Pelin tarkistus: Cthulhu Tech

Viihde Tarmo Lehtinen Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
"Cthulhu Tech" on "kynä ja paperi" rooli, joka käyttää tausta "Cthulhu" pelaajien heittää synkkä tulevaisuus. Kirjoittanut henki H.P. Lovecraft vaeltaa, mutta voi valtava, puoli-orgaaninen Mecha hallitusten epätoivoinen taistelu ulkomaalainen Migou, lahkoja jotka palvovat jumalia ja Hastur Nyarlathotep, ja kahtalaisesta Deep Ones.

Cthulhu Tech

Pöytälevy Roolipelit
Matthew Grau & Fraser McKay
  • Julkaisija: Wildfire
  • Kovakantinen
  • 2008
  • 286 s.
  • ISBN: 978-1-934857

Tausta

Se alkoi vuonna 2013, kun akateemikko Dr. Harrison lehtolapsi kadonnut hämärissä olosuhteissa. Yksi hänen kokoelma kirjoja mysteereistä löytyi vanhin tunnettu teksti periaatteisiin moniulotteisen Epäeuklidinen geometria. Kirjoitukset siirrettiin Miskatonic yliopiston Arkham Massachusettsissa, missä ne löydettiin kuusi vuotta myöhemmin, jonka loistava jatko-opiskelija Teresa Ashcroft. Kiitos vanhoja tekstejä Ashcroft voisi kehittää uutta teknologiaa, joka mystinen energiat painanut ?? ?? arcanotechnology. Hänen tutkimukset johtivat hänet hulluutta, mutta muut kollegat ?? S vihdoin tiesi ?? Dimensional Engine ?? kehittää moottoria, että ihmiskunta olisi täysin itsenäisesti tehdä kaikki mahdolliset energialähteet. Samalla ne myös oli perustanut Ashcroft säätiö, mutta järjestö ei onnistunut onnettomuuksien määrää ja psyykkisiä ongelmia raja tutkimuksen aikana.
Vuonna 2031 löydettiin Ashcroft säätiö, mielenkiintoinen sivuvaikutus käytettäessä D-Engine laitteiden: ajoneuvojen kuljettajat, jotka toimivat D-moottorit saavat säätää niiden kuin jos ajoneuvot ovat jatkoa oman kehon. Muutamaa vuotta myöhemmin, Ashcroft säätiö pitää suurin yritys maailmassa. Vuonna 2036 seurasi ensimmäinen todellinen painovoiman järjestelmiä, ?? ?? palot. Silloin kaikki saavat vauhtia: ensimmäinen avaruusalus keinotekoisilla painovoima, ensimmäinen ?? Mecha Kuljetin ??, suuret koneet kaksi kädet ja kahdella jalalla, ensimmäinen bio-kupolit ?? ?? pinnan alla, uusi kansainvälinen avaruusasema ja ensimmäinen pesäkkeet Marsissa ja kuiden Ganymedes, Callisto ja Titan. Vuonna 2047 valloilleen maissa Lähi-idän ja toisinajattelija Kiinan kuitenkin uusi kylmän sodan vastauksena valtava tulojen menetykset johtuvat siitä, että maa on yhä vähemmän riippuvaisia ​​öljystä. YK Uusi ?? ?? vastasi ensimmäinen sota mecha ja välistä tiedonvaihtoa planeettaamme ja kaikki pesäkkeet useiden satelliittien valmistaja Chrysalis Corporation, joka sijoitettiin kiertoradalla auringon ympäri.
Se oli Chrysalis Corporation 2053 henkäys R ?? ?? ?? lyeh löysi teksti kirjoitettu kielellä vanhimmista ihmiset joka riitti kirkastumisen ?? ?? on kuvattu. Mukaan legendoja jotka voivat Rite antaa ihmisille muodossa niiden esihistoriallisia mestarit.
Kuitenkin kaikki nämä tapahtumat herättivät huomiota Migou, paha ulkomaalainen rotu vieraili säännöllisesti Pluto ja sen ylivalta aurinkokunnan uhkasi merkittävät teknologiset edistysaskeleet maan päällä. Vaikka maan päällä käytiin ensimmäinen onnistunut kokeiluja Rite kirkastumisen, Migou onnistui varastaa suunnittelu suunnitelmat D-Engine. Kiitos varastettu arcanotechnology he voisivat manipuloida ihmisten perinnöllinen geneettisen materiaalin luoda krijgerras: Nazzadi. Metsästää ihmiset pelkäävät Migou antavat oman teoksensa musta iho ja hehkuva punaiset silmät. Ollessaan maan päällä ?? ?? Children of Chaos, lahko joka antiikin jumala Nyarlathotep, jumalten sanansaattaja, palvonta, yksi suurimmista yrityksistä onnistui soluttautua, lähetti Migou todellinen armada Maahan.
