NBA Playoffs finaalit 2011 - Miami Heat vs Dallas Mavericks

Urheilu Eeli Koskela Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Päivästä 31 Toukokuu ylittää Miami Heat ja Dallas Mavericks miekat pudotuspeleissä finaaliin. Super Kielet LeBron James haluaa perimmäinen sarja vastaan ​​Texas joukkue Dirk Nowitzki vihdoin NBA mestari kruunua. NBA mestari kruunataan vuonna pudotuspeleissä kaavassa. Kahdeksan parasta joukkuetta itäisen ja läntisen konferenssin ensin määriteltävä keskenään joka poimii otsikko hänen konferenssissa sitten taistella toisiaan NBA pudotuspeleissä finaaliin. Miami Heat tuli mestari idässä, Dallas Mavericks erottui lännessä.

Miami Heat

Miami oli kauden alkua kuin ehdotonta huippua suosikki vihjeen saapuminen LeBron James. Yhdessä Dwayne Wade ja Chris Bosh hän muodostaa kultaisen kolmion, joka on ollut tae menestykseen kauden aikana. Heat voitti 58 82 kilpailuista ja sijoittui toiseksi itäisen konferenssin jälkeen Chicago Bulls. Koko liigan Miami oli kolmanneksi paras joukkue runkosarjan jälkeen Chicagon ja San Antonio Spurs. Ensimmäisellä kierroksella pudotuspeleissä kytketään James ja yhteistyötä Philadelphia 4-1. Semifinaali itäisen konferenssin oli myös Boston Celtics viisi peliä laittaa tienvarsien. Tilaisuudessa finaaliin Heat oli liian vahva Chicagon MVP Derrick Rose. Se hävisi yhden pelin Chicagossa, mutta jatkoi sarja vielä kädessä: 4-1.

Dallas Mavericks

Dallas Saksan tähtipelaaja Dirk Nowitzki sijoittui kolmanneksi läntisen konferenssin aikana runkosarjassa. Se voitti 57 pelejä, yksi vähemmän kuin Miami päätöksenteossa kotiin etu menee Heat. Ensimmäisellä kierroksella pudotuspeleissä Mavericks kytketään Portland Trail Blazers kuudessa pelejä sitten puolustava mestari LA Lakers "lakaista" 4-0. Lopullisessa Länsi oli Oklahoma City Thunder NBA johtava maalintekijä Kevin Durant syrjään. Dallas hävisi vain yhden kerran OKC ja kruunasi itsensä siitä kamioen Länsi konferenssin.

Otteluohjelma

(0)
(0)