Onko auto kattoboksi vaikutuksista kulutukseen?

Auto Ruut Heikkinen Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kriisiaikoina, kun jokainen haluaa säästää mahdollisimman paljon ja tinkiä kaikenlaisia ​​kuluja, voit kysyä, onko niin mielenkiintoista laittaa tavarateline tai polkupyörällä katolla auton. Tutkimus näyttää, että vuosittain kuluttaa paljon enemmän.

Aerodynaaminen


Jos olet autolla ajo ilma on suurin este vauhtiaan mutta myös säästää energiaa. Siellä, autonvalmistajat alusta jo tekemässä ja kilpa-autoihin olivat ensimmäiset autot olivat, kun he yrittivät soveltaa aerodynamiikkaa. Ensimmäiset mallit olivat jo muodossa ohjus niin vähän kuin mahdollista ilmanvastus matkan aikana vaikuttaa. Ensimmäinen malli, että olemme koskaan yrittänyt järkeistää se oli Alfa Romeo vuonna 1914, mutta todellinen läpimurto tapahtui Saksan Saksan Rumpler vuonna 1921. Verrattuna nykyiseen malliin, että malli oli kaukana aerodynaaminen, mutta se oli alku. Siellä piti olla vielä pitkä tie.
Aikana vuotta, ajoneuvot tuli yhä pyöristetty ja pyrittiin jättämään mahdollisimman vähän osia työntyvät jotta ilmavirtaus kohtasi mahdollisimman vastuksen. Auto ?? n kutistuu ikäänkuin ja olivat paljon pienempi äärimmäisen osin kuin matalan slung Ferrari Testarossa joka käynnistettiin vuonna 1984 ja ilman aukkoihin ovet meekreeg ja integroitu ajovalot.
Autonvalmistajat siksi keskittyvät pääasiassa torjuntaa ilmapuolustus lisäksi ongelmaa kitka renkaiden tien pintaa vasten. Tärkeys aerodynaaminen auto oli liiankin ilmeinen aikana öljykriisin luvulta ja oli välitön syy vielä enemmän pyritään vähentämään kulutusta.

Jos matkatavarat mennä?

Tästä vähentäminen ja litistyminen ?? ?? oli se, että joissakin malleissa oli vähemmän tilaa matkatavaroille ja vaikeutui käyttäjän kantaa, esimerkiksi tikkaat tai suuria esineitä. Sitten liuos asennus tavarateline tai saattamisesta kuljetuslaatikko, suksiboksi, ja vastaavat. Kuitenkin, missä määrin vaikuttaa kulutukseen ajoneuvon?

Kasvava kulutus

Se vaikuttaa niin loogista, että esineitä auton läpi tuulen luo lisää kitkaa ja kulutusta tulee automaattisesti päivitetty. Ilma joka aiemmin virrannut kevyesti ohi autosi on nyt hidastavat esine, jonka luo turbulenssia, termi tunnetaan ilmailun ja jota monet ihmiset ajattelevat takaisin häiriöihin tasossa.
Joten, jos haluat siirtää auton sinulla on auto, joka on ylöspäin suurempi kooltaan ja enemmän ilmaa on siirryttävä ajamaan. Huolimatta nykyinen kattotelineet, kuljetuslaatikot ja suksilaatikoiden tällä välin on tullut yhä enemmän aerodynaaminen oleskelua ne vievät lisätilaa ja muodostaa lisäesteen ilmaan.

Australian tutkimus


Mukaan Touring Explorer, kuukausittain ilmestyvän Belgian autoilija yhdistys Touring, löytyy vuonna 2010 Australiassa opiskelupaikan joka osoitti, että oli huomattavasti suurempi kulutus kun ylimääräisiä esineitä oman katon. Vuonna tuulitunneli kokeita suoritettiin vaunuihin antennit, taksi levyt, kattotelineet, suksi ?? s, tikkaat, suksilaatikoiden ja muita esineitä sijoitettiin. Nopeudella 60 km tunnissa kulkemaa 25000km, kulutuksen kehitys tutkittiin.
Tulokset olivat merkittäviä: jos antenni lähes ei ollut vaikutusta, osoitti, että taksin merkki oli ollut vastuussa ylimääräisen 38 litran polttoaineen kulutus, tyhjä katto teline 29 litraa tikkaat 64 litraa suksi ?? s tai suksi laatikko ei vähemmän kuin 102 litraa ja lisäksi hallitus jopa 111 litraa!
Tulokset myös vaihdella riippuen tuulen suunnasta: kun taksi hallitus oli halvempi, jos oli sivutuulessa siellä vaan kuljettavat tikkaat oli kuitenkin paljon kalliimpia näissä olosuhteissa.

CO2

He myös tutkittu karkottamista CO2. Siten, esimerkiksi, ehdotettiin, että kuljetus polkupyörän auton 400 kiloa ylimääräistä CO2 oli päästöt. Joka kiinnikkeet hänen polkupyörällä auton takaosassa siten luo myös turbulenssia, joka on vastuussa magneettinen vaikutus, joka aiheutuu ylimääräisiä vastus ja siten lisää kulutusta ja karkottamista CO2 tuloksen.

Vaikutukset aerodynamiikka

Niin näet aerodynaaminen auto on hyötyä polttoaineenkulutus mutta toisaalta on välillisesti vastuussa kulutuksen kasvuun välineinä kihloissa kompensoimaan puutetta matkatavaroita.
(0)
(0)