Nanomedicines torjua syöpää

Terveys Inari Tuominen Maaliskuu 13, 2018 0 18
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Nanomedicines torjua syöpää

Kiitos nanoteknologian, lääkkeitä voidaan toimittaa kohdennetusti sydämessä syöpäsoluja. Etu: Nämä nanodrugs vähentää sivuvaikutuksia kemoterapiaa.

"Perinteiset syövän hoidot ovat tehokkaita mutta aiheuttavat usein vakavia sivuvaikutuksia. Koska ne eivät ole kohdennettuja, ne voivat vahingoittaa terveitä kehon alueille, sanoo Patrick Couvreur johtaja fysikaalisen kemian yksikkö, biolääketieteen ja farmaseuttinen teknologia. Kanssa nanovectors on erilainen: ne kohdistetaan kasvaimen. "

Nanopartikkelit tunkeutuvat soluihin

Periaate on taitava: varttaminen aktiivinen molekyylin nanohiukkasten, jotka suojaavat ja kuljettaa. "Vaikka perinteinen lääke on yksi molekyyli, nanomédicament on molekyylirakenne, joka koostuu nanohiukkasten, ohjausjärjestelmän ja terapeuttinen molekyyli" kehittää Patrick Curmi, lääkäri yliopiston tutkija Evry .

Tutkijat voivat muokata nanopartikkeleita niiden koon antaa heille ainutlaatuisia ominaisuuksia. Ne voivat siis tunkeutua soluihin, jotta lääkeaineen. On olemassa erilaisia ​​perheitä nanohiukkasten ja eri telineiden on rakennettu mukaan terapeuttiseen käyttöön.

Nanodrugs: vähentää myrkyllisyys chemo

Ensimmäisen sukupolven nanodrugs on kohdennettu maksaan ja testattu tapauksissa maksan syöpien kestää tavanomaista kemoterapiaa.

Näitä kutsutaan toisen sukupolven stealth "peitettynä polymeerit, ne eivät tunnista maksasoluissa ja kiertävät veressä", sanoo Patrick Couvreur. He jo vähentää myrkyllisyyttä kemoterapiaa.
 Esimerkiksi Ranskassa, Abraxane® suositellaan metastasoituneen rintasyövän kestävä. Hän välttää toteuttamalla tarvittavat kortikosteroideja tiettyjen chemotherapies. Muita yhdistelmiä käytetään hoidossa sarkoomien vähentää sydämen myrkyllisyyttä tavanomaisen kemoterapian.

Kolmannen sukupolven nanodrugs harkitaan

Lopuksi, odotetuin, kolmannen sukupolven nanocarriers tutkitaan. "Niiden" itseohjautuva ", joka voi olla vasta-aine, peptidi tai sokeria, he voivat tarkasti tavoittaa", sanoo asiantuntija. Jos tutkijat ovat innoissaan näistä uusia lääkkeitä, niiden turvallisuutta ei ole osoitettu ja tulokset vahvistetaan. Varoittaa myös.

(0)
(0)