytät lääke päänsärky, joka on normaali tilanne. On kuitenkin olemassa eräänlainen päänsärky, joka vain aiheuttama huumeiden päänsärky. Tämän tyyppinen päänsärky tunnetaan myös lääkitys liikakäyttö päänsärky ?? ?? tunnettu ja esiintyy ihmiset ottavat monet särkylääkkeet. Tämä edellyttää kipulääkkeiden, joita usein käytetään vähentämään erilaisia ​​päänsärky, kuten jännitteitä päänsärkyä tai migreeni ,.

Miten toistuva päänsärkyä aiheuttama ottamalla särkylääkkeitä päänsärky?

Kuulostaa oudolta päänsärky saada lääkkeitä otetaan vain päänsärkyä. Silti tämä haitallinen vaikutus esiintyy paljon useammin kuin aiemmin on ajateltu, ja jopa kuin oli yleisesti pienempiä annoksia. Vuonna liikakäyttöä särkylääkkeet, kuten parasetamoli, ibuprofeeni, naprokseeni, ja monet muut, jotka ovat usein myynnissä apteekki, mutta myös triptaanit ?? aineita, jotka on määrätty migreenin, kuten MAXALT, fromirex, sumatriptaani ja morfiinin kaltaiset kipulääkkeet voivat Tämän tyyppinen päänsärky esiintyy. Tämä päänsärky on krooninen ja voi esiintyä sekä käytön aikana kuvataan kipulääkkeitä mutta myös nämä kipulääkkeet eivät oikein ole käytössä, eräänlaisena vieroitusoireita. Lisäksi, jota usein kipulääkkeiden käyttö sopeudutaan tapahtua: siellä on enemmän huumeiden saavuttamiseksi tarpeen sama vaikutus ?? pijnstillende-. Tämä aiheuttaa käyttäjälle tietämättään nielemään enemmän ja enemmän näitä resursseja, kaikkine seurauksineen.

Kofeiini aiheuttaa päänsärkyä

Samantyyppistä päänsärkyä voi ilmetä jokapäiväisessä käytössä paljon kofeiinia. Kuten tiedätte on kofeiinia kahvin, mutta tämä tarkoittaa myös osoittaa osa teetä, suklaata, cola ja lisätään suurina annoksina ns energiajuomat ?? ??. Tietyt särkylääkkeet on kofeiinia lisätään, koska se voi lisätä kipua lievittävä vaikutus ja on kohottavaa. Että saanti paljon kofeiinia voi aiheuttaa päänsärkyä tunnetaan paremmin kuin päänsärkyä aiheuttama käytöstä särkylääkkeitä. Tarina kahvi addikti ?? ?? jolla herää jälkeen nukkumaan myöhään viikonloppuna päänsärky, seurauksena vika ?? ?? kofeiini, useimmat ihmiset ei ole uusi.
Päänsärky koska kipulääkkeitä ei riipu määrä pillereitä nieltäväksi, mutta päivien pillereitä otettava. Yksi tabletti päivässä voi aiheuttaa samoja oireita kuin otetaan viisi tablettia päivässä.

Oireet

Päänsärkyä aiheuttanut johtuu liiallinen kipulääkkeiden ja / tai kofeiini on henkii luontoa, samanlainen migreeni. Lisäksi voi olla eräänlainen jännitys päänsärky, joka pahenee liikkeen tai henkistä työtä. Pahoinvointi, oksentelu ja herkkyys valolle ja ääni voi tapahtua sitten. Lisäksi yksi voi tuntea kurja, mutta myös ärtyisä, ärtyneisyys, ahdistuneisuus ja unihäiriöt ja väsymystä esiintyy. Oireita, joita esiintyy liiallisen käytön kipulääkkeitä ovat hyvin samanlaisia ​​oireita, joita esiintyy kroonisesta migreenistä. Tässä sairaudessa, kuitenkin, ei ole kysymys liiallinen käyttö lääkkeen. Useimmat edellä mainittujen oireiden katoavat pysäyttämisen jälkeen radikaali kipulääkkeitä tai mainitut välineet, vasta kehon ikään kuin on myrkyttömäksi ?? ??.

Hoito

Ainoa tapa päästä eroon päänsärkyä, joita esiintyy seurauksena liiallinen käyttö kipulääkkeitä ja / tai kofeiini on lopettaa radikaalisti kaikkien kipulääkkeiden ja / tai kofeiinin saanti. Se kestää vähintään 8 viikkoa ennen runko on myrkyttömäksi näiden aineiden. Onko siellä todella on lääkitys liikakäyttöä päänsärky on vasta kahdeksan 12 viikkoa määrittämiseksi. Sillä välin voi olla vieroitusoireita, kuten väsymystä, unihäiriöitä, väliaikaista päänsärkyä ja mielialan ongelmia. Pitää päänsärky päiväkirjaa muka, jossa päänsärky päivää ja päänsärky vapaa päivää, joka on rekisteröity, voi auttaa. Monimutkaisuuden vuoksi tämän tyyppinen päänsärky ja vieroitusoireet akuutin pysäkki tulehduskipulääkkeiden käytön on aina viisasta mennä yksin tällainen kuntoutushankkeita valvonnassa lääkärin tai päänsärky keskus.
(0)
(0)