Parent soolo: miten järjestää päivittäin

Perhe Marjo Laitinen Maaliskuu 5, 2018 0 17
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Parent soolo: miten järjestää päivittäin

Vaikea olla yksin lapsen kanssa erottamisen jälkeen. Tässä on muutamia tärkeitä kohtia kunnioittaa tasapainoa ja hyvinvointia lapsen ...

Jos pari erottaa rakastavaiset, on tärkeää, että vanhempien pari jää hyvinvoinnin ja lasten tasapaino.

Sovi periaatteiden koulutuksen toisen vanhemman luona

On tärkeää, että molemmat vanhemmat ovat yhtä mieltä ja kommunikoida säännöllisesti koulutus- periaatteita, jotka jokainen haluaa välittää hänen jälkeläisiä.

Idea? Minimoi soveltaminen ristiriitaisten sääntöjen menettäisi luotto.

Vanhempien yhteenkuuluvuutta, joka on otettava huomioon myös koulutyöhön lasten, kukin saada täydellistä tietoa hänen työstään ja kommunikoida mahdollisia vaikeuksia lapsi, julkaisee ohjeistoja ...

Suunnitelma ja kunnioitusta kaikilla arkielämän

Järjestämisen lisäksi huoltoa, yleensä virallistetaan perhe tuomari, joitakin osia arkielämän voi koskea ennalta kuultu vanhempien ja dokumentoitava, saati alle vuorotellen vartija.

Kussakin vanhempi sitten, kunnioittaa mitä sovittiin, kun hän on lapsen huoltaja.

"Entinen mieheni hoitaa meidän kaksi lasta yksi viikonloppu ja joka toinen keskiviikko, sanoo Cecilia. Mutta ensimmäinen vuosi, ei ollut kommunikaatio välillämme. Vaikka Jätän hänelle viestejä muistuttaa hänelle, että tyttö oli tanssi luokan keskiviikkona hän vaati tee sitä jäi. Itse asiassa hän halusi minun rekisteröitynyt Lou kertomatta hänelle. "

Älä panetella toinen vanhempi

"Olemme myös luopuu mustamaalata toisen vanhemman lapselle, neuvoo psykologi ja psykoterapeutti Christine Brunet. Tai kyseenalaistaa sitä, kun hän tulee takaisin isänsä kysyä häneltä, miten hän elää, jos hän näkee toisen naisen ... "

Myös valtava: "palvella" lapsen ratkaista kriiseissä tai jännitteitä undigested.

"Joka tapauksessa, lapsi oppii hyvin varhain tehdä tiiviste kahden" elämää ". Hän harvoin kertoo yksityiskohtaisesti, mitä hän teki yhdessä tai toinen vanhemmista", toteaa psykologi.

Älä anna periksi lapsen oikkuihin

Se varmistaa myös, että lapsi ei käytetä tilanne kaapata valta.

"Disturbed, hän voi yrittää kiinnittää huomiota heijastamalla oikut todella välys, Christine Brunet huomaa psykologi. Varo periksi sitä, vaikka tuntuu syyllisyyttä hänen kärsimystä. Näen usein, esimerkiksi lapset, jotka alkavat nukkua sängyssä erotettu vanhempi. "

Mutta on muistettava, lapsi ei ole hänen sijaansa, hän ei ole tullut puoliso hänen vanhemman.

Puoliso tai uskottu vihdoin pidättäytyä confiding lapsi ikään kuin hän olisi aikuinen, mikä hänelle meidän tunnelmia, meidän uusi rakkauselämä ...

(0)
(0)