Miten selvitä ensimmäinen vuosi minun hengen?

Terveys Senja Ikävalko Tammikuu 22, 2017 1 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Elämä on täynnä yllätyksiä. Getting Twin on yksi heistä. Kun kuulimme, että olimme vieressä meidän taapero myös saisi hengen, olimme hyvin usein kuulla "saat melko kiireinen se ....". Olemme nyt sillä välin puoli vuotta tien päällä lapsi kahden ja kaksoset, ja kyllä ​​se on todellakin hyvin kiireinen. Silti me nauttia täysillä. Muiden useita vanhemmat ovat muutamia vinkkejä saada läpi ensimmäisen vuoden. Koska tiesin, että saisimme hengen tietenkin aion upottaa minulle kaiken, on tekemistä.
Esiintyminen kaksoset vinkkejä arjen ongelmiin törmäät kasvatukseen kaksoset.
Useita artikkeleita vinkkejä miten selviytyä ensimmäinen vuosi syntyy useampia täällä hyväksyttiin tarkastelun, joskus menestyksellä, mutta yleensä se ei ollut mitä olen nyt tullut viimeisten kuuden kuukauden aikana. Varsinkin kun oletetaan useimmissa tapauksissa, että lapsia syntyy useampia ovat ensimmäinen vauvoja. Meidän tapauksessamme näin ei asia ja oletan, että emme ole ainoita siellä. Jos sinulla on jo lapsi tarkoittaa aiemmin ollut jonkin verran kokemusta ensimmäisellä kaudella, mutta ei lapsi on sama, joten voit kaikkien muiden ongelmat tulevat olemaan. Se, että muut lapset on sopeuduttava saapumista ole yksi, vaan kaksi lasta ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää. Siksi minun motivaatio sopia joistakin nyrkkisääntöjen pitää mielessä täälläkin ja varmista, että olet vuoden alkupuoliskolla hieman rennommin tulossa.

Älä mene lankaan

Lapset ovat joskus hyvin vaikeaa ja kiistanalaista. Ne eivät mene nukkumaan jos näytätte hyvä idea. He huutavat ajoittain että se ei ole totta, vaikka juuri muuttanut niitä, ruokitaan, lämmin peittää tai kuluneet. He tekevät kaiken likainen mukaan sylkeminen tai tahroja ruokaa ympäri. He eivät anna nukkua hiljaa ja ehkä kymmenen kertaa yön hereillä fopje, huomiota tai röyhtäyttää kun siellä taas sitä vastaan, seuraavana päivänä. Lyhyesti sanottuna, vauvat eivät aina hauskaa, he arvostavat teidän kärsivällisyyttä, kestävyyttä ja mielialan koetukselle. Monet ihmiset pitävät yksi vauva jo ja siellä vanhemmat saavat tarpeeksi jo ärtynyt. Vanhemmille useita vauvoja, ja ehkä jopa vanhemmat lapset on vielä vaikeampaa. Sinun ei pitäisi olla liian ankara itsellesi ja ymmärtää, että olet vain tavallinen ihminen. Et voi tehdä kaiken täydellisesti ja sinun ehdottomasti täytyy olla joskus minuutin tauko. Jos olet jälkeen aamulla tai minulle edes tullut kotiin eräänä päivänä löytää ne uudelleen täysin hauska ja hämmästyttävä ja voit olla sama uudelleen sitä vastaan.

Eroon syyllisyydestä

Äidit ovat overachievers kun se tulee syyllisyyttä ..... saat sen ilmaiseksi. Kaikki äidit kärsivät siitä ja miisschien useita äitejä enemmän. Koska et toimii tai ei, koska rintaruokinta ei toimi, koska pelkäät, että olet tehnyt liian vähän lasten kanssa yksi päivä, koska olet, joka on saanut enemmän huomiota peloissaan kuin toiset, koska olet vähän kärsivällisyyttä on ..... Jos syyllisyys voi lopulta maksaa vain paljon ja paljon energiaa. Veräjästä niin !!! Katsokaa mitä teet hyvin ja mitä oikeus eikä aina katsomalla sitä pidemmälle kuin et ole tehnyt hyvin omissa silmissäsi. Sinä vain ei ole hyvä äiti, hyvä työntekijä ja hyvä kumppani samanaikaisesti. Voit myös suojautua syyllisyyttä, baarissa ei määrätä liian korkea itse. Esimerkiksi, imetys, olet nyt pommitetaan syitä, miksi sinun pitäisi antaa imetyksen. Todellakin se on paras, mutta imetä useita syntymästä ei ole niin helppoa ja varsinkin jos sinun täytyy yhdistää se useita lapsia. Anna sille mahdollisuus, mutta älä pakota sitä. Tehdä nimityksiä itsesi kanssa siitä, milloin liika on liikaa ja tehdä selvä valinta, kun sitä tarvitaan. Älä syö syyllisyys, mutta tee mitä sydämesi kertoo.

