Monipuolinen toisin Vietnam

Viihde Inari Tuominen Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Runtelemassa maassa historiassa läpi lukemattomia sotia on nyt mielenkiintoinen maa utelias matkailijalle. ?? S jo niin suuri 10 vuotta turisti Tervetuloa katsomaan ja saada hämmästynyt sitkeyttä Vietnam kansalaisten. Olimme vaikuttuneita siitä, että he vain halusivat nähdä tulevaisuudessa. Meidän vaikutelmia Vietnamin, vain asia toiseen, koska lehdistö yhtä paljon muuttunut.

Vietnam

Muistamme kun kävimme Vietnamissa vuosia sitten, me pidettävä mielessä, että väestön tämän maan voisi hyvinkin olla vihamielinen yhteydessä siihen, että he ovat joutuneet kärsimään aiemmin niin paljon kärsimystä. Aikana monia sotia ja varsinkin sodan Yhdysvaltojen kanssa on väestölle sanoinkuvaamaton kärsimys. Jos eilen voimme muistaa kuinka kylmä väreet alas meidän selkärangan kun olimme vierailleet museossa My Lai, jossa amerikkalaiset koko kylä pyyhkäisi kortti. Naiset ja lapset olivat räjäytettiin heidän majoja, vanhukset saivat surmansa paikan päällä, kun nuoret miehet olivat muualla. Kuva ?? n, joka otettiin kun ja roikkua museossa perusti paikallisesti valmistettuja unohtumattoman vaikutuksen. Ääni nainen vastasi meitä kosketti emotionaalinen.
Kuitenkin, Vietnam ihmiset bejegende meille ei ollenkaan vihamielinen, päinvastoin, ne olivat hyvin uteliaita meistä ja ne kaikki ilmoittivat, että se oli turha katsoa taaksepäin. Nyt kun sota oli ohi he halusivat työskennellä tulevaisuus ja niiden toiveet eivät itseesi vihaa ja kostoa. Koko matkan vaihdoimme kokemuksia toistensa kanssa ja olimme hämmästyneitä miten planeetoilta osuuksia toisiaan.
Aloitimme matkan Hanoi, pääoman entisen Pohjois-Vietnamin ja ensimmäinen muistikuva oli että ei ollut juuri auton ?? s ajaa ympäri Vietnamissa. Pyöräilijät ja mopon ratsastajat toisaalta, enemmän ja se tuntui mahdottomalta päästä toiselle puolelle katua koska ei ollut kohtaa, jossa tie oli selvä. Pian meidän piti tehdä oma taktiikka Vietnam ja katsomatta pois tieltä toimista ja kävelee toiselle puolelle. Kaikki on koulutettu väistää. Kesti jonkin aikaa, ennen kuin olimme varmoja. Kaikilla oli aikaa äänekkäästi ?? Hei ?? soittaa meille ja tervehti tehtävät me usein huolissaan tien.

