Pankkitoiminta käyttämättä pankkitoimiluvan

Miscellany Nooa Ronkainen Tammikuu 22, 2017 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
On mahdollisuus tarjota rahoitustuotteita kuten kiinnitykset, lainat ja säästötilien, sen on oltava pankkitoimilupaa. Mutta jakolinjoja pankkien ja muiden rahoituspalvelujen tarjoajat ovat häviämässä nopeasti.

Pankit ilman pankkitoimilupaa

Se ei tarvitse tuottaa nimi ?? pankki ?? teidän carry trade lupaa saada harjoittaa pankkitoimintaa. Ja toiseksi, et ole velvollisuutta tarjota rahoituspalvelut, kuten pankki- nimi näkyy nimesi. Ja mitä esimerkiksi ajatella Luotto Bank, joka on tai ei ole todellinen pankki?

Pankit ilman pankki lisenssin suotavaa kehitystä?

Tänään on satoja organisaatioita, jotka harjoittaa pankkitoimintaa ilman ennakolta pankkitoimilupaa tai pankki lisenssin. He voivat vain ?? penkki ?? soittaa? Jotkut tekevät niin vaikka tämä ei ole välttämätöntä, koska ne eivät tarjoa täysimittainen pankki- tuotteita ja palveluja. Ja joka jotka eivät yleensä on tunnustettu pankkitoiminnan kumppani hänen takanaan.
Joillakin markkinoilla, tämä johti rahan palvelujen tarjoajat, jotka eivät tiedä rajoituksia, ehtoja tai vaatimuksia, perinteiset pankit joutuvat. Missä määrin tämä on suotavaa kehitystä, jää nähtäväksi.

Pankkitoiminta ei enää yksinomaiseen pankkien

Tänään, pankkitoiminta ei enää ehdottomasti varattu yrityksille pankkitoimilupaa. Pankit eivät enää yksinoikeus harjoittaa pankkitoimintaa. Jos näin olisi ollut yhtiöt kuten PayPal, iTunes ja lukuisat prepaid pankki- ja luottokortit on lainvastainen. Mutta ne eivät ole.

Rahansiirto P2P tekniikka

Tänään tarjous järjestöjen, kuten PayPal ja muut kyky siirtää rahaa P2P teknologiaa. Ja vaikka yksi näin toiminta Giro palvelujen jäljittelee on edelleen kukaan ei usko, että nämä yritykset kuin "pankit" on puhuttu.
Nyt voit väittää, että PayPal on enemmän yhtäläisyyksiä organisaation kuten Western Union kuin perinteinen pankki, mutta kohta on, että nämä organisaatiot yhä nämä perinteiset toimintaa harjoittavia pankkeja salametsästyksen.

Bitcoin palvelu oma pankkitoimiluvan

Muuten, joulukuussa 2012. myös saatu ensimmäinen online pörssikaupan Bitcoin Keski pankkitoimiluvan Euroopassa. Yhtiöllä on asema Payment Services Provider oma pankkikortit, ja se on hallussaan IBAN.
Bitcoin on valuutta koodattu laji viime vuosina se sai mainetta kautta ratkaisun laiton kauppa Internetissä. Bitcoins vaihdella paljon arvoa. Tällä kirjoitettaessa arvo Bitcoin oli noin ?? 10.50.

Luotto ilman pankkitoimilupaa

Ja sitten on P2P lainanantajien että vain Yhdysvalloissa vuodesta 2006 yli $ 1 miljardin lainat on säädetty. Ja että puuttumisesta huolimatta pankkitoimilupaa.
Itäisiin naapureihin Smava yhtiö on rakentanut erittäin hyvä maine, kun se tulee rahan lainaamisen ilman pankkiin. Ja lähempänä kotia tehty maamme, yritys Boober jokin aika sitten painokkaasti puhua.
Tällä hetkellä vain yksi palveluntarjoaja kautta verkkosivuilla ?? rahaa toisilleen ?? joulukuusta 2010 Alankomaissa aktiivisesti lainaavat tämä uusi tapa tehdä rahaa.

Pankit, jotka eivät harjoita pankkitoimintaa

Lisäksi nyt on monia lajeja, jotka pankit tai organisaatiot käyttävät sanaa "pankki" kuvaamaan liiketoimintaansa kuten:
  • ruoka pankit;
  • tuomioistuimissa;
  • veripankit;
  • tietokannat;
  • työpaikkojen boards;
  • DNA-kirjastosta.

Ja on järjestöjä kuten siemenpankkeja ja sperma pankit, jotka käyttävät sanaa pankki heidän nimissään myös muista syistä. Sillä vaikka se usein oletetaan virheellisesti, se ei ole kiellettyä käyttää nimeä "pankki" yrityksesi nimi, jos et aio tarjota rahoituspalveluja. Ja tietenkin ei siis edellytä, että pidät pankkitoimilupaa.
(0)
(0)