Pelaajat FC Twente: Steven Berghuis

Urheilu Hellin Saarinen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Steven Berghuis syntyi 19. joulukuuta 1991 Apeldoorn. Berghuis on hollantilainen jalkapalloilija parhaillaan sopimus FC Twente. Keskikenttäpelaaja-cum-laitahyökkääjä pidetään yhtenä suurimmista kykyjä Nuorten Akatemia FC Twente.

Henkilökohtaisia ​​tietoja

  • Nimi Steven Berghuis
  • Syntymäpäivä 19 joulukuu 1991
  • Syntymäpaikka Apeldoorn
  • Hollantilainen
  • Keskikenttäpelaaja, laituri
  • Paita numero 12
  • Pituus 1,80
  • Sopimus vuoteen 2014

Club Tietoja

Berghuis aloitti jalkapallo uransa suurten joukkoon WSV. 15-vuotiaana hän debytoi ensimmäinen joukkue Amateur. Pian sen jälkeen hänen debyytti WSV hän meni nuorten Go Ahead Eagles. Vuonna 2009 hän tuli fuusion koulutuksen Go Ahead Eagles jolla FC Twente / Heracles Almelo samana vuonna, sillä A1 Football Academy FC Twente. Vuotta myöhemmin, FC Twente Berghuis tarjoaa kahden vuoden sopimuksen ja hän tulee ulos lupaus joukkueen FC Twente.
19. tammikuuta 2011 alkaen Apeldoorn, debytoi ensimmäinen joukkue FC Twente. Valmistelussa 2011/2012 kaudella hän oli usein pelata joka johti se on vyörytetty ensimmäinen joukkue. Muutamaa päivää myöhemmin, hän allekirjoitti uuden sopimuksen, jossa hän toimi vuoteen 2014 puolivälissä, jossa optio vuodella, kiinnitetään Club. Käytössä 30 heinäkuu 2011 Berghuis jos perus alusta vastaan ​​Ajax taistelussa Johan Cruijff Schaal. Twente oli rangaistus alkupuoliskolla, kun Luuk de Jong pidettiin. Marc Janko muunnetaan rangaistus. Se oli hyvä valmistelutyön Steven Berghuis. FC Twente voitti ottelun lopulta. Steven sai siinä pelissä ansaitsematon punaisen kortin. 7. elokuuta Berghuis teki suuria liiga debyyttinsä tukikohdassa FC Twente. Peli vastaan ​​NAC Breda lopulta voitti 0-1 läpi maaliin Marc Janko

Interlands

Steven Berghuis debytoi 9. lokakuuta 2009 Alankomaiden Under-19 vastaan ​​Ranska. Vuonna kaksintaistelu Hän voitti myös onnistui pisteet. Kahdeksantoista kuukautta myöhemmin, toukokuussa 2010 valittujen kansallisten valmentaja Kor Pot häntä ystävyysotteluita Israelia vastaan ​​ja Jong Jong Albania. Molemmissa ottelunsa hän tuli vapaapotku pisteet.

Tilasto


Palmares

  • 2011: Johan Cruijff Schaal, NED
(0)
(0)