Mäkilähtöavustin ongelmaton talvella

Auto Isto Leino Maaliskuu 25, 2017 1 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Pidä auto häiriöttömästi talvella on tärkeää. Tämä edellyttää asianmukaista huoltoa ja oikea toimenpiteet lumen ja jään esitellä itsensä. Jos se jäätyy kovaa, ensimmäinen asia tehtävä on timantteja naarmuuntumista. Mutta on paljon enemmän auton ankara talvi. Vinkkejä ja temppuja saada auton niin hyvä kuin mahdollista saada läpi kylmän talven.

Akut, renkaat, ovien lukot, tuulilasinpesimet ja pyyhkimet talvella

On joitakin vaikeita kohtia autoa ankara talvi. Nämä ovat:
  • Akku
  • Renkaat
  • Lukot
  • Tuulilasi
  • Tuulilasin pyyhkimet

Akku purkautunut lyhyet matkat lämmitys kymmenen

Akku voi ankara talvi ei ole niin ajetaan siellä vain lyhyitä matkoja, joissa lämmitin kymmenen valtion ja myös etu- ja takalasin sähkölämmitys on päällä. Tämä vie akku aivan liian paljon valtaa ja jossain vaiheessa akun lataus pysähtyy ja tulee niin enemmän ja enemmän tyhjiä. Ja joka voi johtaa auton, joka ei suorita enää. Joten tehdä joitakin pidempiä matkoja tai kytkeä nämä laitteet, kun se on hyvin kylmä, mutta rapu ikkunat puhtaina.

Käsijarrun jäädytetty

Jos se jäätyy vankka on erittäin suuri riski, että käsijarru jäätyy. Turn It Up edes kova pakkanen, mutta laittaa ajoneuvo ykkösvaihteella. Kuka haluaa ajaa pois seuraavana aamuna, mutta auto sitten myöhemmin uudelleen lyhyesti neutraali, koska muuten jotakin auto osui nopeasti.
Onko käsijarru vielä jäässä se voi auttaa laatimaan vaikea. Myös Muussa tapauksessa on tärkeää kytkeä lämmittimen mahdollisimman korkealle autossa niin, että auto on melko kuuma. Yleensä käsijarru tai sulatettu uudelleen viisitoista minuuttia.

Tuulilasinpyyhkimet jäädytetään

Estääkseen pyyhkimet jäätymisen ikkunat, se on hyvä vapauttaa heidät lasin. Mitä timantti suojelija elokuva ikkunat kiinni ja laittaa pyyhkimet siellä. Silloinkin ne eivät jäädy. Voit pyyhkimet olisi kannustettava saada yhdessä ja sitten moottori. Ainoastaan ​​Forum seisokkeja natuurlijk.Om sulattaa ne uudelleen hiustenkuivaaja toimii hyvin.

Autopesu talvella: Varmista

Monet ihmiset ajattelevat, että he eivät tarvitse pestä autonsa talvella. Tämä ei ole vain hölynpölyä, se on vielä huono olla tekemättä sitä. Suolaa ja tie grime lasku, joka tiedä, mistä auto on rakennettu. Hyvä pestä ja suojaava vaha kerros on myös tärkeä suojaa auton talvella. Vaha myös varmistaa, että lika ei kakku. On myös tärkeää puhdistaa pyörien ja alustan. Hiero itse oli muuten pitää juurikaan pidempi kuin pesussa.

Oven tiivisteet auton jäädytetty

Se on yhteinen ongelma: oven tiivisteet auton jäädytetään hyvin kylmällä säällä. Erittäin kova halkeama on katastrofaalinen, sillä se se repii enemmän. Se on helpompi kaikkialla reunaa vasten oven painikkeet, niin että jää murtuu, ja ovi se avautuu. Mikä voi auttaa on spray sisällä sähkölämmitystä tuulilasit. Ja puhaltaa ovet myös auttaa usein. Varotoimenpiteenä on parasta voitele kumi tiivisteet erityistä kynää tai silikoniruiske.

Käytä ilmastointilaite varmasti ankara talvi

Autossa on tärkeää pitää kaiken mahdollisimman kuivana. Erilaisia ​​märkyys tulee koska ikkunat ylös. Mikä auttaa, on vain laittaa ilmastointi talvella. Tämä laite varmistaa, että kaikki kosteus poistetaan, ja siten varmistaa, että ei ole olemassa paleltumia auton sisällä. Joka ei ilmastointi autossa, paras ovet jälkeen ratsastaa kylmä edes avata. Kosteus myös poistuu autosta.

Erikoista ajo talvella

Erityistapauksissa ajamisesta talvella tulevat eri aiheisiin turvallista ajamista jäällä, lumi ja muut ehdot. Lue siitä kaiken: Ajaminen talvella

Special autoista

Erityinen autoista on paljon enemmän tästä aiheesta. Jonka sakon saavat vuokrasopimuksen mikä olisi viisaampi jos auto se aina menee: ostaa uusia tai korjata. Lue siitä kaiken: kaikki noin auto
(0)
(0)