Antaa apua

Tietenkin voit menestyä hyvin huolehtia omia lapsia. Mutta pitää muistaa, että kun pari rikki yötä luultavasti ei enää toimi kunnolla. Tulet pian huomaamaan, että auttaa nostamaan kaksoset ja ehkä enemmän lapsia on erittäin toivottavaa. Laita miksi te ylpeä mutta toisinaan syrjään ja saada apua sinulle tarjotaan paljon kiitollisuutta. Olisiko äiti ottaa lapset kävelylle? Ole hyvä !! Haluatko tyttöystäväsi auttaa sinua kodin? Älä ohita tarjouksen pois! Voit vain tehdä niin monia asioita, joten älä pelkää että ei ole mitään jäljellä itse. Vanhempia lapsia on joskus kiva olla taukoa hälinästä perheen ja saada jakamattoman huomion. Mutta älä unohda, kun asiat kääntyvät ympäri ja anna vauvan kanssa sinua niin voit olla hemmoteltu kun vanhimmat.

Invest ajoneuvoissa ja mennä ulos

Äitinä ja ennen kaikkea useita syntymän äiti, olet vaarassa joutua kokonaan niellä huolta lapsista. Työskentelet päivittäin tarjota tuoretta ja ilkeillä lapsesi ja elää omassa maailmassaan. Kun päivittäistä vain muuttaa pois ja raikas ilma pääsee fiksu olet todella lopettaa siellä. Jotain muuta kuin likaiset vaipat, itku ja pelejä lapsille. Jos työskentelet tapahtuu luonnollisesti, mutta kun olet kotona on mukava paeta arjesta. Tarvitsemaan sinun täytyy ehdottomasti kuljetusta pois ja varsinkin kun haluat kuljettaa useita lapsia. Ajattele etukäteen huolellisesti ja ei olla liian varovainen ostaessaan tätä kamaa. Hyvät liikenneyhteydet varmistaa, että voit helposti mennä ulos ja mennä lasten kanssa ja siksi yhtä voi olla useita hetkiä viikossa "tuuletus", joka voi kohdata kylmempi sää.

Rauhallisuus, puhtaus ja säännöllisyys

Voit toki valita tunnistaa vauvoille kukin on oma rytmi, mutta sinun pian huomaat, että se on paljon helpompi saada heidät rytmi. Varsinkin jos sinulla on vanhempia lapsia, se on kätevä päästä sinne säännöllisesti niin tiedät vähän päivässä missä seisot ja toimintaa vanhemmat lapset voivat suunnitella. Alussa, rytmi on hyvin vaikea löytää, mutta jonkin ajan kuluttua huomaat, että niistä tulee rauhallisempi ja selkeämpi mitä päivä näyttää. Vanhin on erittäin tärkeää, että teet vähän opetusta luomuksia jokapäiväisessä aikataulussa / rytmi. Jätetään tärkeitä rituaaleja mahdollisimman paljon samaa, pitääkseen rauha heille.

Joustaa sen aika

Hieman ristiriitainen edellisen linjan, mutta kokeile vaikka kolme R: joissakin tapauksissa olla hieman joustava. Joskus sinun täytyy valita poikkeamaan hieman säännöllisyyttä. Haluatko vauva todella ei nuku, jos hän tekee toinen henkilö hänen / hänen Howling juuri heräsi sitten tartu mahdollisuuteen antaa vauvan on mukava individiueel huomiota. Vervroeg mahdollisesti ateria kun lapset ovat hyvin valittaminen. Kun olet liian tiukka aikataulu, että teet itse, joissakin tapauksissa erittäin vaikeaa ja jokainen saa stressi sieltä. Kun vanhemmat lapset on joskus hieman vaikea löytää laatuaikaa välillä teot. Tarttumaan hetket, jolloin vauvat makaa sängyssä antaa yksinomainen huomiota vanhimmille. Ottaa heidät mukaan kodin ja antaa heille näin, huomiota ja aikaa. Itsestään selvänä, että laitat hieman kauemmin kuin se normaalisti olisi, mutta olet seurallinen kiireinen teidän muiden lasten.

