Miten voit säästää lisäeläkettä?

Miscellany Minna Jaatinen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Monille se kestää kauan ennen kuin he voivat nauttia eläkkeelle. Siksi usein se ei ole niin paljon huomiota. Mutta onko se todella viisasta? Jos on eläke, on viisasta tehdä nopeasti. Mitä nopeammin, sen parempi, itse asiassa. Jos sinulla on aikaa tuhlattavaksi, hyvä eläkelisää ei tarvitse maksaa paljon. Se tulee kalliiksi, jos odotat kauan!

Säännöllinen säästötili

Tietenkin voit säästää teidän eläkkeelle kautta ?? säännöllinen ?? säästötili. Etuna säästötili on, että voit valita kun talletat jotain ja kuinka paljon talletuksen. Lisäksi voit nostaa rahaa milloin haluat. Suuri haittapuoli on, että maksut eivät ole verovähennyskelpoisia. Lisäksi säästöjä niin Box on 3. Tämä tarkoittaa, että sinun on maksettava vuotuinen vero säästöt, kun se ylittää tietyn summan. Tämän seurauksena säännöllinen säästötili ei ole sopiva ratkaisu.

Investointi

Sen sijaan säästötili, voit myös valita sijoituksiin. Rahasi sijoitetaan rahastoon valintasi. Etuna investointi on, että se on usein parempi arvo kuin tavallinen säästötili. Haittapuoli on riski. Itse asiassa ei ole mitään takeita, että rahaa kasvaa. Hintojen lasku, voit menettää rahaa. Jos se ?? pesämuna ?? erittäin tärkeää sinulle, kysymys on, haluatko ottaa paljon riskejä teidän säästöjä. Aivan kuten säännöllinen säästötili talletukset eivät ole verovähennyskelpoisia ja lasku on ns Box 3.

Annuity Vakuutus

Summa olet sijoittanut kanssa vakuutus annuiteetti on verovähennyskelpoinen. Mutta on oltava kysymys eläkettä. Annuiteetti vakuutus putoaa ns Box 1. Tämä tarkoittaa, sinun ei tarvitse maksaa veroa voimassaoloaikana kertyneen tasapaino. Maksun saat aikanaan bitteinä ?? ??, esimerkiksi kuukausittain. Näistä eduista olisi toisin maksaa veroa. Monissa tapauksissa veroaste eläkkeelle siirtymisen jälkeen, kuitenkin, paljon pienempi kuin ennen. Haittoja elinkorot ovat: usein korkeat kustannukset ja rajoitettu joustavuus.

Annuity säästötilitiedot

Viime aikoihin asti, lisäeläkettä voisi todella vain ratkaistava annuiteetti. Nykyään on olemassa myös niin sanottuja annuiteetti säästöjä huomioon. Tämä tuote on edut elinkoron vakuutus, mutta ei haittoja. Siten palkkioiden verovähennyskelpoisia ja sinun ei tarvitse maksaa veroa voimassaoloaikana kertyneen tasapaino. Lisäksi tuo pankki tai vakuutusyhtiö avata tilin veloituksetta. Kuten tavallista ?? ?? säästötili. Useimmissa tapauksissa pankki annuiteetti on paras ratkaisu.

Lisää artikkeleita

Jos haluat säästää täydentää eläkkeelle nämä neljä vaihtoehtoa ovat suosituimpia ratkaisuja. Kuitenkin, on paljon enemmän mahdollisuuksia. Esimerkiksi voit myös ostaa osakkeita tai sijoittaa kiinteistöihin. Myös takaisinmaksut kiinnitys voi tarjota enemmän taloudellista liikkumavaraa, kun eläkkeelle. On olemassa "monia tiet vievät Roomaan." Oikeastaan, ei ole standardia ratkaisu, joka on hyvä kaikille. Mitä sinulle paras ratkaisu riippuu nykyisestä taloudellisesta tilanteesta, eläkkeesi jo rakennettu, ja tietenkin toiveesi ja vaatimukset. Jos haluat säästää täydentää eläkkeelle sinun tulee miettiä tarkasti etuja ja haittoja kunkin ratkaisun. On viisasta neuvoa joku tietoa.
(0)
(0)