Opi syödä hyvin Keeping Fit

Miscellany Urpu Korhonen Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Marirosa Barbieri - on hyvä muoto, mutta myös rauta ei ole väliä kuinka paljon syöt, mutta miten syöt. Meidän isovanhemmat usein kehottaa meitä on dieetillä ja täyteläinen, takaa hyvän terveyden.
Mutta se ei toimi hyvin. Ei aina.

E perusoikeuksien, itse asiassa, vastaavat oikeus yhdistelmiä elintarvikkeet, jakaa ravinnon kulutus koko päivän, välttäen iso humalahakuisen, ulkoa, mitä on hyvä meille ja mitä on vältettävä.
Asiantuntijat ehdottavat kulutus viisi tai kuusi ateriaa päivässä, joka sisältää oikean määrän hiilihydraatteja, proteiineja, vitamiineja, mineraalisuoloja, sokereita ja rasvoja.
Heidän mukaansa itse asiassa pitäisi olla runsas aamiainen, jonka jälkeen aamupäivän välipala, kevyt lounas, jonka jälkeen puolestaan ​​välipala ja kevyt ateria.
Kokemus opettaa meille, että seuraavat joitakin sääntöjä, kuten syö vähän ja usein, pureskella kertaa paremmalle ruoansulatusta, auttaa meitä elää paremmin.
On muitakin vinkkejä pitää todella kunnossa.

BEWARE VESI

Tiedämme ulkoa nyt, että on tärkeää nielemään yksi tai kaksi litraa nestettä päivässä.
Vesi ei saisi nauttia mieluummin aterioiden välillä: tämä välttää vatsan turvotus ja hidasta ruoansulatusta.
Ja "siksi parempi olla juoda aterian yhteydessä ja jakaa kulutus nesteitä päivän aikana.

Hedelmät ja vihannekset ETTÄ TURPOAMINEN!

Me tapahtuu, joskus, lopettaa ateria hedelmiä. Enemmän kuin mitään, se on tapa läsnä monissa kotitalouksissa.
Kori täynnä hedelmiä on aina pidetty symboli vaurautta ja hyvinvointia niin turvautumaan kuin lempiaineensa lukuisat taideteokset.
Mutta hedelmät ja vihannekset hidastaa ruoansulatusta prosessi ja riski appesantirci. Ja "hyvin, sitten, syödä aterioiden välillä. Hedelmien kulutusta, esimerkiksi, on erityisen ehdotetaan välipala sijasta tavallista teollisuuden välipaloja.
Jotta hedelmä enemmän maukas välipala, sen pitäisi palvella se jäätelö, kerma tai suklaa.
Vihannekset, sen sijaan, tulisi nauttia ennen jokaista ateriaa. Jotkut ehdottavat syödä sitä ennen virtauksen pastaa tai lihaa. Muutaman kuitenkin havaitsemme Neuvosto: haluamme useimmat kasvikset että mukana ruokalaji lisäkkeenä.

(0)
(0)