Pidä silmällä mainoksia suurissa myynti

Eläminen useita lapsia tällä hetkellä ei ole halpaa. Kaikki muuttuu kalliimmaksi ja meidän palkkoja ei kasva sitä. Kiinnitä huomiota toimiin ja mahdollisesti ostaa iso. Tämä säästää satoja euroja vuodessa. Toinen vaihtoehto lisäksi mainonta seuranta on tukku vain. Näillä on näin, vaipat, purkit, hoitotyön kamaa olet ollut tarpeeksi tarvetta.

Olla helppo taloudessanne

Kotitalouden on varattu perheen useampia, mahdollisesti useita lapsia ensiksi. Tietenkin se on puhdas ja hygieeninen, mutta et tullut todella iso työpaikkoja, kuten ikkunoiden pesu, jne. Kun suinkin mahdollista, saada astianpesukone ja kuivausrumpu. Tämä säästää paljon aikaa. Vielä parempi olisi palkata työntekijä ovat luonnollisia, mutta on tilaa kaikille eikä vain taloudellisia. Kaventaa kotityöt ja imurointi, vahat, kylpyhuone, wc, lattia keräilyyn jne, mutta pitää muistaa, että itse on tehtävä mahdollisimman helppoa. Todellinen Puhdistus voit tehdä paremmin päivänä, että lapset päivän tai jopa parempi, koska ulos.

Ajattele teidän suhde

Saapuessa vauva muuttuu automaattisesti teidän suhdetta. Tämä on jo nyt vauvan kanssa ja varmasti kahdella. Jos olet jo ollut lapsia, tiedät jo, mitä muutoksia se tuo. Muista kuitenkin, että kynnyksellä monisikiöraskauden tämän vielä muutoksia. Sinulla on jotain tekemistä koko päivän ja tämä lisääntynyt "paine" yhdistettynä krooninen unenpuute, saatat olla ärtynyt nopeammin ja laskee useammin koskettavat toisiaan kuin ennen. Kokeile niin paljon kuin mahdollista ottaa huomioon kunkin aseen ja muiden hetki itseään, kun heillä on ollut tarpeeksi. Myös siirtää illalla ja yöllä niin, että molemmat vanhemmat saavat tarpeeksi unta on yksi tapa ensimmäisen jakson '' viihtyisämmäksi "tulevat läpi. Yllätä toisilleen mukava mukavuudet ja myöhään ajoittain kaikki putoavat niin voit tavata toisiaan jonkin aikaa viettää. Nämä astiat jne oli tulossa myöhemmin kuin se. Ajattele toisistaan.

