Oskar Dirlewanger ja hänen surullisen prikaati

Miscellany Heli Kiiskinen Tammikuu 22, 2017 0 32
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Nimi kuulostaa Dirlewanger monet tuntemattomia. Mutta tee mitään virhettä: hän oli yksi julmimmista ja pahin luvut Kolmannen valtakunnan ja ehkä pahinta SS. Rikollinen että jopa kolmannen valtakunnan ei pysy siinä voisi tarvittaessa aina surullisen SS-Sturm-prikaatin Dirlewanger. Siellä hän sai välillä psykopaatteja ja murhaajat ilman tunnetta arvojen ja rauhassa hän voisi sitoutua eniten julma rikoksiin.

Elinikä

Dirlewanger syntyi vuonna 1895 Würzburgissa. Hän valmistui PhD politiikassa ja taisteli ensimmäisen maailmansodan, jossa hän sai Iron Cross. Tapaturmien takia, hän tuli vajaakuntoiset. Vuonna 1923 hän liittyi NSDAP. Hän oli vankkumaton kommunismin vastaisen. Dirlewanger kamppaili varhain kanssa alkoholiongelma ja osoitti sadistinen ja psykopaattinen piirteitä.
Kolmekymppinen, hänet tuomittiin seksuaalisesta väkivallasta kahden kolmetoista vuotta vanha tytöt. Hän kuitenkin kunnostettiin jälkeen hän oli taistellut 1936-1939 Saksan Legion Condor Espanjan sisällissodassa ja siellä jälleen kunnostautunut. Kun maailmansota puhkesi spontaanisti raportoitu Dirlewanger kanssa Waffen-SS.

Dirlewanger prikaati

Pahamaineinen Dirlewanger prikaatin peräisin ajatus SS Reichsführer Heinrich Himmler. Vuodesta 1940 hän ehdotti, että pidätetty salametsästäjät voisi suorittaa hyödyllistä työtä armeijassa kuin vankilassa. Führer oli aluksi ei kannata suunnitelma, mutta suostui myöntämään armahduksen salametsästäjät sillä ehdolla, että miehet voivat käytellä ampuma ja ei kutistu tappaa. Gottlob Berger, johtaja hallinnollinen päämaja SS, oli vastuussa rekrytointi sotilaita prikaati. Kesäkuuhun 1940 SS oli jo valittu 84 ensimmäistä salametsästäjät. Kaksi kuukautta myöhemmin, oli jo kolmesataa miestä palvelukseen. He menivät lyhyen treenata Sachsenhausenin keskitysleiri Berliinin pohjoispuolella ja tapasivat ensimmäistä kertaa heidän tulevaisuutensa komentaja Oskar Dirlewanger.
Tässä erityinen yksikkö ?? Sturm Brigade SS Dirlewanger ?? oli poistaa partisaanien Venäjällä ja Valko-Venäjällä. Yksikkö oli pian kuin hänen kirjansa ja teki itsestään laajalti syyllistynyt rikoksiin. Uhrit kidutettiin, raiskattiin ja murhattiin. Vuonna pahamaineinen "tieteellinen" kokeilu hän antoi naispuolinen vankien rotan myrkkyä, jonka jälkeen hän ja hänen sotilasjoukon huvitti katseli uhrien antoi kuoleman kamppailu.
Dirlewanger ?? s miestä meni niin rohkea, että jopa työskennellä muut natsien ?? t lopulta ei valittavat brutaali toimia prikaati. Väkivalta otti sellaiset mittasuhteet, että SS Dirlewanger prikaati kuvattu jengi sikojen ?? sijaan sotilasta ??. Vanhempi SS Dirlewanger kuitenkin edelleen pitää käden pään yläpuolelle, erityisesti Gottlob Berger, joka sanoi Dirlewanger:
"Hyvä ihminen voi Dirlewanger ei mainita, mutta hän oli hyvä sotilas"
Uudestaan ​​ja uudestaan ​​hän keksi julmuuksia tavalla. Jopa SS-Reichsführer Heinrich Himmler antoi vapaat kädet Dirlewanger eikä puuttua. Puheessa paikallisille natsien johtajat Puolassa puhui Himmler ylpeä ja innostunut Dirlewanger:
"Sanoin Oskar Dirlewanger, miksi et päästä ehdokkaita rabble, todellinen rikolliset?"
Himmler erityisesti kehui "tunnelma" ja mentaliteetti Dirlewanger Brigade:
"Tunnelma rykmentti on usein suorastaan ​​keskiaikainen kannalta ruumiillista kuritusta. Jos joku frowns siitä olemme voittamassa sotaa, hän putoaa alas. Kuolema, koska muut ovat ampuivat hänet heti."
Oskar Dirlewanger oli myös hänen oma menetelmät, joilla varmistetaan, että sotilaat tottelivat häntä sokea ja eivät pelkää mitään. Jotka ovat rikkoneet sääntöjä prikaatin hakattiin kanssa lepakko tai meni pelätty "Dirlewanger-ruutuun" tiukka, suljettu laatikko, johon sotilas päivää pysyä pystyssä. Usein uhrit olivat enemmän kuolleena kuin elävänä.
Joka aamu oli kaikki sotilaat prikaatin tyhjään vatsaan juoda lasillinen vodkaa yritys. Koska ne voivat pyörryksissä anna torjua päivän.
Prikaati toiminnassa Varsovassa

Kansannousu Varsova

Alussa elokuu 1944 kansannousun puhkesi Varsova että kestäisi lokakuun alussa. Kapinalliset vastustaa Saksan miehityksen. Se olisi yksi verisimmistä kohtia Puolan historian. Tukahduttamaan kapinan, natsit päätti ?? n myös Dirlewanger prikaati jättää laskeutua Puolaan. Joukot muutti kaduilla ryöstelyä ja tappaminen satunnaisesti ja tappoi kymmeniä tuhansia siviilejä. Mukaan historioitsijat, olivat miehet Dirlewanger yksin 5. elokuuta vastuussa kuolemasta 35000 puolalaisten surmattiin umpimähkäisesti. Nämä olivat miehiä, naisia ​​ja lapsia. Suurin osa kaupungin tuhoutui ja arviolta 200000 siviiliä kuoli.

Dirlewanger ?? n loppuun

Kuolemasta Dirlewanger vuotta roikkui ilmassa mysteeri. Kesäkuussa 1945 Ranskan joukot ottivat hänet vangiksi. Hänen puolalainen vartijat tappoi hänet kostoksi julmuuksista hän oli tehnyt Varsovassa. Hänet haudattiin Altshausen mutta pullollaan huhuja, että Dirlewanger oli vielä elossa, oli paennut Egyptiin ja että siellä oli joku muu haudassa. Vuonna 1960 Saksan viranomaiset ilmoittivat ruumis uudelleen hautoja. Oikeuslääketieteen tutkija totesi, että se oli ruumis Dirlewanger.
Kuitenkin piti huhuja. Mukaan Israelin historioitsija Michael Bar-Zohar oli Dirlewanger turvassa Ranskan muukalaislegioonan. Amerikkalainen kirjailija Glenn B. Infield väitti Dirlewanger oli Egyptissä ja siellä oli koulutus Egyptin armeija. Mutta he eivät koskaan löytäneet todisteita nämä huhut.
Gottlob Berger, joka johtajana hallintotoimistossa SS sotilaiden prikaatin Dirlewanger oli rekrytoinut ollut kaksikymmentäviisi vuotta vankilassa. Hän oli jo ilmainen vuonna 1951. Hän kuoli vuonna 1975, edelleen vakuuttunut natsien ideologiaa.
(0)
(0)