2059 leimasi ensimmäinen Arcanotech sodan.
Jo ennen ihmiskunta voisi reagoida, Migou onnistui tuhota kaikki avaruudessa sijaitsevan siirtomaa kuuhun, Seinäjoen teknillinen ja päämaja Ashcroft säätiön. Maassa, Kiina ja Lähi-idässä olivat valmiita vahvistaa niiden erot länsimaissa. ?? Uusi Maa hallitus ?? perustettiin. Vaikka koottu ihmiskunta raivoissaan sota alkaa ulkomaalainen hyökkääjät kuitenkin raivosi toinen, salainen taistelu: lapsia vastaan ​​Chaos, jotka olivat päättäneet vanhin Gods ?? ?? muistuttaa, toimia, jotka varmasti johtaa täydellisen tuhoutumisen kaikkien tiedossa elämän maapallolta. Ryhmä kapinallisia Managed löydettiin 2062 ?? ?? ta ge Fragments ?? löytää ja käyttää muutamaa vuotta myöhemmin kääntää itsensä hirviömäistä Tage, poikkeuksellisen vahva olentoja, jotka lupaavat poistaa maailmasta vaikutuksen Nyarlathotep ja muiden vanhempien jumalien. Kiitos oikean koulutuksen pystyvät pitämään valvontaa isännät valita näytteen kaltainen muoto ja symbioottinen itse olettaa taas ihmisen muodossa, kun halutaan. Toisinajattelijat puolestaan ​​yhdisti yhden bannerin: Eldritch Society.
Nazzadi oli annettu vääriä muistoja Migou niin he luulivat oli ollut kansana. Vain pieni määrä Nazzadi yläosassa tiesi totuuden. Kun ensimmäinen heistä tajusi, että hänen kilpailu oli enemmän affiniteetti ihmisiä kuin Migou, hän levitti totuutta keskuudessa laivaston. Useimmat Nazzadi kääntyi entiseen päälliköiden ja 2065 ensimmäisen Arcanotech sota päättyi kanssa allekirjoitettiin sopimus kahden sotivien kilpailuista.
Ilmeisesti Migou ymmärsi nopeasti, että niiden olemassaolo oli paljastunut. Jäljelle jäi vain yksi vaihtoehto: itse matkustaa maahan välttääkseen ihmiskunta heidän oma ovi tulisi koputtaa! Planeetallamme, mutta muuta tapahtui. ?? Varjosodan ?? Tagers voinut estää Children of Chaos pystyivät tuomaan kuollut jumala Hastur maahan. Kysy hullu Hastur onnistui jakamaan hänen opetuslapsensa kahteen vastakkaiseen ryhmään: ?? ryöstö Storm ??, joka valmistaa maaperää saapumista muiden vanhojen ?? ?? tuhoamalla ihmiskunnan kokonaan, ja Kuolema Shadows ?? ?? jotka haluavat tunkeutua ihmiskunnan levittää korruptiota ja pelkoa.
Vuonna 2075 uusi hyökkäys oli tosiasia. Migou saavutti Maan samana vuonna, että lapset Chaos etsiessään Cthulhu, ylipappi jumalten uusittu. Aikana yrityksissään he ottivat yhteyttä uudelleen Deep Ones ?? ?? ja heidän jumalansa Dagonin. ?? Esoteric Order Daagonin ?? joten oli uusi tekijä taistelussa maan päällä. Aloitti yksi laiva toisensa jälkeen katoaa, sitten Deep Ones levinnyt meidän rannoilla ja rannat, jossa he raiskasivat naisia ​​laittaa oman rotunsa edelleen.
Vuonna 2078 uuden maapallon hallituksen virallisesti tunnustettu uhka eri lahkojen. Se oli nyt selvää, että olisi taistellut monella rintamalla, vastaan ​​useita vihollisia. Migou kuitenkin näki jahdata uhka ja alkoi itse lapsille Chaos ja esoteerinen Order Daagonin.
Kirjoitamme 2085. maan asukkaat ovat löytäneet uutta toivoa syntymistä Englanti suuri sota koneita, jotka epämääräisesti muistuttavat hirviöitä. Kuitenkin kaikki eivät tiedä totuutta: että Englanti todella ovat hirviöitä, hybridi olentoja, jotka osittain sulautuvat niiden pilotti ja varustettu kone ja metalli takit salatakseen todellisen luonnonmukaisuuden ja keskimääräinen mies tai nainen ei istuttaa paljon pelkoa .
Maapallolla, tiedotusvälineet yrittävät pitää elossa toivo, mutta myös ne ovat yhä käsissä Death Shadows. Ihmiskunta näyttää ?? huolimatta menettää miljardeja ihmishenkiä ?? seistä, mutta totuus on paljon GRIMMER.
Menetämme.

