Paras live versiot Mark Knopfler

Viihde Anelma Parviainen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Osa X huomiota sää joitakin loistavia live versiot Mark Knopfler, nimittäin: Marble Town, Kuka Vauva nyt, Wag Dog, Railroad Work Song ja Kala ja lintu. Ne ovat vähemmän tunnettuja kappaleita mutta ehdottomasti kannattaa kuunnella.

Marble Town

Yllättäen se oli tämä kysymys tavaramerkkien kolmannen sooloalbuminsa ragpicker unelma suoritetaan aikana kiertueen 2008. Aluksi pelkäsin kuljettavat akustista kitaraa, mutta se oli ihana rytminen ylös-alas laulu soitti koko bändi, joka otettiin vastaan ​​kippis fanit. Salaa toivon Knopfler yhä pelaa joitakin enemmän hämäriä kappaleita. Suuri osa hänen työstään on ehdottomasti sen arvoista elää. Linkki YouTube alareunassa tämän artikkelin.

Kuka Vauva nyt

Kuka Vauva Nyt on Sailing To Philadelphia. Se on yksinkertainen laulu mutta sen toteutus on mestarillinen. Mark soittaa akustista kitaraa ja Mike Henderson whines hänen raskaasti korostunut kitara ihana kautta. Linkki YouTube alareunassa tämän artikkelin.

Wag Dog

Wag Dog tulee elokuvan soundtrack Wag The Dog. Mark Knopfler pelaa hänen konserteissa yleensä vähän elokuvamusiikkia. Going Home ja Wild Teema voidaan toistaa säännöllisesti, mutta se jää. Nizza niin se oli, että aikana Purjehdus Philadelphia Tour Wag Dog pelattiin samalla onnistunut elokuva Wag The Dog. Myös kuulla tässä Mike Henderson hänen erityinen sähkökitara. Puolivälissä laulu, hän antaa ihana soolo polku. Linkki YouTube alareunassa tämän artikkelin.

Railroad Work Song

Raiilroad Work Song tulee ainoastaan ​​albumi Notting Hillbillies, Missing ... Epäilyt hauskaa. Laulu alkaa muutaman lekere basso linjat. Laulu Brendan Crocker oli jälleen loistava. Delicious on whiny ääni Paul Franklin pedal steel-kitara ovat. Lopussa Knopfler saa jälleen valtava, kaunis kitarasoolo. Linkki YouTube alareunassa tämän artikkelin.

Kala ja lintu

Kala ja lintu pelattiin aikana Kill To Get Crimson kiertueen 2008 ja tulee albumin Kill To Get Crimson. Tämä tallennus tehtiin Pariisissa Poupy Star jotka sijoitetaan paljon työtä Mark YouTubessa. Varsinkin alussa on kaunis huilu. Mark soittaa hänen teräsalan kansallinen kitara. Se on hyvin herkkä laulu. Mukavaa, että fanit ovat innostuneita laulun. Se vain osoittaa, että jälleen Knopfler ei tarvitse olla Sultans of Swing ja Brothers in Arms. Linkki YouTube alareunassa tämän artikkelin.
(0)
(0)