Parantavaa voimaa käki

Terveys Inari Tuominen Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Käki voi syödä. Hänellä on samanlainen maku kuin vesikrassi; se on vähän pistävä maku, mutta tuoreita ja maukkaita. On erittäin valitettavaa, että yli hedelmällistä maatalousmaata ja yleinen maatalouden tehostumiseen vapaa syötävät violetti kukat, kuten käki on voitettava. Laitos on näistä syistä vuonna 2014 paljon vähemmän kuin vuoden vaihteessa 19.-20-luvulla.
Kasvit piirustus jauhosavikka

Sisältö:

  • Perinteinen lääketiede
  • Nimeäminen
  • Asiantuntijat noin yrtit pinksterbloem
  • Levitä käki
  • Eettips käki
  • Hyvä maksassa ja munuaisissa
  • Käki silmä ja iho-ongelmia
  • Kasvava oma

Perinteinen lääketiede

Perinteisessä yrttilääkinnän käki arvostettuja sen reumalääkkeet, kouristuksia, carminative, ruoansulatus, diureetti ja nautintoaine. Tee kukista ja lehdistä Käki on perinteisesti käytetään edistää ruokahalua. Krooninen iho-ongelmia, astma ja hysteria käsitellään onnistuneesti se. Alkukeväällä ja kesällä kasvi voidaan korjata. Lääkkeen vaikutus käki on parhaimmillaan käytettyjen tuoreena. Myös maksan ja munuaisten ongelmia, tämä kasvi käytetään. Sitä käytetään paljon niveltulehdus ja muut reumaattiset ongelmia.

Nimeäminen

Latinankielinen nimi käki on luhtalitukka. Pratensis on latinankielinen nimi for'weide ", jossa tämä kasvi kasvaa parhaiten. Rikki tulee Cardis'hart "mitä tarkoittaa ja mitä Damao Kreikan for'verzachtend". Muinaisina aikoina, katkera krassia oli käytetty keinona helpottaa kipua sydämen. Hollanti sitä kutsutaan vaahto yrtti koska schuimcicade toukat laajentamiseen jotka tuottavat vaahtoa. Kaksi muuta nimet hollanniksi ovat ruoho ja kukka niitty kirsikka. Ruoho Bloempje kutsui koska se kasvaa parhaiten niityillä. Tämä on myös syy nimi niitty kirsikka. Cherry kutsui koska eruca laji kuuluu terävä makuun. Old yläsaksan kutsuttiin terävä taste'cresse ". Siellä nimi krassia tai vesikrassi päässä. In Englanti nimeksi luhtalitukka ja Saksan tiedä nimeä Wiesen-Schaumkraut. Ranskaksi yksi käyttää nimeä rikki des Prés'n.

Asiantuntijat noin yrtit pinksterbloem

Rembert Dodoens, uraauurtava tiedemies mausteet kulta Hollannin tasavallan, kutsui tätä lääkekasvi ailakki. Dodoens sanoi, että toiminta pinksterbloem hyvin samanlainen kuin vesikrassia, joiden kanssa se osoittaa myös ulomman affiniteetti. Nicholas Culpeper näki myös tässä laitoksessa hyvä diureetti. Hän suositteli tehtaan 18 minuuttia roikkua käytettäväksi. Kukkia ja lehtiä voidaan sitten käyttää teetä sen lääkinnällisiä ominaisuuksia, jotta voit tulla. Mukaan Culpeper käki on hyvä kasvi rikkoa kiviä munuaisissa ja virtsarakon, jotta he voivat olla helposti virtsaan.

Levitä käki

Käki tykkää märkä maa. Se kasvaa rakkaudessa märkä niityt, metsät ja suot. Vaikka laji on vähentynyt sen leviäminen, se on Alankomaissa ja Belgiassa edelleen laajalti. Sinun täytyy kuvitella, että kun kaikki violetinkirjava niityt tämän kukka. Tänään maanviljelijä haluaa vain yhdenlaista ruohoa sijaan että eläimet voivat vapaasti valita, mitä he syövät. Nyt käki vain vielä ojiin missä ruoho ei voi olla todella hyvää lannoitetta. Tämä on myös syy, että lehmät syövät mielellään ojissa; siellä kasvaa niille luonnon kasveja, jotka tuodaan esille ilman synteettisiä lannoitteita. Ruohotyypistä jota käytetään lehmien Alankomaissa on usein eksoottinen, koska tämä ruoho muutama tippa maitoa päivässä tuotot enemmän.
MelganzenvoetPinksterbloem piilottaa usein nurmikoilla. Niittämällä emme näe sitä kukoistaa. Mutta jos unohdamme leikata, on yhtäkkiä siellä täydessä loistossaan on käki.

Eettips käki

Sekä lehdet ja kukat naisen smock hänen kulinaarisia nautittavaa. Pinksterbloem sopii hyvin yrttivoita. Naapurimme rakastavat yrtit kuten käki läpi rahka. Lisäksi lehdet rouvan työtakki joukossa vaihtoehto salaatin lähtee alkuperäinen salaattia. Lisäksi käki voidaan lisätä kasviperäisten keittoa, kastiketta ja yrttejä kuivattuina voi tehdä kasviperäisten mauste sitä.

Hyvä maksassa ja munuaisissa

Lääketieteelliseen käyttöön, on mahdollista käyttää koko kasvi. Pinksterbloem sisältää paljon C-vitamiinia, kuten Karvasaineet ja mosterdolieglycosiden glycocochlearine ja butylmosterdolie. Karvasaineet toimivat hyvin maksaan ja mosterdolieglycosdien tuettava varten munuaiset. Maksassa ja munuaisissa voi valua läpi käki enemmän myrkkyjä. Tämä johtaa sairauksiin, jotka johtuvat tulehdus käyttämällä toksiineja voidaan eliminoida käki. Kaksi esimerkkiä näistä ovat nivelrikko ja niveltulehdus. Lisäksi kannustetaan parantava vaikutus Maksan aineenvaihduntaa. Tämä asettaa enemmän ravinteita kehossa. Kasvi käytetään vuodessa hoitoon. Se voi mennä vuosia vastaan ​​väsymys.
Käki saksalaisessa bosVroeger oli käki vihannesmarkkinoille.

Käki silmä ja iho-ongelmia

Pinksterbloem stimuloi sappi tuotantoa. Gal tarvitsee maksan toimiakseen kunnolla. Maksan toiminta on muuntaa myrkkyjä kehosta. Maksa on jälleen yhteydessä silmät, ja maksa on yhteydessä ihoon. Yrtit kuten käki ruoka voi siksi silmien infektiot, ihottuma ja psoriasis ehkäistä ja poistaa syy-heikentynyt leverwerking-. Tässä tapauksessa, rouvan työtakki on yksi monista yrttejä, joilla on myönteinen vaikutus maksaan. Se voi -Jos maksasi ei oikein works- ei haittaa täydentää tätä villi yrtti syö porkkanaa ja seesaminsiemeniä tai Tahinin. Ottaen myös maito-ohdake on hyvä maksassa. Käki on mukava villi ravintolisä.

Kasvava oma

Luhtalitukka kasvatetaan koriste puutarha. Haluaisit kasvi käki, jopa rakentaa syötävä koriste. Hauska ja helppo työtakki on, että se on monivuotinen. Kasvi kasvaa parhaiten kosteassa maaperässä ja kestävät osittain varjossa, mutta varoittaa aurinko ei suinkaan; hän voi täyttää.
(0)
(0)