Ruoka, köyhyys ja liikenne

Tärkeää on, me aina löytää ruokaa maassa ja tekee sinusta ei hätää, meillä on harvoin ilman menu niin herkullinen, kun syödään täällä. Se on yhteinen vain tapahtua ja osoittavat, että haluat syödä jotain. Ottein voit jättää valinta Vietnam, mitä hän tuo on aina herkullinen teidän nenä. Voit usein saada useita pieniä aterioita yksi toisensa jälkeen, jokainen enemmän herkullinen kuin muut. Ei mitään on Vietnam kevätrullia ?? artistilta tunkeutui Alankomaissa kuten Vietnamissa, joka paikassa, joka ruokapaikka ovat usein kotitekoisia kevätrullia ?? s, jokainen parempi kuin muut.
Köyhät ihmiset tekevät mitä tahansa ansaita rahaa ja monet emäntä on eteisessä hänen pieni talo on joitakin muovia tuolit. Sinun pitäisi nähdä se kutsu istahtaa ja kerran olet, saat ruokaa ilman muutat sana. ?? Aamulla herkullinen bamisoepjes, kevätrullia ja iltapäivällä ?? ?? yö nuudeli ruokia kalaa tai lihaa. Voit jopa katsoa keittiössä, märällä lattialla ilman kalusteita. Istuu maassa valmistelemaan jotkut tytöt kyyristyi takana butagasbrandertje ruokia wok ja huolimatta pelkosi on mahdollisuus ruokamyrkytyksen ajaa nolla. Lisäksi voit myös hyödyntää monia leipomot, jotka ovat laajalti leipoa croissantteja, jäänne Ranskan kauden, joten et nälissään.
Liikenne on vähemmän, koska varsinkin pohjoisosassa tiet ovat erittäin huono ja täynnä pyöräilijöiden ja moottoripyöräilijöiden. Muutaman kymmenen kilometrin teet enemmän kuin yhden päivän, niin että ei ole paljon. Eteläosassa se on hieman paremmat mahdollisuudet tiet mutta sielläkin täytyy vetää paljon aikaa pääse mihinkään. Sykli riksa on yleinen ilmiö kaikkialla kaduilla.
Ehkä se on erilainen nyt, mutta kun olimme matkustaa Vietnamissa meillä oli ainainen meille, joka puolestaan ​​valvoi joidenkin hallituksen virkamiehet. Maa on erittäin korruptoitunut ja Vietnam itse kärsivät myös niiden alle. Kuten monissa Aasian maissa perheen sidos on vahvin sidos siellä ja taisteli Erimielisyystapauksissa eri perheiden tarvittaessa kuolemaan, mutta ei toimittanut korruptoitunut poliisi epäluotettavia. On naamalla ja hymy suu sanoi, että yksi tulee hangata tarpeen mukaan. Kritiikkiä hallituksen toimet ei suvaita, koska yksi arveluttaa vielä takaisin kokonaisia ​​perheitä kerrallaan poimia ja ahmia leireillä.
Toisaalta yksi tietää kaiken toisistaan ​​tiettyä kaupunkia, sosiaalinen kontrolli on valtava. Yksityiskohtaisesti kukaan tiedä mitä tapahtuu ja kun kerroimme, että me tässä maassa arvo meidän yksityisyyden oli hämmästynyt. Voit fledging lapset ja elää yksityiskodissa on käsittämätöntä, ja kun he kuulivat, että se voi estää henkilöä löytyy kuukausien kuoleman kotiinsa, he olivat kauhuissaan. Olimme yhtä järkyttynyt jos teemme yhä uudelleen lähestyttiin meillä oli vain yksi lapsi, huom myös tytär. Uncomprehending kuultiin meiltä, ​​että meillä ei ollut ongelmia juuri sitä.
Kävimme orpokodissa tyttöjen, jotka on annettu usein hylätty, nay, on edullista poika. Olet ihme, jos tämä on tai ei ole halventava, ja jos ei lujasti pitäisi olla täysin hyödytön näissä maissa. Orpokoti oli hoitaa nunnat, joka tarvitaan enemmän kuin mitään rahoitustuki. Yrityksessämme yhtäkkiä juoksi tämän vierailun aikana kaksi Vietnam, jotka emme olleet ennen nähneet. Oppaan, joka liittyy meille oli varoittanut meitä ja kertoi meille, että virkamiehet olivat joka oli työ ottaa se kaikki lahjoitti rahaa. Ne häiritse ja jakaa meille oli monet nunnat henkilökohtaisesti laittaa jotain käsissään ilman Herra huomasi sen.

