Mopo ja skootteri merkit

Auto Auno Ruutu Tammikuu 23, 2017 3 17
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
On monia Mopo ja skootteri tuotemerkit Aprilia, Batavus ja Centro Tomos, Yamaha ja Zündapp. Monet näistä tuotemerkit ovat olleet jo vuosia ja tuottaa jopa nyt edelleen Mopojen ja skootterien. Tämä artikkeli vähän taustatietoa useimpien Mopo ja skootteri merkit, jotka ovat olleet tai edelleen tärkeä rooli.

Mopo ja skootteri merkit

Mopo ja skootteri merkit joita käsitellään tässä artikkelissa: Aprilia, Batavus, Centro, Derbi, Gilera, Flandria, Honda, Kreidler, Peugeot, Puch, Rap, Solex, Suzuki, Sparta, Tomos, Yamaha, Zündapp.

Aprilia

Aprilia on italialainen tuotemerkki, joka kehittää moottoripyörät ja skootterit. Brändi Aprilia 1968 peräisin pieni polkupyörä tehdas Ivano Beggio. Tuotemerkki on nimetty malli Lancia.

Batavus

Batavus on tunnettu polkupyörän tuotemerkki Alankomaissa, mikä myös mopojen ja moottoripyörien tuotettu aikaisemmin. Perustettu vuonna 1904 Andries Gaastra ja hänen vaimonsa Dientje Gaastra. Aloitti aluksi herätyskellot ja ompelukoneita. Ensimmäinen oma moottoripyörä alkoi vuonna 1932.

Centro

Centro on historiallinen hollantilainen tuotemerkin moottoripyöriä, skoottereita ja polkupyöriä. Centro skootterit joka käytti enimmäkseen mukana rakennusalan kehys kehystys tuoton pyöräkauppiaan joka afmonteerden paljaat kehykset ja myy omalla tuotemerkillä.

Derbi

Derbi on espanjalainen tuotemerkki moottoripyöriä. Nimi on johdettu DERivado Bicicleta. Perustettu vuonna 1922 Simeon RABAS Singla. Mollet Barcelonassa korjattu, koottu, myydään ja vuokrataan polkupyöriä. Vuonna 1950 hän uppoutui täysin tuotannon moottoripyörät.

Gilera

Gilera on italialainen merkki moottoripyöriä, mopoja ja skoottereita. Jo ennen ensimmäistä maailmansotaa se oli suuryritys. Kysyntä Gilera n moottoripyörien oli suuri. Tänä sodan moottoripyöriä myytiin Italian armeijan.

Flandria

Flandria on belgialainen tuotemerkki mopo. Veljekset Aimé ja Remi Claeys rakennettu 1953 ensimmäisen Flandria omilla Claeys moottori. Vuonna 1959 veljekset lähtivät omille teilleen. Aimé jatkoi Flandria mopoja ja Remi käytti nimeä Superia myös mennä mopoihin tuottaa mutta Sachs moottoreita.

Honda

Honda on Japani ja se on perustettu vuonna 1948. Yhtiö on saanut nimensä perustaja Soichiro Honda. He aloittivat tuotantoon yksittäisten moottorien asennettavien pyöräily.

Kreidler

Kreidler on saksalainen tuotemerkki moottoripyöriä. Vuonna 1950, ensimmäinen mopoja. Nämä koneet 50cc kaksitahtinen moottori, usein vaakasuora sylinteri. Vuonna 1956 ilmestyi skootteri.

Puch

Puch itävaltalainen brändi sekä mopojen, moottoripyörien ja rakennettu moottoreita. Vuonna 1899 Johann Puch perusti polkupyörän tehdas Styria, kun polkupyörä tehdas pysyi tegerlijk hän rakensi uuden tehtaan, joka toimitti ensimmäiset Puch Puch vuonna 1901.

Rap

Rap on hollantilainen merkki, joka yleensä Rex mopo moottorin lohkot inbouwde. Tunnetuin Rap-mopot ovat Rocky-urheilu mopo ja Crown kiertue mopo.

Solex

Solex on alun perin ranskalainen yritys enimmäkseen hiilihydraatteja tuotannossa. Yhtiö on myös kuuluisa mopoja, joka tuotti se vuosien 1946 ja 1988 nimellä velosolex.

Suzuki

Suzuki on japanilainen yritys, joka pääasiassa autoja ja moottoripyöriä tuotettu. Michio Suzuki suuntautunut Suziku vuonna 1902.

Sparta

Sparta on Hollannin alkuperä, joka vielä tuottaa polkupyöriä ja mopoja nykypäivään. Aiemmin Sparta myös tuottanut skootterit, moottoripyörät ja leivontaan.

TOMOS

Tomos oli alun perin on Jugoslavian yritys, tänään Slovenian. Oa tuotemerkin skoottereita, moottoripyöriä ja mopoja. Valmistettu 1954 mopoja ja kevyitä moottoripyöriä.

Yamaha

Yamaha on japanilainen yritys, joka on kasvanut kahteen erilliseen globaali yrityksille. Valmistaja monenlaisia ​​soittimia ja valmistaa moottoreita.

Zündapp

Zündapp on saksalainen tuotemerkki autojen, säiliöiden, moottoripyöriä ja mopoja. Erityisesti jälkimmäiseen ryhmään oli Zündapp vuonna 70 ja 80 yksi tärkeimmistä merkit maassa Alankomaat.
(0)
(0)