Playstation 4: pelikonsoli Sony

Elektroninen Henriikka Ahokainen Tammikuu 22, 2017 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Playstation 4 on pelikonsoli Sony Computer Entertainment kahdeksannessa sukupolven konsolien ja voidaan nähdä kilpailijana Xbox One Microsoft ja Wii Nintendo. Tämä seuraaja Playstation 3 oli 15. marraskuuta 2013 Yhdysvalloissa ja 29 marraskuu 2013 julkaistiin Euroopassa. Kun uusi muotoilu ja parannettu tiedot saattavat Playstation 4 mukavampaa, isompi ja nopeampi pelejä pelataan edeltäjästään. On myös useita uusia ominaisuuksia kuten pelin streaming elokuvia ja pelejä noin laittaa Playstation Vita.
Suunnittelu Playstation 4: yhdistelmä matta ja kiiltävä pinnat valo baari keskikonsolissa.

Suunnittelu

Playstation 4 on kompakti konsoli puhdaslinjainen ja yhdistelmä matta ja kiiltävät pinnat. Lisäksi se on viisto etuosa virtakytkintä. Keskellä konsoli kulkee valonsäde, joka voi muuttaa väriä tilasta riippuen konsolin. Konsoli voidaan laittaa sekä makuu- että pystyasennossa. Playstation 4 Näin on tyylikäs muotoilu, jossa on kaksi USB 3.0-porttia, jotka ovat piilossa edessä. Nämä USB-portit voidaan veloittaa ohjaimen, streaming musiikkia tai tallentaa pelejä USB-tikulle. Sen takana on HDMI-sisääntulo, Playstation kamera tulo ja optinen äänen ulostulo. Näitä ovat kuitenkin joskus vaikea löytyä kalteva rakenne konsoli, niin että se voi olla vaikea yhdistää jotain takapuolelle.

DualShock 4 ohjain

Kun Playstation 4 sisältää uuden ohjaimen, dubattuna DualShock 4. Tämä ohjain on useita uusia seikkoja verrattuna DualShock 3. Näin pookjes DualShock 4 on joitakin syvemmälle syvennykset ja jäykempi kierto, esimerkiksi siirtää pelin pehmeämpi. Lisäksi on sijoitettu valo baari edessä, ohjain on sisäinen kaiutin ja kosketuslevy päälle, luoda uusi peli mahdollisuuksia syntyy. Huolimatta näistä innovatiivisia sovelluksia, ei ole paljon pelin kehittäjät, jotka käyttävät sitä ja jatkaa sen käyttöä rajoitetaan.
DualShock 4 controller.De Käynnistä ja valitse painikkeet on korvattu Options- ja osake painikkeet. Erityisesti osuus avain on merkittävä; pelaamista kokemuksia kuten kuvakaappauksia ja videoita ?? t voidaan helposti jakaa tämän kanssa ihmisten sosiaalisen verkon ja YouTubessa. Näin voit myös elää stream pelin nykiä tai ustream. Vaikka Playstation 4 ei Bluetooth-tuki kuulokkeille, on olemassa mahdollisuus yhdistää 3,5 mm kuulokemikrofoni DualShock 4, joka esimerkiksi online-pelaamista saatavuutta ja ihmisiä oman häiritsee hitaammin. Ohjain on noin kahdeksan tuntia, ja voidaan ladata konsolin ollessa valmiustilassa.

Tekniset tiedot

X86-64 AMD 8-core prosessori, Radeon prosessorit ja 8 Gt: n GDDR5-muistia, Playstation 4 on tehokas konsoli. Pelejä voi pelata tasaisesti ja näyttää teräviä kuvia, kun konsoli kaikkiaan tämä tuskin tekee ääntä. Grafiikka on varmasti parannus Playstation 3 ja 500GB kiintolevy tarjoaa runsaasti tallennustilaa. Vahva ja rauhallinen alusta niin, että se on samanlainen laitteisto Microsoft Xbox Yksi, mutta Wii U Nintendo varmasti voittaa.

1TB versio

Sony on vuodesta 15 heinäkuu 2015 julkaisi 1TB versio Playstation 4, joka on hieman erilainen kuin alkuperäinen. Tämä versio on tallennuskapasiteetti 1TB verrattuna 500GB kovalevy edeltäjästään. Yhdistelmä matta ja kiiltävät pinnat on korvattu täysin matta kotelo. Emolevy on hieman pienempi ja on vähemmän muistipiirejä sovelletaan AMD-suoritin. Lisäämällä paremmin Samsung 8GB muistia pelimerkkejä, siellä tarvitsee käyttää vähemmän 4 Gt muistia pelimerkkejä. Lisäksi Blu-ray-soitin uusitaan ja 1TB Playstation 4 vähemmän lämmintä, joten tämä versio tekee vähemmän melua. Tämä versio on siis viileämpi, hiljaisempi ja tehokkaampi kuin 500GB versio.

