Pidä vesi neste lemmikkejä

Luonto Martti Ahosilta Tammikuu 23, 2017 7 13
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jos ulkolämpötilan on pakkasella, monet eläimet kärsivät siitä. Varsinkin, joita pidetään ulkona, kuten lintuja ja kaneja ja muut jyrsijät, saattaa kärsiä kylmästä säästä. Usein nämä pystyvät uhmata kylmä, mutta muut tekijät voivat hankaloittaa elämää näille eläimille todella. Suuri ongelma on usein veden jäätymisen. Tätä löytyvät erilaisia ​​ratkaisuja, jälleen niin, että eläimet saavat vettä, eikä jäätä.

Glukoosi


Glukoosia erityisesti lemmikkieläimille Ehkä tunnetuin kotiin korjata jäätynyttä vettä eläimillä lisää glukoosia. Etuna on, että vesi jäätyy hitaammin. Lisäksi, se antaa eläinten ylimääräistä energiaa, joka voisi käyttää suurin osa eläimistä talvikuukausina. Haitat ovat, että jos kova jäätyy vesi vielä jäätyy. Lisäksi se ei ole jokaisen lajin täysin turvallinen. Liikaa glukoosia voi olla haitallista eläimille. Tiedetään vain vähän täsmälliset vaikutukset glukoosin pitkällä aikavälillä. Sen vuoksi on suositeltavaa tehdä mitään muuta kuin pieni määrä vettä, ja käyttää sitä alhainen. Käytä esimerkiksi jopa muutaman viikon vuodessa. Dekstroosia on eläinkaupoista ja saatavilla Internetin kautta. Myös esimerkiksi huumeiden myymälöissä on myynnissä, mutta täällä se ei sovi eläimille. Ei esimerkiksi ole annostus eläimen. Johtuen siitä, että vesi jäätyy vielä, on suositeltavaa vettä glukoosia pakkasta päivittää kahdesti päivässä, koska se on jäätynyt, se on elvytettävä useammin, tietenkin.

Eristää

Toinen tapa pitää sulana vesi osastoon eläin, on eristää hyvin. Tässäkin, vesi edelleen jäädyttää mutta tämä tapahtuu paljon hitaammin kuin että se tapahtui ilman eristystä. Eristeenä pullo palvella eri asioita. Esimerkiksi, sukka tai useita sukkia, sen ympärille ratkaisu. Nämä sukat voi täyttää esimerkiksi heinää, ja kiinnitä kuminauhalla. Voit myös leikata vanha isolatietas suikaleiksi. Nämä liittää pulloon. Myös kuplamuovia on hyvä eriste, mutta varmista, että eläin ei voi pureskella täällä. Jos hän on menossa syödä, se on myrkyllinen. Avoin vesikuppeja, voit eristää ne osittain kaivaminen, joko maahan tai heinää tai olkia. Varmista kun avovettä kaukalot että eläimet eivät aina mene uiminen. Monet linnut näin, mutta myös kanit joskus istua vedessä. Tämä on, kun se jäätyy ei ole hyväksi heille.

Anna hedelmät ja vihannekset

Toinen tapa on antaa eläimille kosteutta tarjoamalla hedelmiä ja vihanneksia. Nämä sisältävät paljon kosteutta, ja ovat myös terveellisiä eläimille. Huomaa, että et anna liikaa. Tämä voi johtaa ripulin eläimen. Varmista lisäksi, että ei liian kauan on häkissä. Varmasti kanit syö pakasteita, mikä ei ole hyväksi heille. Anna kahden tunnin välein, esimerkiksi pala omenaa, ja ottaa vanhan pois.

Up säännöllistä kastelua

Antamalla vettä säännöllisin väliajoin, eläin tietää, milloin hän voi juoda. Vesi jäätyy edelleen yhtä nopeasti, mutta eläin voi ainakin säännöllisesti siellä.

Haaleaa vettä

Vaikka teoriassa kuumaa vettä jäätyy nopeammin kuin kylmä vesi, se menee jokapäiväisessä elämässä ei ole aina. Antamalla haaleaa vettä, se vie hieman kauemmin ennen kuin se on jäätynyt. Tämä toimii varsinkin yhdessä eristys säiliön.

Säiliö ei täytä

Käytännön asia, jotta antaa lokero vettä ei tehdä aivan täynnä. Pakastaminen vesi laajenee, jolloin vesi kulhoon on rikki. Lokero täyttää noin kolme neljäsosaa on usein optimaalinen. Liian vähän vettä tarkoittaa, että sää jäätyy nopeammin.
Lämmityselementti juominen aallonpohjasta

Lämmitin

On olemassa erilaisia ​​sähkövastukset on saatavissa. Etuna on, että vesi ei jäädy, vaikka kova jäätyy tai, jos säiliö on riippuvainen pidempään. Yksi haittapuoli on, että pistorasiaan lähistöllä istua. Jatkojohto on myös mahdollisuus, mutta tässä sinun täytyy olla varovainen, että se on turvallista ulkokäyttöön. Lisäksi, ne ovat suhteellisen kalliita, ja niitä voidaan käyttää, koska ne ovat liian korkeita sulaa muoviastiassa. Lisäksi ne eivät ole käytettävissä kaikenlaiset juominen kulhoon. Lisäksi vastukset ovat usein saatavilla vain suurkonttia, siksi niitä yleensä käytetään, kun useita eläimiä juoda, esimerkiksi lintuhuone.

Yhdistelmä

Paras ratkaisu on yhdistelmä edellä mainituista tekijöistä. By kolme neljäsosaa kuppi täyttää haalealla vedellä glukoosia liuotetaan siihen, ja eristää se uudelleen, palaset jäätyy tavallista hitaammin. Koska vihannekset ja hedelmät tekee bijgeven vettä, että eläin on käytössään. Suuremmille kaukalot sähkövastus voivat olla hyvä ratkaisu. Lisäksi on tärkeää, että lokero on vaihdettava säännöllisesti. Täällä et voi välttää pakkasta. Mistä löydän lämmitin? Asun Brugge.
(0)
(0)