West vs. Itään

Usein emme uskoneet kun kerroimme heille oman maan. Kuva, että heillä on noin länsimaissa on virheellinen. Joka esti rikollisuus ja et edes mitään auton voi siirtää ilman sitä on varastettu, myös aiheutti levottomuutta. Jättimäinen ankarat rangaistukset, mutta myös kunnioittaa toisiaan, varmistanut näin ei tapahtunut Vietnamissa. Ulos murhasta maamme kanssa joskus muutaman vuoden vankilassa ei uskottu siinä maassa, jossa kuolemanrangaistus ei ole poikkeus.
Jotkut asiat sinun uskaltanut kertoa tuskin ja kun näimme, että vakavasti loukkaantunut mies ladattiin mopo, istuu välillä toiset, kysyimme miksi ne eivät ambulanssi odotti. No, kukaan ei tiedä ambulanssi ja miten selität että meillä on jopa eläimen ambulanssi. He todella luulimme pidä niitä hölmöjä.
Puhuminen ambulanssi, yksi osapuoli oli kärsinyt kuurous uinnin jälkeen siten, että hän halusi käydä lääkärin. No, missä olimme löytäneet itsemme toistaiseksi yksikään lääkäri ja kuultuaan, että se oli kuurous, ne tarkoitettu meitä kampaaja. Se osoitti, että parturi kysyi myös siitä auditiivinen urut ja potilas ojensi parturi tuoli, mutta noudattaen lähes valkoinen liina rinnassa. Lisäksi koskee korva oli valo kiinnitetty jalustaan ​​ja laatikko oli useita metalli ruosteinen lusikat ja pariton-muotoinen palloa. Parturi alkoi ahkerasti luoda tyhjän korvaan ja hierotaan jokaisen kauha vaha ylpeys kankaalle makaa rinnassa. Ottaa voitti ulos on, kuulo testattiin mutta ei näyttänyt olevan mitään parannusta. Tällöin parturi halusi saada kiireinen ruosteinen piikki lävistyksiä repiä kanava, mutta se tuntui viisasta luopua niistä. Päivää myöhemmin olimme jossa oli sairaala ja meidän kuurojen viiriäisiä vapaaehtoisiksi siellä. Maksamisen jälkeen 10 dollaria kirurgi poistettiin leikkaussaliin auttaa potilasta, vaikka meidän vaatimus, että toimenpide mielestämme ei tarvitse keskeyttää. Kymmenen dollaria käteistä oli ilmeisesti riittävä syy kirurgi asettaa prioriteetteja ja meidän yllätys kirurgi toisti samaa rituaali kuin mitä parturi teki ennen. Lusikat olivat hieman vähemmän ruosteessa, että oli ero. Lopulta, kuurous hoiti itseämme kuumaa salaattia öljy, isoäidit resepti. Se auttoi !!

Kulttuuri

Entinen Etelä Vietnam oli huomattavasti enemmän ylellinen kuin pohjoisessa ja etenkin Mekong Delta on henkeäsalpaavan kaunis. Maailmankuulu Cu Chi tunnelit ovat esillä täällä, yksi Vietnam kaivettiin maanalainen maailma, että he ajoivat amerikkalaisia ​​sotilaita epätoivoon. He eivät voineet vain mukava lennot, mutta myös tehdä improvisoitu hyökkäys ja sitten nopeasti piilotettu maahan katoavat. Pieni osa siitä 250 kilometrin järjestelmä on avoin ja erittäin vaikuttava kun ajatellaan, että koko elämä vuosia maan alla tapahtuu. Mutta amerikkalaiset yrittivät kaikkensa saada otetta tunnelien ilman riittävää tulosta. Mikä oli liian nostalginen meidän silmissämme kyky havaita ampumaradan amerikkalaisten ja aasialaisten ampuma maksu ampua sydämesi kyllyydestä.
Pääoma Ho Chi Minh City, entinen Saigon, on kiehtova kaupunki, jossa suuri aukio, jossa ei vain päivittäin hääparit löytää, mutta jossa jokainen yöllä Vietnam nuorten ja vanhusten on geflaneerd. Se on välttämätöntä täällä ainakin kerran tehdä se. Vaikka uusi hallitus on kieltänyt nimi Saigon, joka Vietnam vielä puhuu hieman yli Saigon. Kaupungin kaikenlaisia ​​kojuista kopioita myyntiin CD ?? t, DVD ?? s ja jopa kokonaista teosta koska tekijänoikeuden tulee ei niin lähellä tässä.
Unohtumaton on myös tapa pukeutumista Vietnamissa. Tunnettu vaate naisille kutsutaan ao dai. Se on erittäin tyylikäs ja koostuu housut noin eteen napit vaate. Nuoret tytöt käyttävät kirkkaan valkoinen ao dai ?? s ja se on uskomatonta, että he onnistuivat pitämään näitä vaatteita valkoinen usein mutainen ja pölyinen maa. Ryhmä koulutytöt pyörä pysyy läpi vaatteita silmiinpistävä ilmiö. Tytöt ovat hieman vanhempi, mutta ei naimisissa käyttää kevyempiä pastellivärejä. Naimisissa hyvät kulumista kaikenlaisia ​​kirkkaita värejä. Monet matkailijat saavat ao dai vartalonmyötäinen kotiin. Hinnan tästä on, tietenkin, alhainen.
Siltä osin kuin Vietnam vaellella koska on monia asioita, tulet hämmästymään, kun Vietnam kunnioittaa vierailu. Kokemus parempana aivan kuten teimme. Maa on monin tavoin vaikuttava maa, joka on vierailun arvoinen.
(0)
(0)