MMO

Elektroninen Kustaava Elomaa Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Massiivinen multiplayer online, lyhennettynä kutsutaan MMO. On online-peli, joka voi pelata verkossa suuressa mittakaavassa muita pelaajia vastaan. Yksi vaikutusvaltaisimmista pelejä tämän tyylilaji on tunnettu World of Warcraft 10 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa ympäri eri puolilla maailmaa.

Yleinen

MMO ei ole verrattavissa normaaliin moninpeli tunnettu Halo tai Battlefield. MMO parhaiten se voidaan nähdä online-maailma, joka voidaan havaita pelaajia. Vaikka et lopettaa pelaamista ja kirjaudu ulos, maailma jatkuu. Ja muut pelaajat voivat vain jatkaa keskinäistä vuorovaikutusta, ja virkamatkat jne.
Voit olla MMO esimerkiksi kävelee metsän eikä vain nähdä NPC käveleminen mutta myös pelaajat, jotka tosiasiallisesti johtavat muita ihmisiä. Nämä voivat jos haluat ohittaa kokonaan. Mutta voit myös valita puhua näille ihmisille. Tai muodostaa ryhmän niitä yhdessä ja Suorita tehtäviä pelin.

Erilaisia ​​MMOs

MMORPG
Tämä on kun paljon pelaajia mielestäni kuuluisin genre. MMORPG on pohjimmiltaan RPG mutta laajamittaista. Nämä ovat samanlaisia ​​klassikoita, kuten Dungeons and Dragons. Näissä peleissä, voit kerätä kokemusta-pisteitä tappamalla hirviöitä pelin esimerkiksi. Jos olet kerännyt tarpeeksi näitä pisteitä voit saavuttaa korkeampi tulee vahvempia ja lopulta uusia lajeja hirviöitä voittaa hahmosi. Myös ottaa korkeampi enemmän etuja kuin se voi mukauttaa hahmosi niin voit erottautua muista pelaajia.

Useita tunnettuja MMORPG

  • Star Wars: The Old Republic
  • World of Warcraft
  • Maple Story
  • Age of Conan: Unchained
  • Neverwinter

MMO Ensimmäisen persoonan Räiskintäpelit
Näissä peleissä luo valtava taistelu-alue, sekä yksin voidaan käyttää joukkue. MMO näkökohta näissä peleissä on varmistanut, että pelaajat voivat kokea tällaista peli-pisteitä kerätä ja tason ylöspäin. Mitä voidaan tehdä joko joukkue tai soolo peli. Esimerkki peli näiden periaatteiden mukaisesti, toisen maailmansodan verkossa.
Massiivinen multiplayer online reaaliaikainen strategia pelit
Se on ollut varsin suupala. Tällainen pelejä kasvaa edelleen suosiotaan, kun pelialan jatkaa kehittymistään. Kun aiemmin RTS pelejä pelataan usein yhdessä tietokoneessa vuonna yksinpelin ovat myös reaaliaikainen strategia pelit ovat yhä varustettu MMO elementtejä.
Urheilu MMO Pelit
Pelit Tässä ryhmässä ovat erilaiset urheilu kuten golf, jalkapallo tai koripallo. Tämä ryhmä MMO ei ole niin suosittu kuin muita MMO pelejä. On kuitenkin olemassa useita nimikkeitä tämän ryhmän, jotka ovat erittäin onnistunut. Esimerkki on vuonna 2008 NHL '09, jossa pelaaja ohjaa jääkiekkojoukkue, jonka tavoitteena on voittaa cup.
MMO ajopeleistä
Heillä oli tapana pelata erityisesti tietokonetta vastaan ​​kun pelaat ajopeli. Nykyään se ei enää tarvitse ja faneille kilpa-pelejä on ihanteellinen testata ajotaitonsa vastaan ​​pelaajia ympäri maailmaa. Jos kisoja voittamalla varmistaa, että voit aina ostaa parempia autoja ja kilpailla yhä eri luokissa. Test Drive Unlimited on kuuluisa peli tämän tyylilaji.
MMO pelejä Rythm
Myös rytmin pelit ovat menneet askeleen pidemmälle. Eri puolilla maailmaa tämän tyylilaji on erittäin suosittu. . Internetin välityksellä voit pelata verkossa vastaan ​​kuka tahansa voi ajatella ja testaa tanssi taitoja.
MMO hallita pelejä
Useimmat pelit tässä luokassa on matala lähtötason mikä tarkoittaa, että se ei vie paljon aikaa tai vaivaa selvittää, miten pelata niitä. Tyypillisesti sellainen pelejä on, että pelaaja usein lokit ja asettaa useita sopimuksia pannaan täytäntöön vasta ensi viikon tai kuukauden. Tavoitteena on, kuten muut pelit säilyttääkseen kilpailukykynsä. Suosittu peli tässä genressä on ProjectRockstar jossa meidän on rakennettava uraa musiikin alalla.
MMO Tycoon
On olemassa paljon pohatta pelejä ilman MMO elementti ovat olleet erittäin onnistuneita saapumista MMO Tycoon. Erittäin paljon pelejä tämän tyylilaji ei ole. Mutta edistymistä peliteollisuus ei ole kauan ennen enemmän pelejä käynnistämistä. Kaksi esimerkkiä olemassa olevia pelejä tämän tyylilaji toimija ja Star rauhan.
Sosiaaliset MMO
Tämäntyyppinen pelejä on tullut tapa seurusteluun ja ihmisten välistä viestintää kaikkialla maailmassa. Pelejä tässä tyylilaji ovat toisin kuin muut tyylilajit keskittyi seurustelua muiden pelaajien kanssa ja joilla ei ole muita kiinteään esineeseen kuten muissa peleissä. Hyvin tunnettu peli tässä genressä on Second Life. Jonka otsikossa ehdottaa, että tarkoitus onkin tämä peli on. Tällainen pelejä, pelaaja antaa heille mahdollisuuden luoda virtuaalisen version itse millään tavalla mahdollista. Vuodesta työpaikkoja suhteiden kaikki on mahdollista. Sonyn PlayStation Home on myös yksi niistä peleistä tämän tyylilaji.
MMO aikuisille
Jälkimmäinen genre avulla pelaajat yli 18 voivat luoda virtuaalinen hahmo, jossa talon ja kaiken, kuuluu virtuaalinen elämä. Tämä genre on verrattavissa Social MMO, mutta tämän tyylilaji on keskittynyt enemmän seksuaalisuutta.

Kaupankäynti

Erityisesti MMORPGs kuten World of Warcraft ja useita muita MMORPGs, on sisäänrakennettu huutokauppa jonka avulla pelaajat on mahdollisuus myydä erikoisuus kohteita muihin pelaajia pelin kultaa. Tällainen peleistä on eräänlainen yksityisen talouden että kun hinnat tietyt voi vaihdella johtuen kysynnän ja tarjonnan tiettyjä eriä.
Ulkopuolella pelit usein käy niin, että on olemassa tilejä, että hän on saavuttanut korkean tason, ovat kaupankäynnin kohteena. On jopa henkilöitä, jotka ovat pelejä "pelata" puhdas vain myydä tilit myöhemmin. On vilkas markkinat esimerkiksi World of Warcraft tilejä. Tämä on myös siksi saavuttaa erittäin korkea taso saattaa kestää hyvin pitkään.

Vapaa-to-play

Monet MMO ovat vapaa-to-play alusta alkaen. Tai olla se jonkin ajan kuluttua jälleen houkutella uusia pelaajia pelin. Lue myös: Free-to-play
(0)
(0)