Opastettu yhteenveto

Koulutus Ilpo Jalkanen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
2015 opastettu yhteenveto on olennainen osa Keski Examination hollanti. Nyt osa on kuvata, tarkastetaan muita kysymyksiä tutkimuksen aikana. Ne voivat kuitenkin olla tarpeen yhteenvetona lyhyemmän tekstin pohjalta useita kohtia, joiden on oltava selkeitä teidän yhteenveto. Joten se on edelleen tärkeää, että voit tehdä opastettuja yhteenveto. Muina avaimet Hollannin kaupan voi tulla takaisin. Opastettu yhteenveto ei ole vain tekstiä, joka kuvastaa tärkein varsinaisen tekstin. Se kertoo, mitä on ansioluettelosi näkyvän ja oikein, että sinun pitäisi saada pois tekstistä, ei enempää eikä vähempää. Lisäksi on olemassa joitakin sääntöjä ja temppuja, että sinun pitäisi tietää. Tutkimalla vastauspapereiden voit selvittää, mitä tekijät ohjaavat yhteenvedot tarkalleen haluat. Se on myös kätevä tiekartta seurata kirjoittaessaan joten et unohda mitään.

Tiekartta

Lue työnsä hyvin
Komennon, kuinka monta sanaa teidän yhteenveto pitäisi olla maksimi. Täällä voit istua alas yli 10%, joten jos siellä ?? enintään 200 sanalla ?? valtion, voit käyttää 220 sanaa. Jokaista sanaa menetät pisteitä! Sitten on useita asioita käsiteltäviksi sinua yhteenveto. Numero näitä kysymyksiä ja mahdollisesti jakaa ne. Esimerkiksi, jos ?? mainita kolme etua ???? numero sinulle tämän pisteen 3a, 3b ja 3c.
Lue teksti kahlannut
Miten tarkka luet tekstiä, se riippuu myös siitä, kuinka paljon aikaa on jäljellä. Varmista, että olet ainakin tekstin rakennetta. Mark käyttöönotto, keskellä ja tekemisestä.
Lue teksti huolella nyt
Etsit tietoja ansioluettelosi näkyvän. Korostaa tai korosta lauseita vastauksen pystyy kiinnostusta tehtävään. Laita numero olet antanut tältä osin marginaali. Näyttävät olet tekstistä oletko lueteltu kaikki numerot marginaali. Jos näin ei ole, löytää vastauksen puute huomiota tekstissä.
Ole ensimmäinen luonnos
Teet että tekemällä yhdistelmä tehtävän ja tiedot sen mukana. Täten kirjaimellisesti ottaa tehtäväkseen. Liiallinen kuumuus voi myös tuottaa pisteitä. Jos tehtävä esimerkiksi: ?? Omalta yhteenveto pitäisi olla selvää, mikä ilmiö tapahtuu nykyisen aikuinen ??, voit kirjoittaa ansioluettelosi ?? ilmiö on normaali nykyinen aikuisten ???? Takanasi kirjoittaa vastauksen, että olet löytänyt tekstissä.
Laske montako sanaa
Jos sinulla on liian monta sanaa, oletko menossa katsomaan joka lauseita yhteenveto on tarpeeton. Että linja tiesi. Lauseet vastata suoraan haaste voit luonnollisesti ovat. Myös, mene katso jos voit lyhentää lauseita jotain lyhyempiä kirjoittaa. Jos sinulla on liian vähän sanoja, näet jos todella lyöty kaikista tärkeistä asioista.
Ole sähköverkkoon versio
Pay hyvä huomiota oikeinkirjoitus! Klo oikeinkirjoitus tai kielioppivirheitä monta pistettä vähennetään! Aloita ansioluettelosi kanssa otsikko ja kirjailija. Luo sitten uusi kohta jokaiselle huoleen.

Muutamia vinkkejä kirjoittamiseen jatkaa

  • Ainoakaan esimerkkejä tai anekdootteja ansioluettelosi ellei pyydetty, että nimenomaan.
  • Katso varsinkin alussa tai lopussa kohta. Tässä ovat yleensä tärkeimpiä kysymyksiä. Tämä ei tarkoita ei ole mitään tärkeää muun tekstin!
  • Kirjoita yhteenveto ei ole omin sanoin, mutta ilmaisut ovat myös tekstissä. Mahdollisuudet ovat suuret, koska ne ovat myös vastaus sheet. Jos jotain ei ole nimenomaisesti tekstissä, voi olla tarpeen muotoilla omalla tavallaan, mutta myös sen jälkeen yrittää käyttää sanoja, jotka ovat tekstissä.
  • Älä käytä sähke tyyliä, mutta kirjoittaa kokonaisia ​​lauseita!
  • Sanojen määrä, jota voit käyttää on todella sanojen määrä, että sinun täytyy laittaa kaiken yhteenveto mitä pitäisi olla. Jos sinulla on vähemmän sanoja kuin numero, joka tulee näkyviin tehtäväpalkkiin, mahdollisuudet ovat, että olet unohtanut jotain. Tämä ei tietenkään, 1 tai 2 sanaa vähemmän.
  • Varmista, että sinulla on tarpeeksi aikaa kirjoittaa sähköverkkoon versio. Jos et saa pois todellinen, niin katso luonnos. Se on parempi kuin ei mitään antautua.
  • Käytäntö yhteenveto aiempien koepapereiden ja katsella, kun ja vastaus sheet oikein. Täällä näet, mitä tarkalleen on tarkoitus yhteenveto.
(0)
(0)