Märkä kesät hollanti

Tiede Hely Tikkanen Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kesät Alankomaissa on ominaista vuorottelu: se on kaunis kesäsää auringonpaiste ja korkeat lämpötilat. Muulloin se on märkä, kylmä ja synkkä. Kesät ovat näytti viime 100 vuotta?

Kesä

Kertoa lisää kesän, on tärkeää äänestää siitä, mitä ymmärretään alla kesällä. On olemassa useita määritelmiä kesän. Esimerkiksi, astrologinen kesä ja meteorologiset kesän.
Alussa tähtitieteellinen kesän määräytyy kesäpäivän seisaus. Tällä hetkellä auringon ns kesä kohta: tämän päivän aurinko saavuttaa yläasentoon horisontin yläpuolella. Tämä päivä on pisin päivä vuodessa. Yleensä alussa tähtitieteellisiä kesällä noin 21 kesäkuu ja päättyy noin 23 syyskuu. Huomatkaa, nämä ovat tietoja pohjoisella pallonpuoliskolla. Oletko eteläisellä pallonpuoliskolla, tähtitieteelliset kesä alkaa noin 21 joulukuu ja päättyy maalis 20). Tämä liittyy kallistus maapallon akselin suhteen aurinko.
Meteorologiset kesä alkaa pohjoisella pallonpuoliskolla 1. kesäkuuta ja päättyy 31. elokuuta. Eteläisellä pallonpuoliskolla, meteorologiset kesä alkaa 1. joulukuuta ja alkaa syksyllä 1. maaliskuuta. Tämä artikkeli keskusteltiin myös ilmatieteen kesällä.
Mukaan Köppen ilmasto Alankomaissa on leuto meri-ilmasto. Tämä ilmasto on ominaista leudot talvet ja viileä kesä. Alankomaissa, erityisesti Pohjanmerellä paljon vaikutusta ilmastoon ja syy eroja rannikko ja esimerkiksi alueen Alankomaiden sisämaassa.

Lukumäärä millimetriä sademäärä


Se näyttää sade, sade niin, ohjaa kesät Alankomaissa. Suihkut seuraavat toisiaan ja välillä ovat rallia hyvällä kesäsää lyhytkestoisia. Yhteenveto esitetään joka kesät viimeisten 100 vuoden aikana, useimmat sademäärä. Nämä ovat yksityiskohtia KNMI aseman De Bilt. Vastapäätä märkä kesät luettelossa on myös kesällä että vain kirjoja hyvin alhainen sademäärä mennyt. Nämä ovat kesät 1983, 1921 ja kuten useimmat ?? kuivan kesän ?? että 2003.

Tuntia auringonpaistetta


Se ei ole vain sademäärä mutta kesät hallitsi Alankomaissa. Jopa aurinko näyttäytyy säännöllisesti. Tiivistelmä esitetään 10 parasta kesät 1901 kaikkein tuntia auringonpaistetta kirjataan KNMI asemalle De Bilt. Vastapäätä kesällä paljon aurinkoa, kesät vähiten tuntia auringonpaistetta. Nämä ovat kesät 1987 ja 1988, vastaavasti, 424,4 ja 421 tuntia auringonpaistetta. Kuitenkin kesällä 1907 vie kakku vain 377,7 tuntia auringonpaistetta.

Keskilämpötila


Mitä sademäärä ja tuntia auringonpaistetta kuin vaikuttamaan lämpötila? Suuri sademäärä takaa jäähdytys, varsinkin jos aurinko ei myöskään voi tunkeutua. Vaikka vähäiset sateet ja runsaasti auringonvaloa vain tekee lämmittely, ja siksi keskimääräinen lämpötila kesällä kasvaa. Seuraavassa katsaus näet top 10 kesät korkein keskimääräinen lämpötila vuodesta 1901. Nämä ovat tietoja KNMI asema De Bilt. Useimmat viileä kesä, kesällä 1916, ja vuonna 1956 pään kesällä 1907 vain 14,3 astetta.
Mielenkiintoista, kesällä 1947 vielä kirjoja kesän korkein keskimääräinen lämpötila. Tänä kesänä on myös eniten auringonvaloa, joten siellä on syy tähän korkean lämpötilan. Kuitenkin kesällä 1947 ei näy top 10 kesät vähiten millimetriä sadetta. Ja näin ei koske poikkeuksellisen kuiva kesä. Kun kesällä 1947 oli kesällä 2003, jolla on korkein keskimääräinen lämpötila. Tänä kesänä 2003 on todellakin vain kaikkein kuivan kesän viimeisten 100 vuoden aikana. Myös kesällä 2003 top 10 kesät kaikkein tuntia auringonpaistetta viimeisten 100 vuoden aikana. Mutta vain 8. sijalle, jossa 134 vähemmän tuntia auringonpaistetta kuin kesällä 1947.
Jos katsot ulkopuolella kesäkuukausina ja sinun pudota Mathews sade kaatamalla taivaalta, tajuat, joka perustuu tietojen tämän artikkelin, se voisi olla huonompi. Ja on toivoa parempaa säätä Hollannin kesällä.
(0)
(0)