Peli

Ei kirjailija, joka on niin voimakkaasti vaikuttanut kauhu genre kuin HP Lovecraft. Mary Shelley saattaa olla tunnetuin hirviö koskaan suunniteltu ja Bram Stokerin Dracula oli ehkä jo tarkoitettu alusta tunkeutua meidän kollektiivisen alitajunnan, mutta kukaan ei voinut luoda niin monta puhdasta kamala kauhua kuin Lovecraft. Jumalat hän kuvaili olivat kaikki hullu ja ilkeä, tuomittu ihmiskuntaa, päähenkilöt aina uhreja ja koskaan sankareita. Yhdessä muiden kirjailijoiden, kuten Robert E. Howard, hän myös onnistui saamaan johdonmukainen kosmologian eteenpäin joka lisää vain uskottavuutta hänen synkkä tarinoita.
Että Call of Cthulhu on yksi parhaista, houkuttelevin roolipelejä voisi koskaan olla olisi siis ole mikään yllätys. Se oli ensimmäinen RPG jossa ?? Player Characters ?? Kuolema usein havaittu normaalisti, uteliaita ihmisiä jotka yrittivät kilpailla valtuudet ylittivät selvästi niiden ymmärtämistä.
Muutama vuosi sitten tiesi Pagan Publishing Cthulhu elvyttää Delta Green, peli, jossa jokainen roolissa sotilaita, vakoojia tai muita erityisiä aineita työskentelevät miltään hallitukselta. Cthulhu Tech tavallaan tekee saman, mutta nyt Cthulhu-mytologia ?? ?? Ensimmäistä kertaa kaukaa tulevaisuudessa. Sellainen, jossa japanilainen anime, scifi à la Alien goottilainen ja kauhu kohtaavat. Että nämä kaksi genreä vielä sovi yhteen, on kuitenkin epätodennäköistä, johtuu täysin kirjoittajien Matthew Grau & Fraser McKay ja taiteilijoita, jotka antavat tämän kirjan teki niin fantastinen värit ja muoto.
Oikeastaan ​​sinua pelin kaksi vaihtoehtoa: joko annat pelaajat tekevät tietokoneen ?? n jäseninä uuden maapallon hallitus, joko jokainen pelaa Tager. Tagers erikoistuneet jahtaa lahkot, mutta aina työtä yhdessä ryhmissä, yleensä siirtää salaa jatkaa ja ei voi yhdistää muiden hahmojen kanssa. Joka tapauksessa, voi valita pelata miehen tai Nazzadi. Attribuutit määritellään 35 pistettä jakaa välillä Agility, Intellect, Perception, Presence, Lujuus ja sitkeyttä ja alueella 1 10. Kukin PC myös saada 20 pistettä viettää taidot, mutta kuvataan viisi tasoa: Student, noviisi, Adept, asiantuntija ja Master. Taso pohjimmiltaan määrittelee, kuinka monta noppaa voit kääriä suoritettaessa Skill, sillä 1-5 opiskelija Master.
Lopuksi, on olemassa useita Toissijainen Ominaisuudet jotka riippuvat muita ominaisuuksia, ja jokainen merkki on 10 Draama Pistettä. Kuten monissa roolipeleistä, voit sitten myös antaa bonus parantamiseksi tai ostaa tiettyjä asioita, mutta ne mainitaan tässä huijareita. Edut meriitit tässä kutsutaan varat ja kustannusten Skillpoints; Puutteita kutsutaan Haittoja tai haittoja ja tarjota lisää taitopisteitä. Kaikki on enemmän kuin selitetään riittävällä tavalla ja lisäksi kirja on täynnä värillinen marmoroitu kehyksiä että showcase esimerkkejä sääntöjä.
Perusjärjestelmä on erittäin mukava ja tarjoaa tarpeellinen monimutkaisuus ilman liian vaikeita. Kun käytät Skill, voit yksinkertaisesti heittää joitakin noppaa tienzijdige sama taso tuo taito, sekä yksi tai enemmän, jos sinulla on Erikoistuminen tarpeessa. Sitten, mukava välivaihe. Joko otat korkein kuolee, tai lisäät lukua, joka esiintyy useita kertoja, tai lisäät asettaa, kunhan sarja kuuluu vähintään kolme noppaa. Rooli on 3, 4, 4, 6 voidaan lukea niin, 6 tai 8. Rulla 1, 3, 4, 5, 8 voidaan lukea 8 tai 12. Että yhteensä tulee olla vähintään vaikeuksia. Kriittiset menestystekijät tapahtuu, kun heität enemmän kuin 10 Vaikeus ja kriittinen vika kun puolet noppaa osoittavat ensimmäinen. On olemassa sääntöjä automaattiseen onnistumisia, jotka työllistävät Skill joka ei ole aivan sopivia tiettyyn tilanteeseen, asiat yrittävät tehdä ilman tarvittavia Skill, yritä uudelleen, ottaen pitkiä toimia, tiimityö, ottaen ylimääräistä aikaa, kokeile rajat ylittää, jonkun toisen mennä, ja niin edelleen. Kun on puhdas Taito on rullattu, sitä kutsutaan Taito Feat. Taito saavutuksia voi erikseen parantaa lisäämättä määrite itse, logiikka mekanismi, joka lisää aste todellisuudesta.
