Miten toimivat parhaiten?

Terveys Valtter Huhtanen Tammikuu 23, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Oikeastaan ​​vastaus ei ole niin vaikea määritellä mutta vaikea täyttää. Tämä koskee ennen kaikkea säännöllisyys. On tylsä ​​mahdollista monille ihmisille, tiettyinä aikoina se on vain mukava hypätä pois bändistä ja hyvä mutta usein paremmin. Alankomaissa, mutta se on todennäköisesti vaarantaa siten, että voidaan soveltaa myös tässä. Nämä ovat vain muutamia asioita, sinun pitäisi pitää mielessä yhtä.

Mitä ?? säännöllinen ?? varten?

Online-sanakirja sanoo seuraavat siitä:
  • ?? määrittämiseksi rivien ??
  • ?? Säännöllisesti tilannekatsauksia tai edistystä ??
  • ?? Seurata kiinteitä sääntöjä ??
  • ?? Hallittu ratkaisu ??
  • ?? Jatkuvia toimia ??
  • ?? Kiinteä rytmi ??

Oikeastaan ​​me sen tunnemme, on oltava jossain vakiintunut siinä. Epäoikeudenmukaisesti se on joskus laajennettu suuntaan ?? ?? tylsää. Itse asiassa se olisi jotain tekemistä ja olisi jotain tuntemattomia. Vaan myös tietyn tason säännöllistä elämää, ovat riittävän vivahteita.

Miksi ei säännöllisyys?

Jos olet oman luonnollisen rytmin, ja tämä on tekemistä linjassa oman aikataulun luonnossa, niin voit toimia parhaiten. Teet osana saman ihmisluonnon, joten se ei ole yllättävää, kun toimivat linjassa tämän. Mies on jatkunut kehittyvä ja tärkeä on löytö keinovalossa. Eli tietämättään, laittaa liikkeelle valtava käänne. Yksi ei ollut enemmän tarvittaessa vuorokausirytmin luonnon pitkin.
Lisää että teollistumisen, mutta myös näkökohta yksilöllistyminen ja haluamme seurata kaikkia kehitystä ja haluamme myös etsiä reunat olemassaolomme. Kaikki tämä on vaikeaa, jos pidätte kiinni soveltamalla luonnon lait, ja jos se olisi mennä kanan kiinni ?? ??, sillä seurauksella, että olemme menettäneet kuvio, ja siitä on seurauksia uudelleen.

Miksi säännöllinen hyvä?

Seuraa luonnollinen rytmi on hyvä, me tiedämme sen. Mutta miksi on niin hyvä? Jos vain tehdä niin monta tuntia unta, eikö?
Jälkimmäinen ei ole täysin totta, koska menossa ulos yöllä ?? jos sinulla edelleen on kohtuullisen normaali rytmi ?? huomaat ympärilläsi ?? normaali ?? nukkua aika, juuri inkakt. Mutta mukava puolue juomia ja pientä purtavaa ratkaista asian. Monta tuntia myöhemmin rooli sängyssä ja ei seuraa luonnollinen rytmi hitaasti kohti unta ja sitten todella nukkumaan.
Mahdollisesti alkoholilla, jossa taas voi olla seurauksia, mahdollisesti jopa adrenaliinia kehossa ja ainakin normaalin uni / valverytmiä häiritsevä rooli oman sängyssä ja sitten mahdollisesti enemmän unta ?? tuntia ?? tehdä kuin normaalisti. Vain määrä, ei laatu! Paitsi että normaalisti vähemmän unta kuin tavallisesti ja siten vaikuttaa laatuun alas, seisot seuraavana päivänä tuoretta ja levännyt vähemmän ja tämä voi vaikuttaa loppupäivän.
Jos se vaikuttaa?
Tärkeintä ehkä tahdonvoimaa, teidän pitkäjänteisyyttä. Tulet on hiipumassa nopeasti. Lisäksi malttinsa liian usein kesken lyijyn ja tämä on myös toinen aiheuttaa luonnollista paranemisprosessia, joka tapahtuu yöllä tuntia, tulee häiriöitä.
Toinen näkökohta, joka epäsuorasti on merkitystä, se on edelleen, mutta täytyy nyt miettiä, mitä tehdä uudelleen. Haluat pitää sitä todella jännittävä. Tämä voi ajan myös vaikuttaa suorituskykyä.
Tietenkin, voit rakentaa ei liikakäyttöä kehon kun tämä tapahtuu kerran, mutta säännöllisesti tällä tavalla hyppää bändi ei ole vaikutusta suorituskykyä. Nyt huomaat, että kun olet nuori vielä ole niin paljon kehon on joustava, niin tulet veräjästä. Joka ei tarkoita, että se ei ole vaikutusta, voit palauttaa vain nopeammin. Tee tämä Kun ikä, toipuminen kestää kauemmin ja on selvää vaikutus pitkällä aikavälillä.

Kompromissi?

Jos et halua takaisin puolueen eläimen oman näennäisestä ikävyys, sitten on aina kompromisseja, kuten;
  • Käsittele jälkeen osapuoli you ?? normaali ?? ilta rituaali. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse suorittaa horros sängyssä toimiin, koska sinä ei pelasta.
  • Jos kauan kun saat sänkyyn, älä nuku monta tuntia pois. Jos et tee sitä päivä, käyttää valtaa torkut välillä iltapäivällä.
  • Kokeile niin paljon kuin mahdollista syödä normaalin aikataulun. Ehkä hieman vähemmän, mutta jos tulet takaisin helposti tavallisen malli.
  • Kokemus osoittaa, mitä kehosi ja antaa vähän ?? ja ei olla liian jäykkä ?? on kunnossa. Muuten olet vaarassa että elimistö liikaa agitates.
Ilmeisesti sinulla ei ole säännöllistä jälleen täällä, sillä silloin saat itsellesi aikaa todella. Mutta puolue ohittaa säännöllisyys, todellakin mennä kovin pitkälle.

Lopuksi,

Toisin sanoen, ?? kaikki kohtuullisesti ei ole niin paha. Se on myös osapuolena sanoa hänen aikansa on hieno. Sitten taas teidän normaalia rytmiä askelta ja teet itse helpompaa.
(0)
(0)