Otetaan lapset muissa monisynnytys

Jos on syntynyt meeer seen perheessä, asiat muuttuvat paljon. Ei vain vanhemmat, mutta myös muut lapset siellä. Hehän yhtäkkiä saada jopa kaksi lasta samalla niiden katto, kaikkine seurauksineen. Huomiota he yleensä itse, he nyt jakaa. Jos sinulla on jo useita lapsia perheessä on joka tapauksessa jo kokenut vanhin aikaa ja on oppinut, että se jälleen kerran saa oman paikkansa perheessä.
Jotta se kaikki tehdä vähän sujuvasti, voit aloittaa hyvä valmistelu. Otetaan lapsi tai lapsia mahdollisimman paljon saapumisesta vauvoille. Ottaa ne kätilö. tuntea vauvan tjes kohdussa, anna sen auttaa huone jne Kun vauvat tulevat kotiin huomauttaa lapsi tai lapsia, että paljon on muuttunut. Nämä olennot voi olla mitään ja vaativat jatkuvaa huomiota äiti ja isä. Jokainen, joka tulee käymään on keskittyä vain useita syntymästä. Ne ovat yhtäkkiä "isoveli" tai "isosisko". Yhtäkkiä ne ovat suuria ja ne voivat auttaa, he itse pelata ja jos he saavat mitä he kysyvät "pian" tai "odota" kuulla, kun he myös kuten hemmottelua on. Voi hyvinkin olla, että lapsi, joka oli aina niin mukava ja helppo nyt tuntuu riistää ja hyvin eri tavalla osoittaa.
Tämä ajanjakso lopulta ohi, koska lapset oppivat vähitellen sopeutua kaikki muutokset ja löytää oman paikkansa uudelleen. Kuten vanhemmat, voit kannustaa tätä niin paljon kuin mahdollista tärkeitä hetkiä ja rituaaleja päivänä saapumisen jälkeen useita niin paljon kuin mahdollista säilyttää saman. Jos lapsi toisessa huoneessa tai toisen sängyn saapumista vauvoja kuin tehdä se ajoissa. Jos lapsi sairaalahoitoon kaudella kuin tehdä tämän tuttu osoite ja valmistella häntä / häntä. Anna lapsesi mahdollisimman paljon äidin ja vauvojen, ottaa heidät mukaan hoito ja yritä paitsi näyttää, mitä se tekee väärin, mutta osoittaa, miten se pitäisi olla. Kun kirjoitat kanssa vauvoja on varattu etsii yli jotain yhdessä, mitä he voivat tehdä tällä välin. Anna vanhin äärimmäisen huomiota määrättyinä aikoina niin, että hän / hän tietää, että siellä on aikaa hänelle. Tehdä asioita, jotka "iso" lapset yksin, vaikka molemmat vanhemmat ovat kotona voit jakaa tehtävät, yksi vauvojen, muut oudte. Kun menet ulos on myös ulkomaailmaan vain on silmät kaksoset. Usein voit säätää sitä itse oman vanhin laittaa vähän auringossa.
Kun olet tekemisissä identtinen kaksoisveli on vanhin vaikeampi puuttua, koska siellä on usein segmenttimuotoon. Tämä raha omistat lähestymistapa kaksoset ja muut lapset on tärkeä rooli. Yritä lähestyä mahdollisimman paljon yksilöinä ja yrittää saada lapset yhdessä. Myöhemmin elämässä voit esitellä vaihtelua suhteita oman poikaystäviä / tyttöystäviä.
Yritä kuvitella ensimmäisen kauden syntymän jälkeen useita mitä ylimääräisiä huomiota ajoittain voi estää mahdollisia ongelmia, vaikka se on erittäin vaikea nyt tulla, että ajan väkijoukkoja ja väsymys erityistä huomiota.

Älä unohda ottaa kuvia ja videoita

Kun useita vauvat ovat automaattisesti vilkkaampi kuin wanener saat vain vauva. Kehitys sinua tekemällä lapset mennä nopeammin ja nopeammin ja taka-alalle. Joskus on vain, mutta työtä ja unohdat ottaa hyvä tarkastella lapsesi ja nauttia. Kokeile kuitenkin tehdä välillä niin monta valokuvia ja videoita jokaisen lapsen ja myös kaapata tärkeät hetket. Myöhemmin pahin on ohi, voit hiljaisella tavalla vielä katsoa taaksepäin, koska ennen kuin huomaatkaan he jo enää vauva.

Nauti lapset!

Pysyi ensisijainen ne kaikki. Se on kiirettä monisynnytys mahdollisesti yhdistettynä useita lapsia ja joskus tiedä miten saada se kaikki on valmista ja mistä saa energiaa. Mutta sen lisäksi kohu on ennen kaikkea hyvin erikoinen, useita vauvoja kerralla. On aina lapsi, joka hymyilee sinulle tai järkevää halata ja joskus kaikki kerralla. Jos he ovat vanhempia ja he ovat löytäneet toisensa, voit nauttia viestintä ja ihmetellään heillä on toisensa. Vanhin tahto aikana aikaa pelata useita ja he aikovat nauttia. Se kuulostaa klisee, mutta ensimmäinen vuosi on, niin nauttia kaksinkertainen lapsesi.
Getting useita syntymästä on ihme maailmassa, se on hyvin erikoista, että kaksi tai useampi vauvat ovat syntyneet samaan aikaan. Mukaan kaiken, mitä mukana haluat unohtaa joskus. Kaikki vaiheet lapsen kehitystä on vaikea ja tuo uusia haasteita, ja varsinkin jos sinulla on useita lapsia, jotka tehdä kaiken omalla tavallaan. Kokeile ajoittain oikeisiin mittasuhteisiin ja nähdä sen suurena haasteena ja antaa niin monta tulevat sinulle. Jotkut asiat elämässä tulevat nyt kerrankin se tulee, yrittää niin paljon kuin mahdollista nauttia koko perheen kanssa. Nautinto on tärkein asia mitä sinun tarvitsee tehdä ensimmäisen vuoden !!!
(0)
(0)