Hahmot ja olennot ovat osumapisteet, mutta myös jotain Haavan tasot, jotka ovat suoraan riippuvaisia ​​Vitality Score, joten et saa naurettava, uskomaton taisteluita kuten d20 System. Esitetään myös ensimmäinen täydennysosa, käsikirjaan, useita muita ideoita. Toinen plus on, että väliset taistelut mecha käyttää samoja sääntöjä kuin miehet käteen torjumiseksi. Ainoa ero on, että mecha eri mittakaavassa haittaa ja vastustavat kuin olentoja lihaa ja verta, vähän kuin olisi tehty Robotech tai Rifts päässä Palladium Kirjat.
Tietenkin odotat peli perustuu Call of Cthulhu myös, että tietokone voi olla ?? s täysin hullu. Myös siellä Cthulhu Tech ei petä, vaikka se eroaa radikaalisti aiemmasta järjestelmästä Insanity Pisteet johon olemme tottuneet alkuperäisestä kauhu peli.
Kuitenkin tärkein pysyy ilmakehässä. Kun useimmat tietokoneet ovat ?? Korean suuri mecha, kun kaikki, olet vaarassa menettää paljon kauhu näkökohta. Ja se on sanottava, molemmat Cthulhu ja Delta Green on luonnostaan ​​pelottava kuin Cthulhu Tech. Toisaalta lahjakas johtajat pelaavat taustalla tämä peli voi parhaiten käyttää sitä metsästää pelaajat järkeä. Kyllä, vihollinen on tunnettu ja näkyvä, mutta on myös selvää, että ihmiskunta on sen viimeinen jaloissa kävelyä. Tämä on asetus, joka käsittelee viimeisen päivän olemassaolomme, jossa tulevaisuuden olemassa vain kollektiivinen toivoa ja mielikuvitus viime earthlings. Lovecraft kirjoitti: ?? They Were, ne ovat ja se on ?? vanhat ja Cthulhu Tech on viimeinen vaihe on jo alkanut. Hastur on fyysinen ulkonäkö ja ohjaa tuhansia seuraajia, Nyarlathotep kykenee sen vaikutus lähes suoraan Migou ja lentää ympäriinsä uhkaava aluksia. Kuitenkin käyttö mecha saattaa häiritä liikaa tästä doom tarinan, jos se ei ole, että on paljon enemmän huomioon niiden suunnittelussa huomioon taustalla tässä RPG. Englanti ovat todellakin olennaisesti hirvittäviä symbioottinen elämänmuotoja avoin vatsaonteloon, jossa ihmisen tai Nazzadi pilotti tapahtuu ja jotka säännöllisesti kokeilla omia persoonallisuuden painamalla. Sanotaan, useimmat lentäjät lopulta tullut erittäin aggressiivinen tai henkisesti liikkuvat paine ulkomaailman äly heidän ympärillään. Sama koskee lähinnä Tagers. Käyttämällä monia orgaanisia elementtejä, upea väri piirustukset ja fiksu asettelu kuin lukija pian kokonaan imeytynyt tämä kaunis peli.
Onko haittoja? Joo, varmasti, mutta olemme todella pelkistä. Esimerkiksi aakkosellinen sanasto painettu liian aikaisin pelin, mikä sinusta oppia sanoja tietämättä ensimmäisessä mitä muita asioita ne viittaavat, fiktio on kunnollinen, mutta ei poikkeuksellinen, paperi saattaa olla liian kevyt, ja se side paremmin. Kuitenkaan mikään näiden seikkojen, että tämä on alkuperäinen, hauska roolileikki joka valittaa monia. Niin kauan kuin jälleenmyyjä voi onnistuvat pitämään kauhua elementti ehjä eikä voida voittaa taistelu suuret koneet, useimmat pelaajat tässä on ryhmiä monta vuotta nauttia tuloksista.
****
(0)
(0)