Pelit

Pelejä Playstation 4 ovat erilaisia ​​ja kaikenlaisia ​​genrejä ja hinta vaihtelee 0,99 eurosta 70 euroon. Ei voi ostaa pelejä kaupassa, mutta myös PlayStation Storesta. Koska Playstation 3 ja sen edeltäjät ollut AMD x86-64 prosessorin arkkitehtuuri, Playstation, Playstation 2 ja Playstation 3 eivät ole taaksepäin yhteensopiva PlayStation 4. Toisin sanoen, voit ei pelejä luovuttaa viime konsolit , leikkivät Playstation 4. Tämä koskee myös Playstation 3 pelejä, jotka ostetaan PlayStation Storesta, mutta Sony suunnittelee taaksepäin yhteensopivuus tulevaisuudessa, jotta pelejä kaiken edellisen Playstation konsolit.
Menestys Playstation 4 riippuu pääasiassa vapauttamisesta suurten pelien. On olemassa useita pelejä vapautetaan yksinomaan Playstation 4 kuten Order, Infamous: First Light, veren välityksellä, Uncharted 4: Thief End ja Killzone, mutta ja suurin osa pelit tulevat ulos useita konsolien ja PC. Top 25 Playstation 4 pelejä syyskuu 2015 olivat Metactritic:
 • Bloodborne
 • Witcher 3: Wild Hunt
 • Lapio Knight
 • Linnake
 • Batman: Arkham Knight
 • Dark Souls II: tutkija ensimmäinen synti
 • OlliOlli2: Tervetuloa Olli Wood
 • Resogun: Puolustajat
 • Axiom Verge
 • DMC: Devil May Cry Definitive Edition
 • Final Fantasy X / X-2 HD Remaster
 • Resident Evil HD Remaster
 • Mortal Kombat X
 • Projekti CARS
 • Borderlands: Handsome Collection
 • Tales From Borderlands: Episode Three - Catch Ride
 • Helldivers
 • Broken Ikä
 • Elämä on Strange: Episode 3 - Chaos Theory
 • Tales From Borderlands: Episode Two - Atlas mugged
 • MLB 15: Show
 • Evil Within: Tehtävä
 • Grim Fandango Remastered
 • Hand of Fate
 • Kadonnut Orbit

 • Liitäntä

  Käyttöliittymä käyttöjärjestelmä on yksinkertainen ja nopea ja on suuri keskitytään sosiaaliseen vuorovaikutukseen. Päätoiminnot näkyvät vaakasuunnassa, kuten Playstation Storesta, Palkinnot ja profiilisi. Suurista ja kuvakkeiden antaa sinulle nopean pääsyn pelejä olet pelannut viime aikoina ja mitä tavoitteita olette saavuttaneet peleissä. Vaihto eri sovellusten ja pelien mennä nopeasti, joten voit katsella kun pelaat helposti lähetyksiä Twitch tai ustream, tilan lataukset voivat tarkistaa, jos voit liittää ystäviesi kanssa. Tämä kosketus PlayStation Network kanssa on tärkeä rooli Playstation 4. Uutta sovellus voit nähdä esimerkiksi, mitä pelejä ystäväsi pelata, mitä palkinnot he ovat saavuttaneet ja mitä he ovat tehneet kuvakaappauksia. Myös PlayStation sovellus iOS ja Android, jonka avulla voit etänä pelejä voi ostaa. Lisäksi voit etänä Playstation 4 pelejä voit ladata, joten voit heti pelata pelejä kun pääsen kotiin.
  Playstation Kamera.

  Playstation Kamera

  Lisäksi sovelluksia uuden ohjaimen ja PlayStation Vita, Playstation Kamera tukee myös Playstation 4. PlayStation Kamera on jatkoa PlayStation Eye Playstation 3, ja voi ostaa erikseen. Käyttämällä kahta 1280 x 800 kamera ?? s Playstation Kamera voi arvioida syvyys kuvan ja näin uusia sovelluksia ovat mahdollisia pelejä ja tehdä elokuvia. On nelikanavainen mikrofoni rakennettu, jotta taustamelua suodatetaan ja siellä on mahdollisuus puhua komentoja lennossa. On olemassa useita käyttötarkoituksia Playstation kameran, kuten kuva-kuvassa-toiminto, kun kuvia streaming Twitch tai ustream, kasvojentunnistus ja ääniohjaus. Valitettavasti ei monia pelejä hyödyntää valmiuksia Playstation Kamera.
  PlayStation Vita.

  PlayStation Vita

  Sony on kehittänyt useita vaihtoehtoja linkittää Playstation Vita Playstation 4. Remote Play, voit neljä Playstation pelejä PlayStation Vita pelejä streaming se kautta WiFi-yhteys. Rajat voit soittaa samoja pelejä millä tahansa alustalla, eli Playstation 3, Playstation 4 ja Playstation Vita. Kautta Cross-Osta, teet peli, mutta ostaa kerran ja saat pelin sekä PlayStation 4, kuten Playstation Vita pelejä. Tämä käytännöllinen tapa pelejä eri alustoille siirretään niin peli joskus täytyy ostaa kerralla ja silti voi pelata eri konsolien ja paikoissa. Muista, että etäkäytön, Cross-Play ja Cross-Buy eivät tue kaikkia pelejä.
  Prototyyppi virtuaalitodellisuus kuulokkeet Sony koodinimellä Project Morpheus.

  Projekti Morpheus

  Lopuksi, Sony on ilmoittanut virtuaalitodellisuus kuulokkeet 2016 koodinimellä Project Morpheus. Näillä kuulokkeilla, PlayStation 4 saa täysin erilainen pelikokemus pelaajana ansiosta virtuaalitodellisuuden ajatus on luoda enemmän osa peliä. Prototyyppi, joka on kehitteillä vuonna 2015, on edelleen Playstation 4 liittyvät HDMI- tai USB-kaapeli, mutta Sony haluaa tehdä langaton lopullinen versio 2016. Onnistuminen Morpheus riippuu pelejä, jotka ovat yhteensopivia tämän virtuaalitodellisuus suojalasit.
  (0)
  (0)