Päivä saksalainen olut

Ravitsemus Urpu Sirola Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Saksa on päivä saksalaista olutta, joka on 23. huhtikuuta. Se on päivä, jolloin Duke Wilhelm IV 1516 Reinheitsgebot ?? des Bieres ?? levittämään vanhin Warenwet maailmaa. Vuonna reseptiä, Duke ennätys mitä ei ja ei saa istua olutta. Saksan Brouwerin kytkeytyy päivä tehdä loma oluen siitä. Saksan Olut päivä ei ole virallinen kansallinen vapaapäivä, mutta markkinoinnin välineenä. Kuitenkin yksi kiva valkoinen pää.

Inglostadt Baijerissa


Reinheitsgebot

Reinheitsgebot tulee Baijerista, alue kuuluisa olutta ja oluen festivaaleilla. Vuodesta 23 huhtikuu 1516 oli täytettävä tietyt suuntaviivat ja olut mainitaan suuntaviivat hinta ja ainesosia. Määräykset, joilla pyritään parantamaan laatua olutta, pääruokatuote väestöstä. Aluksi oli vain kolme ainesosia käytetään panimo prosessi: vesi, humala ja maltaat. Vain 17-luvulla siellä hiiva lisättiin. Vuosien sääntöjä on lievennetty noin oluen ja ns puhtaus käytetään markkinoinnin strategiaa. Kemiallisia lisäaineita ovat edelleen kielletty ja Saksan panimoiden voi myös lisätä makuja heidän ohraa oluen. Brewers BREW asetettu joustavien sääntöjen vientiin. He voivat käsitellä lisäaineiden olutta.

Maailma

Saksan panimot ovat ylpeitä olutta lakeja. Rajoitukset Näiden lakien tehdä erityisiä ja Saksan olut puhtauden laki nähdään laatumerkki. Selvitti vanhin Warenwet maailman Unescon aineettoman kulttuuriperinnön voidaan sijoittaa. Saksalainen panimo liitto tekee vaikeaa. Saksa suojaa kanssa, että 500 vuotta, antaa puhtaan olutta. Vuonna 2016, Reinheitsgebot kuuluu viisi vuosisataa ja että panimot haluaisi juhlia perintö tunnustamista.

Päivä saksalaista olutta

Saksan Olut Päivä on kansanperinne tapahtuma, joka on syleilyssä olutteollisuudessa. Se ei ole Saksan kansallinen vapaapäivä, mutta se on noin päivä paljon huomiota kiinnitetään veneet panimo ja maku lager.
Saksan Olut Päivä on pysyvä päivä: 23 huhtikuu. Lisäksi Baijeri kasvava valtioiden hyväksyi Reunheitsgebot vuodesta 1906 ja toimii kaikkien panimoiden Saksassa se. Uusi bierwet 1926 antoi asetuksen. Bierwet lievennettiin joitakin sääntöjä Reinheitsgebot, mutta yleensä se on voimassa. Panimoiden ja oluen ystäville kiinnitä se.
Päivä saksalainen olut on päivä nauttia hyvin olutta ja lujittaa olutta.

Kilta Keur

Myös 1516 oli hieno olut Saksassa. Pohjois-Saksassa olivat kilta valinta, joka oli vakava. Osavaltiossa Baijerissa olemme myös oppineet, miten ne oli hautua olutta ja Etelä-Saksassa oli panimo pohjoisessa. Pohjoisessa, killat ja etelässä olivat vuokranantajat teki sääntöjä. Säännöt panimo hyvä, kunnollinen olut, vilja- ja virheetön laatu, eri puolilla maata.

