Myyttejä vatsan harjoitukset

Urheilu Tuukka Lehtonen Kesäkuu 3, 2017 1 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Muille momenteille mainitut vatsan harjoitukset ovat tehokkaita ja auttaa sinua saamaan kiinteämpi vatsa. Mutta viime vuosina noin vatsan harjoitukset jakautuvat monia myyttejä. Joitakin myyttejä ovat:

Myytti ?? Vatsan harjoitukset voi polttaa rasvaa vatsan alueella

Toisin kuin yleisesti luullaan, emme polttaa rasvaa kautta harjoituksen suorittamiseksi tietyllä alueella. Vatsan harjoitukset vain tehdä abs vahvempi. Rasvaa ei poltettu vatsan harjoitukset. Ja tämä on se syy, miksi vatsalihaksia useimmat ihmiset eivät näytä: prosenttiosuus rasvaa on noin on liian korkea.

Myytti ?? Vatsan harjoitukset on tehtävä joka päivä saada tuloksia

Abs ovat lihaksia, koska kaikki muut lihaksia kehossa. He voivat vain kasvaa ja vahvistua asianmukaisella koulutuksella ja riittävä lepo välillä liikuntaa. Saat hyviä tuloksia työskentelemällä ulos kaksi-kolme kertaa viikossa. Ihanne on aina jättää vähintään yksi päivä kahden peräkkäisen liikuntaa.

Myytti ?? Sinun tulee esittämään monia toistoja

Abs ovat lihaksia, koska kaikki muut lihaksia kehossa. Sinun täytyy keskittyä laatuun määrän sijasta. Oikein toteutettu harjoitus 10 reps antaa paremman tuloksen kuin 50 toistoja harjoituksen virheellisesti täytäntöön. Sinun täytyy keskittyä tehtävään ja usein vuorotellen yhden sijaan liikunta suorittaa 100 kertaa.

Myytti ?? Vain sit ups ovat tehokkaita

Monet uskovat, että jos he tekevät tarpeeksi istua ups päivittäin, saa pyykkilauta. Tämä on täysin totta. Vatsan alueen koostuu useita eri lihaksia ja käyttää kaikki lihakset, on tärkeää toteuttaa eri harjoituksia. Lisäksi, lihaksia on asettaa eri kulmiin töihin. Vain istua ups on hyvin vähän vaikutusta.
(0)
(0)