Ottaa ihana vanha hollantilainen lihapullia

Ravitsemus Risto Jussila Tammikuu 22, 2017 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Monet ihmiset haluavat syödä lihapullia vuonna snackbaari, siru kauppa, kahvila tai kotona ruokapöydässä vihanneksia ja keitettyjä perunoita ja kastike. Se on helppo saada lihapulla jo paahdettu ja ostaa valmiiksi pakattu kaupassa tai lihakaupan, mutta paras on vielä kotitekoinen lihapullia. Tunnin herkullisia kotitekoisia lihapullia, erittäin helppo valmistaa kuin Old Dutch resepti. Maukas, terveellinen ja hauska tehdä itse. Lihapullia on erittäin suosittu monet ihmiset, usein lihapullia syödään välipala baarissa tai pelimerkkejä liiketoimintaa, mutta myös illallisen, vanha hollantilainen lihapulla usein valikosta. Voit kysyä teurastaja ostaa maukas lihapulla jo paahdettu ja kuka olet kotona yksin, mutta on yhtä lailla lämmin, tai voit valita lihapulla, joka on puoli valmis ja vain on paahdettu. Mutta se ei ole vaikea leikata ja tehdä pallo todella itse, mutta on olemassa muutamia asioita, sinun täytyy tietää, jotta todella mukava pallo.

Mitä tarvitsen

Noin viisi vaille kuusi iso lihapullia, tarvitset seuraavat;
  • Noin 750 grammaa jauhelihaa. Voit valita puoli ja Jauheliha, joka on 50 prosenttia jauheliha ja 50 prosenttia naudanlihan, vähemmän rasvaa on 100 prosenttia naudanlihaa.
  • Suolaa ja pippuria
  • 2 munaa
  • Maitoa + / _ 200 ml
  • 3 kuivaa valkoista leipää ilman kuori tai kolme keksejä.
  • Muskottipähkinä
  • Leivänmuruja
  • Paista -ja ruoanlaitto voita + / _ 200 gramma
  • Suuri rauta vuoka kannella
  • 1-2 lasillista vettä

Kokki hienonnettu

Voit lihapullia tehdä mukava ja ilmava, kuiva valkoinen leipä ilman sakkaa liotetaan maidossa, odota kunnes leipä on kasteltu maito, sitten purista leipää ja lisää munat, mäski hyvin läpi. Tämä leipä munalla seos pitäisi nyt lisätä lihaa, se olisi hyvin vaivataan yhdessä, nyt ei voi olla oman maun suolaa, pippuria ja muskottipähkinää lisätään. Nyt jälleen hienonnettu Vaivaa hyvin, jotta kaikki mausteet ovat hyvin jaetaan koko liha.

Lihapullat ajaa

Jaa liha yhtä suuriin osiin voidaan panna täytäntöön viisi vaille kuusi iso pallot pyörivät tai haluamasi hieman pienempi palloja. Ota aikaa tämän ja käännä kädet melko vankka kierroksella lihapullia, jotta ne eivät hajota paistamisen aikana. Sujuvan tulos, sinut pallo pelataan vähän vettä pallon kanssa märin käsin tiukempi ja tasaisempi tehdä se näyttää kaunis, kun he ovat paistettu ja paahdettua.

Rusketuin

Kuumenna rauta paistinpannu yli kuumuudelle ja sulattaa paistamiseen, voin, anna sen olla rusketus. Paista pallot noin rusketuksen, mahdollisesti kun se tulee nopeasti alentaa lämpöä hieman. Ei kansi kaikista mutta maukas pallot noin hyvin lopen. Pallot ovat nyt pois herkullisia ruskea ja keitetyt mutta sisältä ne ovat edelleen raaka ja alikypsennetyt siksi niiden on oltava jopa paisti.

Keitetyt paistettua

Lihapullia varoa kiva ruskea ulkopuolella, mutta sisällä on edelleen raaka ja / tai huonosti miksi pallot on vielä paahdettu. Vähennä lämpöä hieman korkeampi ja lisätä yksi kaksi lasillista vettä ja anna kiehua, sitten tulen pienin asetus, kansi ja hauduta 30 minuuttia +/- paista lihapullat ovat kypsiä. Lihapullat ovat valmiina.
(0)
(0)