Nintendo Lataa pelejä ja laki

Elektroninen Aaron Hartikainen Tammikuu 23, 2017 5 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Nintendon lataa ja laki totesi: Nintendon suositun pelikonsoli. Me erottaa DS, DSI ja Wii. Lataaminen Nintendo pelejä näistä konsoleista on suosittu harrastus. Entä tämän alan lainsäädäntöä toisessa. Mikä on ja mikä ei, kun se lataa tai kopiointi Nintendon osalta.
Nintendo DS tai DSi ja Wii ovat suosittuja konsolit. Lataaminen Nintendo pelejä on myös suosittu. Miksi lataaminen pelejä on niin suosittu on yksinkertainen: se on halpaa. Uusi peli, kuten Nintendo Wii, kustannukset kaupassa pian noin viisikymmentä euroa. Kuka haluaa pelata säännöllisesti uuden pelin, on siis kallis harrastus pitää se. Vanhemmat pelit ovat usein alennettu hinta, ja kustannusten välillä 25 ja 40 euroa. Lyhyt opas lain ja kommentoi:

Nintendo Lataa pelejä ja laki

Pelien lataaminen on periaatteessa laitonta. Sanotaan, että kun yksi on hallussaan alkuperäisen pelin, yksi voi tehdä kopion henkilökohtaiseen käyttöön. Tässä tapauksessa se kopio pelin itse, eikä noutamista. Lisäksi miksi lataat pelin tai kopioida jos yksi on jo sinänsä on? Koska luotonanto kopiota saa. Niille, jotka uskovat, että lait ovat varmasti rikki: pelejä voi ladata eri verkkosivustoja. Googlen kautta voi löytää ne etsimällä Nintendo DS Rom ja sana latauksena. Tai sana Wii-pelejä lataa. Nämä ovat vertaisverkko-ohjelmia, joissa pelejä voi sekä lähettää ja ladata. Lataa peli oikea kieli. Se ei ole saatavilla hollanniksi, sitten Englanti tai saksa useimmille hyvä toinen vaihtoehto. Kun peli on, se on purettu kanssa .rar tai .zip, .rar eniten tarjolla.

Kopioi Nintendo peli

Aseta Micro-SD-kortti sovittimeen ja liitä se tietokoneeseen. Etsi ladattu NDS tiedosto ladataan kansio ja kopioi se Micro SD. Irrota kortti sovittimen ja liitä se Nintendo. Käynnistä Nintendo. Peli voidaan käynnistää ja pelataan. Huomaa, että on oltava ohjelmisto tallennetaan kortille, ei vain peli. Internetin kautta voit ladata tämän ohjelmiston. Miten tämä tapahtuu, riippuu osittain tyyppistä Nintendo.

Jälkiasennuksen Nintendo

Pelata kopioida pelejä, vakuus olisi ohitetaan Nintendo, ja näin ollen vaihtaa. Lain on kielletty rakentaa pelikonsoli. Tämä johtuu siitä, että oletetaan, että konsoli saada muunnettu tarkoituksena kiertää turvallisuuden pelejä. Haluatko antaa et niin, kokeile hakuja sanomalehden tai markkinapaikka toimittajat. Huomaa, että kun pelikonsoli muunnetaan, myöhemmin edelleen olemassa takuu päättyy. Sen vuoksi ehkä ole kätevä kaikille rakentaa konsoli takuuaikana.

Huijaus

On joitakin verkkosivuilla, että viittaan sisällyttää minun-Wii lataukset tai ladata rajattomasti-Wii-pelejä. Tarkoituksena on, että ne maksetaan 35 euron tai 50 euron hakemusmaksu ja sitten ladata rajattomasti Wii-pelejä. Tosiasia on, että on olemassa yksi tai useampi henkilö valmistettu näppärä käyttää suuren kysynnän Wii-pelejä. Kaunis tarina on kierretty se, että se näyttää hyvin luotettavia. On kuitenkin todettava, että tämä on huijausta. Yksi on pääsymaksu menetetty ja ole ladata pelejä. Raportointi Näin on vaikea: yksi voi todellakin sanoa poliisille, että se aikoo ladata Wii-pelejä, suhteessa on rangaistavaa.

Lataa

Ladata eli tarjoamalla pelejä, samat säännöt: se on laitonta. Lataus usein tehty kautta peer-to-peer-ohjelmia. Mutta lainan tai kopioida peli ei ole sallittua. Yleisesti voidaan sanoa, että kukaan ei kun heräät pelin ystävälle lainattu. Hallitus ei myöskään voi tehdä sille mitään. Kriminalisointi saada sitä, jos säännöllisesti ladata tai kopioida pelejä, ja se myy tai vuokraa.
(0)
(0)