Paras valinta koulutus maahanmuuttaja opiskelija

Koulutus Eemeli Ahonen Tammikuu 23, 2017 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jos sinun pitäisi varoa vähemmistö opiskelijoista valitessaan korkeakoulu tai yliopisto? Erittäin tärkeä osa tätä on moninaisuus politiikan. Onko olemassa muita asioita, sinun pitäisi etsiä valitessaan oppilaitoksenne? Jotta maahanmuuttaja opiskelijat ovat paremmat onnistumisen mahdollisuudet, on tärkeää, että maksat huomiota joitakin asioita. Lähivuosina voi saada rahoitusta korkeakoulujen johtamiseen monimuotoisuuden politiikkaa. Tämä on kuuma kysymys tiedotusvälineissä.

Monimuotoisuutta korkeakoulutuksen

Miksi on olemassa vielä huomiota monimuotoisuutta korkeakoulutuksen: miksi tämä tärkeää maahanmuuttaja opiskelija? Tulva rakenteellisesti 4% vähemmän vähemmistö opiskelijoista yliopistolla ja yliopisto kursseja. Myös ero tuotto on korkea. Integrointi ja hyödyntäminen kyvyt, on tärkeää, että tämä parantaa. Yhteydessä väestön ikääntymisen, meidän on käytettävä kaikkia käytettävissä työvoimaa. Tämän tutkimuksen valittu 17 ohjelmien joissa vähemmistö opiskelijoista paremmin kuin keskimäärin. Tämä on mahdollista toivoa löytää onnistunut pedagogiikassa.
Silti on näitä kursseja on edelleen suuri ero koulumenestystä välillä maahanmuuttajien ja syntyperäisten opiskelijoiden. Opiskelijat, jotka siirtyvät MBO tutkintotodistus on HBO keskeyttävät useammin. Tämä on ei-kuninkaallinen reitti ?? ?? mainittu. Sillä maahanmuuttaja opiskelija vuoksi on tärkeää, että MBO HBO yhteys paranee. Saada tarpeeksi hyvä roolimalleja, myös tulevaisuudessa, on tärkeää saada enemmän vähemmistö opiskelijoista valita Pabo, tekniikka ja Green School ?? ??.

Vertaa toimielimet

Mitkä ovat mitattavissa olevien parametrien jonka voit vertailla eri asetuksia toisiinsa?
  • Huomaa määrä lähiopetustunneista: vaatimuksiin läsnä? Koulu on toteutettava aktiivisia toimia, joilla parannetaan yhteyksiä: edistää hyviä suhteita opiskelijoiden ja opettajien välillä ja ottaa runsaasti aikaa yksilöllistä huomiota ja tutkimuksen pitää silmällä. Yleiset toimenpiteet, joiden tarkoituksena on liimaus ovat tärkeitä. Myös pakollinen läsnäolo tunneilla, ja johto ja selkeä arviointi politiikkaa.
  • Katso, jos saat lisää kielikursseilla tarjotaan, jos sinulla on tämä osoittautuu tarpeelliseksi.
  • Kunnioitus ja positiivinen lähestymistapa muiden ?? olla ?? Opiskelijoiden on tärkeää. Keskustele muuta sovita opiskelijoiden että koulun. Saattaa olla foorumi, jossa voit löytää ne takaisin, jos suora kosketus on vaikeaa.
  • Onko ulkomaalaisten työskentelevät avainasemissa / esikuva? Henkilökunta koulussa heijastaa yhteiskunnan?
  • Onko koulu on tietoa suhdetta etnisyyden / sukupuolen tutkimuksen menestys ja tältä pohjalta myös otettu oikea toiminta? Niillä on myös käsitys asioita, kuten: täytyy ansaita, koska vanhemmat ovat vähemmän rahaa, jos olet vielä kotona omaishoitaja?

  • Varoitus: jos haluat nähdä lukuja koulutusta paikalle Opetusministeriön on hyvä lähtökohta! Tässä on mitä koulut eivät / eivät täytä laatuvaatimuksia ja niin edelleen.
    (0)
    (0)