Mopo lisenssi

Auto Kaleva Auer Tammikuu 22, 2017 3 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ajaa moottoripyörä tarvitset mopon ajokortin, miten voit saada tämän lisenssin ja mitä pitäisi tehdä se?

Minkä ikäisenä pitäisi ajaa mopolla?

Voit mopo ratsastaa siitä hetkestä olet 16-vuotias. Aiemmin voit vain mennä kauppaan, ostaa moottoripyörän ja ajaa pois sen kanssa. Tämä voi nyt enää, sinun täytyy ensin saada mopo lisenssin. Jos olet yli 18 ja kaikki ajokortti, sinun täytyy saada mopon ajokortin. Ottaa mopon ajokortin on ensin läpäistävä tentti.

Mille ajoneuvojen ei mopo lisenssi?

Lisenssi tentti, jossa voit tehdä kutsutaan ajokortti AM, jossa tämän lisenssin voi ajaa moottoripyörä, mutta myös mopo ja Microcar. Se on niin pieni vammaisten auto. Tämä ei ole ainoastaan ​​vammaisten käyttämät ja tällä hetkellä on erityisen suosittu nuorten keskuudessa.

Rikkomukset

Kun teet rikkoo teidän moottoripyörä tai mopo, saat pisteitä vähennetään. Nämä pisteen vähennyksen koskee myös aloittelija lisenssin, ajokortti saada joitakin aloittelevat kuljettajat. Ajattele miten käyttäytyä tiellä moottoripyörä tai mopo, se voi myöhemmin vaikuttaa teidän ajokortti.

Tentit mopo todiste

Mopo tentti on teoria tentti 50 kysymyksiä. On olemassa erilaisia ​​kysymyksiä, avoimia kysymyksiä, monivalintakysymyksiä ja kyllä ​​tai ei-kysymystä. Tilannetta, jossa kysymykset ovat tulleet näet monitorissa, joten voit olla käsitys siitä, mitkä liikenteen tilanteita kysymyksiin. Tentti kestää noin 45 minuuttia. Tällä hetkellä on vain teoria tentti tarvitaan Mopokortti, tulevaisuudessa siellä on myös käytännöllinen lisätty. Se ei ole vielä tiedossa, kun se on.

Missä voi suorittaa kokeen?

Sinun on otettava tentti yhdessä 32 CBR teoria keskukset Alankomaissa. Nämä ovat samoja keskuksia, jossa tarkastukset tehdään ajokokeen. Kokeeseen oman mopon ajokortin, voit kirjautua verkkosivuilla CBR.

Miten oppimisen tentti?

Tätä testiä olet todella saada oppia teorian ulkoa. Useat autokoulut tarjoavat teoria, se on viisasta seurata joitakin tämän teorian. Usein se on myös harjoiteltu tentti niin tiedät miten tentti menee.

Onnistunut, mitä sitten?

Kun olet läpäissyt kokeen, voit saada lisenssin viiden työpäivän kuluessa kunnalta missä asut.
Tarvitset oikea passi, henkilöllisyystodistus ja rahaa.

Ajaminen ilman mopo lisenssi

Ei ole mopon lisenssi ja askel teet pyörä, niin olet vastaisesti ja sinun pitäisi odottaa mojova sakkolappu noustessaan. Lisäksi vahinkoa vakuutus todennäköisesti ei maksa mitään rahaa.

Lisätietoa

Lisätietoja löytyy CBR verkkosivuilla: www.CBR.nl
(0)
(0)