Ongelmien kryptogrammiin

Viihde Terhi Auer Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kryptogrammiin on haaste monille ratkaista. Tätä ei aina sen kanssa, koska on olemassa monenlaisia ​​Kryptogrammit joita voidaan myös liuottaa uudelleen eri tavoin.

Merkitys ja tyypit Kryptogrammit

Sana kryptogrammiin on johdettu kreikan sanasta salauksen että ?? I piilottaa ?? tarkoittaa. Määritelmä sanat, haetaan sanoja määritellään arvoituksellisesti tavalla. Mikä on tärkeää, että liuos kryptogrammiin, on se, että yksi on kiinteä sanastoa. Kryptogrammit kääntää se koskee usein löytää synonyymejä.

Ongelmien kryptogrammiin

Ongelmien kryptogrammiin alkaa hyvä käsittelyssä. Se kuulostaa loogiselta, mutta tämä on kohta, jossa monet ihmiset menevät pieleen sen kanssa. Kun kryptogrammiin on lukenut hyvin, voidaan usein jo nähtävissä on, millaista Kryptogrammin. Säännöllisesti Kryptogrammit käyttäen anagrammeja. Anagrammi on sana tai lause koostuu kokonaan kirjaimet toisen sanan tai muu lause. Joku, joka on hieman pidempi ratkaista Kryptogrammit, tunnistaa tämän melko nopeasti.
Esimerkiksi: ?? on olemassa vaara, että kaikki tuhoutuu ???
Tässä tapauksessa kohde tuhoutuu ?? ?? ja vastaus on etsittävä vaarassa ?? ??, joka kuvataan anagram. Vastaus on täällä ?? ?? tuhoa.
Kun ei ole kysymys anagram, on välttämätöntä etsiä synonyymejä kunkin yksittäisen sanan lause. Kun luet lauseen, voidaan nähdä usein, mitä sana se on käynnissä ja joiden sanat ovat synonyymejä löytyvät.
Esimerkiksi: ?? se oli valmis nyt ja uudelleen saat tehdä ??.
Tässä tapauksessa se on sana ?? ?? vastarintaa. Synonyymi valmis ?? alas ?? ja toinen sana uudestaan ​​?? ?? uudestaan. Tämä, yhdessä vastaus ?? ?? puolustuksemme.
Toinen mahdollisuus on, että tehdään kryptogrammiin päässä käyttötietoja. Luvut viittaavat usein roomalaisin numeroin. Esimerkiksi, kun ?? 50 ?? tarkoitettua valtion, tämä voi merkitä kirjain ?? E ??. Rooman valtion "L" todellakin 50. Mitä voi tapahtua on, että tietojen tallentamista koskevat aakkosten. ?? 1 ?? voi edustaa kirjain ?? ??. Toinen mahdollisuus on, että jotkut sanat viittaavat kirjeen. Esimerkiksi sana ?? mikään ei voita ?? usein kirjain ?? O ??.
Esimerkiksi: ?? 50 peto on pitkä aika ??
50 seisontatuesta kirjain ?? L ??, Kauan tässä tapauksessa on ?? ikä ??, ?? yhdistetty leijona ?? ..
Kumpi pitäisi tarkastella myös Kryptogrammit onko määritelmä yksikössä tai monikossa. Se voisi koskaan olla, että jos määritelmän yksikössä, vastaus on monikossa. On myös tärkeää pitää silmällä tai käyttämällä vähentää sanoja. Sana ?? hän ?? tai ?? he ?? vuonna kryptogrammiin, voi säästää pojan tai tytön nimi. Kun näkee sietää tätä sanaa lauseessa, yksi on ehdottomasti otettava tämä huomioon.
Esimerkki: se on puu ?? ??.
Etsimme tyttö ja eräänlainen puu. Tällöin ?? ?? Els.
Tietenkin, se on totta, että Kryptogrammit eivät aina koostua lauseita. Se voi myös liittyä vain yhden sanan. Tämä voi usein olla hieman vaikeaa ratkaista Kryptogrammit. Näissä tapauksissa, kryptogrammin voi lukea ne kirjaimellisesti kuin mahdollista.
Esimerkiksi: ?? sivutoimisia ??
Usein lukija ajattelemaan mallin suhteen, että yksi tekee lisäksi hänen nykyisen työn. Kuitenkin, kun nämä cryptrogram luetaan kirjaimellisesti, voi jopa päätyä erilaiseen ratkaisuun ja tässä tapauksessa oikea. Osa-aikatyö ?? ?? Loppujen lopuksi voidaan myös lukea työtä mehiläisiä. Sana haetaan tässä tapauksessa ?? ?? mehiläishoitaja.

Aloittaminen

Kuten edellä on kuvattu, voimme nähdä, että on olemassa monenlaisia ​​Kryptogrammit ja monien ajattelutapoja. Kun aloitat ratkaisemaan Kryptogrammit, on kunnollinen sanasto ja hyvä käsittelyssä on välttämätöntä. Siinä määrin, että he aikovat tehdä enemmän ja ratkaisemaan Kryptogrammit, kukaan näe, että se saa helpommin. Ja niin se on luultavasti aika siirtyä seuraavaan, vaikeampi taso Kryptogrammit.
(0)
(0)