Oliiviöljy: LIQUID GOLD FOR BEAUTY

Kauneus Eemeli Ahonen Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Sandra Ianculescu - vain kasviöljyä, joita voidaan kuluttaa sellaisenaan: tuorepuristetun hedelmistä, täydellinen ruoka rekrytoimalla rasvahappoja ja antioksidantteja, arvokas lääke menestyksekkäästi käytetty antiikin ajoista lähtien, oliiviöljy ansaitsee hänen metaforinen kuvaus tekemät Homer "nestemäistä kultaa".
Sen rasva on sama kuin ihon, on ihanteellinen kosteusvoide, tasoittaa ihoa ja antaa sille samettinen ulkonäkö.

FACE

- Käytetään joko yksinään tai yhdistelmänä, muodossa naamarit, tulokset ovat yllättäviä.
○ Saat kuivalle iholle, väsynyt, kuiva, soveltaa lämmin pakkaa ajoittain oliiviöljyä poskipäät, otsa tai temppeleissä muutaman minuutin, pese kasvosi lämpimällä vedellä. Jopa naamarit savesta ja oliiviöljyä, jossa voidaan lisätä on munankeltuainen tai kurkku, ne ovat erinomaisia ​​kannalta nesteytyksestä ja elvyttämistä ihoa.
○ soveltaminen oliiviöljyn illalla, puhdistuksen jälkeen, kahden tai kolmen viikon aikana, antaa iholle kirkkaampi näyttää normaalilta ja sileä.
○ vuotiaiden iho, ryppyinen voi riippua puute nesteytys, vitamiinin puutos ja elastisuuden menetys - ongelmia, joihin oliiviöljy on tehokas ratkaisu. He voivat myös valmistaa naamioita, esimerkiksi: raaka muna läimäyttää hyvin ja lisää ruokalusikallinen hunajaa ja ruokalusikallinen oliiviöljyä. Voit myös lisätä hedelmämehua tai kasvis. Tämä yhdiste on sovellettu kasvojen ja jätä 15-20 minuuttia, huuhtele lämpimällä vedellä. Sitä voidaan soveltaa kolme kertaa viikossa.

BODY

○ jälkeiset kylpy, hierovat koko kehon, se ravitsee ja pehmentää ihoa, neutraloivat vaikutukset kalkkikivi vettä.
○ On myös suositeltavaa rusketuksen, koska se tarjoaa ruskea-keltainen iho.
○ Se luotettava apua taistelussa selluliittia. Hieronta tuhoalueilla dall'inestetica kunnossa oliiviöljyllä on johtanut, tietyn ajan kuluttua, upea paluu.
○ Jos menetys ihon kimmoisuutta on ylävartalo, on suositeltavaa soveltaa pakkaa rinnat öljyllä ja peitä alue pesulappu lämmitetään; Jälkeen 5-10 minuuttia, huuhtele huolellisesti.

HAND ja kynsien

○ jälkeen tiskaus, käsien hierotaan oliiviöljyä - tarkkailla heti tuloksen.
○ virkistää ihoa käsissä ja vahvistaa kynsien, lämpenee vähän "oliiviöljyä ja liota kädet se 15-20 minuuttia. Muista, että tämä hoito iholle kerran viikossa auttaa myös vähentämään kynsinauhat.

Kyynärpäissä ja Heels

○ Jos sinulla on ongelmia teidän kantapäät koskee oliiviöljyn sekoitettu kehäkukka ja niin ammorbidirai sarveiskerroksen, kosteuttavaa ja paranemista halkeamia.
○ kaksi puolikasta sitruunan johon kaadat oliiviöljy on kohtelu, ilmaisi pehmentää karkea kyynärpäät.

HIUKSET

○ uudistamista varten ja pysäyttää hiustenlähtö voit käyttää seosta 1 tl hunajaa + 1 rkl oliiviöljyä + 1 tl risiiniöljyä + yksi munankeltuainen. Sitä sovelletaan hiusjuuressa, jätät sen noin 30 minuuttia, huuhtele lämpimällä vedellä.
○ kahden viikon välein voit sovelletaan hiusnaamiota hieman lämmennyt oliiviöljy, sitten kääri itsesi pään pyyhkeellä lämmennyt ja jätä noin 20 minuuttia, pese hiukset shampoolla. Toiminta on ravitseva ja kosteuttava.

(0)
(0)