Parantavaa voimaa konjak

Terveys Jorma Huhtamo Tammikuu 22, 2017 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Alunperin se kasvaa silmiinpistävää kukkiva kasvi Indonesiassa, Kiinassa ja Japanissa. Konyak on raskas mukula, joka voi syödä. On olemassa muutamia lääkkeitä käyttötapoja konjak. Tärkein on se, että se täyttää nälkä. Voit tehdä tämän sinun täytyy vain vähän; vain kolme kertaa päivässä gramma riittää.
Konjac

Sisältö:

  • Nimeäminen konjak
  • Konjac keittiössä
  • Konjaksnack kielto EU: ssa
  • Konjac lihavuus ja laihtumiseen
  • Konjac on verensokeri alentava
  • Juomavesi on välttämätöntä

Nimeäminen konjak

Latinankielinen nimi on Amorphophallus konjac konjac. Konjac tulee japanilainen nimi konnyaku. Ensimmäinen osa nimi on yhdistetty kahdesta sanasta. Amorpho means'zonder muoto "ja fallos means'penis". Löyhästi käännetty tämä kasvi muodoton penis. Tämä viittaa kukka laitokseen, jossa suuri, paksu varsi tulee ulos ylöspäin. Nimi keksi hollantilainen kasvitieteilijä peräisin 18. luvulla. Tehdas kuvattiin ensimmäisen Alankomaiden vuonna 1692. Hollannin ulkomailla olivat aina hyvin kiinnostunut paikallista kasvistoa ja eläimistöä.

Konjac keittiössä

Konjac on syötävä, tärkkelyspitoiset mukula. Voit käyttää sitä sijasta liivate. Kiinassa ja erityisesti Japanin paljon syödään. Voit ostaa pikkupurtavaa konnyaku, kuten japanilainen kutsuvat sitä. Lisäksi luo konjakmeel joista sekoitetaan vihanneksia, kuten merilevää. Se on tehty of'oden "; joka on laaja siivu, joka ei kwa muoto kuten tempeh. Nudelgerechten of konjak tehdä hyvin; nämä ovat called'śhirataki ".

Konjaksnack kielto EU: ssa

Japanissa, ihmiset haluavat syödä sellaista liivatetta välipala konjak mutta tämä ruokalaji on kielletty Euroopan unionissa. Se on huono uutinen myös kasvissyöjille ja vegaaneille, koska muutoin konjak ollut erinomainen teollinen liivate korvike tehdä hyytelö. Yhdysvalloissa se ei ole kiellettyä, mutta siellä sijaitsee syy Euroopan kiellon. Yhdysvalloissa nimittäin, oli muutamia
Root mukula konjakkinderen jotka luulivat sitä voidaan syödä kuten Jell-O; by Slurp. Konjac ei hajota suussa; sinun täytyy pureskella kautta. Lapset saivat liikaa vanukas suussa ja sanotaan, että he uhkasivat tukehtua. Tämä on johtanut EU kieltää lautasen. Todellisuudessa konjaksnack on aivan liian pieni todella tukehtua. Se näyttää hyvin paljon, että besluitvorners päästimme pelotella häntä. Ehkä salaliitto ajattelua vaan se, että Euroopan gelatiini markkinat ovat maailman suurimmat, siellä voi myös joutua käsittelemään. Saksa on yksi tärkeimmistä liivate tuottaja maailmassa ja jos ihmiset siirtyisivät konjak olisi huono Euroopan taloudelle. Joka tapauksessa, se on aika konjakverbod tarkistettavana, koska EU on täysin yksin hänen uskovansa, että konjaksnacks olisi vaarallinen. Konjac juuri jauhe, joka voit itse tehdä hyytelö, on myynnissä internetissä ja Aasian erikoisliikettä.

Konjac lihavuus ja laihtumiseen

Vuonna konjac mukula on pääasiassa glukomannaani. Joka on polysakkaridi, jota ei voida sulattaa ihmiskehoon. Tämä aine kestää 100 kertaa oman painonsa verran vettä. Kun ateria ei yksi gramma konjac muodostaa tilaa vievä geeli 100 grammaa. Seurauksena merkitsee paljon nopeammin. Se suojaa lihavia potilas lihavuutta vastaan. Se tekee konjak ylistämä tuki ruokavalio, jonka tarkoituksena on laihtuminen.

Konjac on verensokeri alentava

Sillä on geeli, jossa sokerit ovat myös mukana, hajoamista sokerit on merkittävästi viivästynyt. Tämä johtaa muodostumiseen vähemmän suuria piikkejä veren sokeria. Tämä on se lisäetu, että ei ole tarvetta luoda vähemmän insuliinia. Insuliinin tiedetään aiheuttavan muodostumista rasvaa. Tämä tekee siitä hyvän lisäväline diabetesta sairastavilla potilailla, jotka haluavat laihtua.
Kukka konjak

Juomavesi on välttämätöntä

Se on edellytys toteuttaa runsaasti nesteitä jos Konjak käytetään lääkkeiden syistä. Kosteus alijäämä voivat koskea sekä yksi syy lihavuuden ja diabeteksen, kuten lääkäri Batmanghelidj on kirjoittanut kirjassaan: vesi, halvin lääke. Juomavesi ja käyttöä konjac niin on useita myönteisiä tavoitteita. Ei ole muita tunnettuja haittavaikutuksia Konjac, jos tarpeeksi kulutetaan. Tätä voit käyttää seuraavaa direktiiviä:
  • Juoda yksi tunti ennen jokaista ateriaa 400 cl vettä
  • Juo tunnin kuluttua jokaisen aterian 300 cl vettä
  • Juo ilta 300 cl vettä.
Näin juot 2400 cl tai lähes kaksi ja puoli litraa vettä päivässä, ja sen pitäisi riittää. Useimmat ravitsemuksen asiantuntijat suosittelevat juot kahdesta kolmeen litraa vettä päivässä.
(0)
(0)