Duke Wilhelm IV

Duke Wilhelm IV julkaistiin 23 huhtikuu 1516 seuraavasti:
Wie das Bier im Sommer und Winter auf dem Land ausgeschenkt olivat gebraut und soll
Wir verordnen, setzen und villa mit dem Rat unserer Stadt, Dass forthin überall im Fürstentum Bayern sowohl auf dem maa joka Auch vuonna unseren Städten und Markten jotka kein besondere Ordnungin dafür haben von Michaeli bis Georgi ein Maß oder ein Kopf Bier für nicht mehr kuten einen Pfennig und Münchener Wahrung Georgi von bis Michaeli jossa messu für nicht mehr als Zwei Pfennig derselben rauhoitus, Kopf der für nicht mehr als drei Heller bei Andro Hung unten angeführter Strafe gegeben und ausgeschenkt olivat soll. Wo aber nicht einer Märzen-, sondern anderes Olut Brauen oder sonstwie haben würde, on Soll es keineswegs kuin hoher um einen Pfennig joka ausschenken Maß und verkaufen. Ganz Besonders wollen wir, Dass forthin allenthalben vuonna unseren Städten, Markten und auf dem Landen zu mehr keinem Olut Stücke kuin allein Gersten, Hopfen und Wasser und gebraucht verwendet työnnettiin ympäri. Wer diese Unsere Anordnung wissentlich übertritt und nicht einhält, Soll dem von nuotta Gerichtsobrigkeit zur Strafe dieses Faß Bier, joten usein es vorkommt, unnachsichtlich maksut otettiin. Ke jedoch ein Gauwirt von einem Bierbräu vuonna unseren Städten, Markten oder auf dem Lande republikaanit, zwei oder drei Eimer Olut Kauft und wieder ausschenkt das gemeine Bauer Ihmiset, Soll IHM allein und sonst niemandem erlaubt und unverboten signaali tämä massa oder den Kopf Olut UM einen Heller teurer kuin oben vorgeschrieben ist, zu geben und auszuschenken.
Gegeben von Wilhelm IV.
Herzog in Bayern
am Georgitag zu Ingolstadt anno 1516
Sanamuoto
Annettujen turvaohjeiden sanamuoto oluen puhtauslaki hollanniksi on seuraava:
Miten olutta kesällä ja talvella maaseudulla vaniljakastike ja palveli on oltava:
Me asetuksella, kysyntää ja haluamme neuvoston alueemme, joka on nyt kaikkialla ruhtinaskunnan Baijerin, sekä maaseudulla ja kaupungeissa ja markkinoiden, mitään erityistä sääntelyä on ennen, St Michael Georgiaan yksi koko tai kupillinen olutta enintään yksi Pfennig Münchenissä valuuttaa ja Georgi Pyhän Mikaelin yksi toimenpide enintään kaksi Pfennig saman kolikon, koska pää enintään kolme Heller ja kaadetaan voi olla, kanssa uhkaa alla määritelty rangaistus. Jos kuitenkaan ei ole vahvaa kevyt Märzen mutta jotkut muut olut pannaan tai muita keinoja käytetään saa missään tapauksessa ylittää yhtä Pfennig kaatoi koko ja myydään. Haluamme hyvin erityisesti, että vastedes kaikkialla kaupungeissa ja maaseudun markkinoilla olutta vain ohraa, humalaa ja vettä käytetään. Jos joku rikkoo tätä asetusta ja tarkoituksellisesti jättävät noudattamatta lakia, toimivaltaisen viranomaisen Poiketen rangaistuksen tämän tynnyri olutta kun on rikottu, vääjäämättömästi pois. Kuitenkin, kun vuokraisäntä panimon kaupungeissamme, markkinat kaupunkien ja maaseudun yksi, ostaa kaksi tai kolme ämpärillistä olutta ja jälleen tavallinen talonpoikia, hän yksin tämän henkilön kanssa, ja kukaan muu, saa ja kiellettyä koko tai kuppi olutta yhden Heller kalliimpia kuin antaa edellä ja kaada.
Liikkeeseen Wilhelm IV
Duke Baijerissa
on Georgidag vuonna
Ingolstadt Anno 1516

Vuosi Olut

Päivänä saksalainen olut on oluen juominen. Litraa olutta. Saksa on satoja panimot ja monet oluita. Erityisesti loma vuosittain perheen panimo keitetty Jahrgangsbier 23:04. Olut pannaan juhlapäivänä itse ja on vain 120 päivää myöhemmin valmis olla humalassa.
Myös kansainvälinen Olut päivä. Jota vietetään ensimmäisenä perjantaina elokuussa.
(0)
(0)