Muuttaminen säästötili: riskit

Miscellany Tapani Hollo Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Korot säästötilien ovat jatkuvasti liikkeessä. Lisäksi erot säästö hinnat ovat korkeat. Jos sinulla on joitakin merkittäviä säästöjä, voi vaihtaa toiseen säästötili myös paljon ylimääräistä etua. Mutta varokaa: se sokeasti mennä säästötili jossa korkeampaa korkoa ei aina halvempaa! Tarjoajat säästötilien jatkuvasti etsivät uusia asiakkaita ja tekevät parhaansa voittaa sinun korkeat korot, lahjoja ja muita tarjouksia. Varsinkin talouden myllerryksessä ja aikoina, jolloin ihmiset saavat ylimääräistä rahaa, kuten toukokuussa joulukuussa ja vapauttamalla esim säästöt, kilpailu on kovaa. Toisaalta hyötyä sinulle kuluttajana, koska säästämisaste nousevat. Toisaalta, monet ihmiset ovat levottomia kaikki ne säästöt järjestelmät, bonus hinnat ja rajoitetun ajan tarjouksia, ja heidän on vaikea määrittää, missä tuomaan heidän parhaan säästöjä. Monet ihmiset sitten epäröi: minun pitäisi vaihtaa toiseen säästötilille vai ei?

Riski 1: Tilapäinen säästöt kampanjat

Rising säästämisaste joissakin säästöjä kerran 0,5% tai enemmän? Muista, että lisäys on väliaikainen. Kuulemma yrittää pankkien ja muiden tarjoajien säästötilien houkutella uusia asiakkaita korkeat korot lyhyen ajan. Jos katsot lähemmäs toimintaa, joskus osoittaa, että korkea korko on voimassa vain muutaman viikon tai kuukauden. Yleensä pankki ei mainita, miten suuri korko jälkeen kampanja-ajan.

Riski 2: korkotuottojen menetystä siirto säästöt

Sano sinulla on säästötili Pankin kanssa ?? 10000 ja saat 2,8% korkoa. Pankki B tarjoaa korko 3,1%. Melko ero, että olet ?? 30 lisäkorko tuotot vuodessa. Näet istua ja siirtää päätöksen. Maanantaina antaa sinulle rahaa pois pankkien A. Tämä on tiistaina vastaan ​​tilillesi. Tiistaina sen jälkeen työ kirja sinulle rahaa heti uuteen säästötili kanssa pankin B. Koska olet uusi asiakas B, se vie hieman kauemmin rahaa säästötili, joten perjantaina ensimmäinen päivä, että säästöjä pankin B vastaanottaa. Tämä tarkoittaa, neljä päivää saanut mitään etua. Oliko sinulla on säästöjä pankki jättää, teit sen ?? 0.77 päivässä, joten neljässä päivässä ?? 3.07 toimitetaan edun.
Voit ?? 3.07 ylimääräistä korkoa pankissa B, katsomme ero säästämisaste 3,1% - 2,8% on 0,3%. Tämä tuottaa päivässä ?? 0082 kiinnostusta. Kuromiseksi korkojen, sinun täytyy olla 37 päivää säästöjä säästöjä B loman. Vasta sen jälkeen aika teet voittoa verrattuna säästöjä A. pienempi korkoero säästöjä ja sitä pitempään kestää kirjoista, enemmän kiinnostusta menetät.

Puhuminen laittamalla rahaa eri säästötilille?

Riskeistä huolimatta edellä kuvatun ?? t kannattavaa monille vaihto toiseen säästötilille todella. Varsinkin jos sinulla on säästöjä ovat suuren pankin, korkoero kanssa alkuun tarjoajien hoitaa enintään 1% tai enemmän. Onko sinulla tarpeeksi säästöjä turvata osa? Sitten harkita säästöt talletus, korko säästöt 1, 3 tai 5 vuotta joskus olla 1% tai enemmän suurempi kuin säästötili samaan pankkiin.
(0)
(0)