Pari: sanat unohtaa välttämään tarpeettomia ristiriitoja

Perhe Terhi Auer Maaliskuu 10, 2018 0 17
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Pari: sanat unohtaa välttämään tarpeettomia ristiriitoja

On sanoja, joilla on kyky vaihtaa keskustelua argumentti. Opi tunnistamaan ja välttää niitä.

Kiistat ovat osa avioelämä. Jokainen pari hallinnoi yhteentörmäyksen hänen tiellään, mutta voit yleensä luokitella riita kahteen ryhmään: ne hyödyllisiä, rakentava, jotka auttavat ratkaisemaan perusongelmaa, ja tarpeettomat, syntyy väsymys, stressi tai väärinkäsitys ja kumpi ilman.

Joskus vain muutaman sanan "magic" tuleen jauhe. Nuo sanat, tiedät ne, tiedät ne palvelevat kaikkea muuta kuin rauhoittaa kumppani ja käytät niitä joka tapauksessa. Mutta tietäen tunnistaa ja välttää voi auttaa lyhennettiin joitakin keskusteluja. Koska ei reagoi kuuma, ei pelata julkisesti ja pidättäytymään vahingoittaa muiden moraalisesti ja fyysisesti.

"Mitä sinulla on? Ei mitään."

Kaunis oli kysymys useita kertoja, vastaus on aina sama: "En sano mitään, minulla ei ole mitään!" Mutta on tunnettua, että ei ole mitään. Joten me titillates, voit pintaa, toivoen että muut avautuu ja sanoo nöyrästi. Unohdamme tärkeää antaa hänelle mahdollisuuden sulattaa tunteita ennen kuin ilmaista niitä. Joten sen sijaan vaatii ja innostu, se jättää aikaa kumppanimme. Joka tapauksessa, jos hän / hän on vihainen, emme kestää kauan huomata.

"Lyhyesti sanottuna, ei väliä"

Tämä on klassinen. Keskustelua on kilpa, menetät joitakin moitteita ja päättyi hänen lauseen "lyhyt, ei väliä", toistaa, rennosti, aktiivisuus keskeytettiin. / Kumppani vaikutelman, että et anna merkitystä heidän tunteitaan. Jos luulit, että nämä sanat voivat todella tulla taistelu, mieti uudestaan ​​ja vaikutuksiin valmistautumiseksi. Tai ajassa taaksepäin ja poista ne mieltäsi.

"Okei, okei"

Lisää kavala versio "lyhyt, ei väliä", "sopimus" käynnisti halveksiva sävy kuin sanoakseen "Mieluummin kertoa teille, että olette oikeassa sijaan jatkaa keskustelua" on lahja laittaa narista kukaan. Ainoa tapa vastata arvokkaasti on käynnistää itsensä "ok, ok" vieläkin manipuloiva ja teeskennellä, että kiista on ohi ... kunnes se jatkuu.

"Hyvä, vain rentoutua"

Sano nämä sanat vihainen henkilö équivalut kaivaa omaan hautaansa. Kukaan, ehdottomasti ei kukaan, kukaan ei halua, että polkee hänen tunteita, vihaa ja kerrotaan rauhoittua sijasta puhua. Joten sinulla on 99% mahdollisuus, että tilanne kääntyy tragedia ja 1% mahdollisuus että vakavampi tapahtuma antaa sinulle mahdollisuuden päästä pois.

(0)
(0)