Miten saat lisää näkemyksiä Youtube

Elektroninen Henrik Airaksinen Maaliskuu 13, 2018 0 13
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
YouTube on tällä hetkellä toiseksi suurin hakukone Internetissä. Suurin hakukone omistaa Youtube. Voit käyttää tätä palvelua voit ladata video YouTubessa, mutta miten saat enemmän näkymiä videon?

Tilaajamäärä

YouTube tarkastellaan, miten monta tilaajaa sinulla kanavallasi. Tilaaja on joku, joka on antanut sinulle liian seuraa. Joka kerta kun lähettää uuden videon tilaaja saavat sitä, ja katsella kuin mahdollista. Siksi on tärkeää saada mahdollisimman monta hyvää tilaajille. Yksi mahdollinen tapa on kysyä kaikki ystävät, sukulaiset ja tuttavat, haluavatko he seurata. Jos he tuntevat sinut henkilökohtaisesti, ne alkavat seuraavat yhdeksän kertaa kymmenestä. Voit myös pyytää videon tai ihmiset haluat seurata.

Määrä tykkää

Vierailijat on mahdollisuus verrata videon. Tämä tarkoittaa, että he sanovat, että tämä video on hyvä. Tavoitteena on tehdä paras Youtube video edellä päälle, edellä he katsovat mitä kävijät sanottavaa video. Kun monet ihmiset osoittavat, että video on hyvälaatuista. Tuleeko Youtube enemmän paikkoja, ja te kasvaa näkemyksiä. Jälleen, voit pyytää ystävien, perheen ja tuttavien haluat verrata video. Voit myös kysyä videon kävijöitä Mieleen videon.

Määrä suosikkeihin

Youtube antaa myös mahdollisuus lisätä hyvä video suosikkeihin. Jos näin tapahtuu on että signaali Youtube, video on hyvä. Enemmän ihmisiä videon niin niiden luettelo suosikki videoita ?? lisää, enemmän videosi katsoa. Ei ole olemassa monia ihmisiä, jotka tietävät, että voit tehdä tämän videon. Siksi on hyvä tapa saada enemmän kuin kilpailija. Kysy myös perheen, ystävien ja tuttavien jos he haluavat lisätä videon suosikkinsa. Koska kaikki eivät tiedä, miten sitten voit kertoa heille. Lisätä videon suosikkeihin, sinun täytyy kirjautua sisään kanavan. Sitten Lisää alla video kuppi, ja sitten suosikkeja. Nyt video on lisätty suosikkeihisi videon ?? s.

Vastauksia

Jokaisen video olemassa mahdollisuus jättää kommentin. Jotkut poistaa tämän ominaisuuden. Se ei ole niin fiksu, koska voit kaipaamaan paljon katsojia. Koska Youtube nimittäin myös harkita määrä kommentteja videon. Jos on paljon videon vastausta, mutta tämä on kuuma aihe. Myös kysyä vielä kerran, ystävät voivat jättänyt kommenttia. Jos saat paljon reaktioita, video näkyy myös sivulle, jossa video ?? osastolla että sai eniten vastauksia. Niin saat enemmän kävijöitä videon.

Luo soittolista

YouTube avulla voit myös luoda soittolistan eri videon ?? s. Vuonna video ?? t soittolista toistetaan peräkkäin. Tämä on Youtube jälleen merkki laadusta. Jos ihmiset vaivaudu luoda soittolistan videon, video on hyvä. Siksi on tärkeää varmistaa, että näytätte niin monta soittolistaa. Myös kysy uudelleen ystävillesi, jos he haluavat luoda soittolistan, joka sisältää videon.

Kirjoita hyvä kuvaus

Youtube voit kirjoittaa kuvauksen videon. Youtube video koska et voi nähdä kuten sinä ja minä nähdä videon. Siksi YouTube on tekemistä tekstiin. Täällä on melko vähän ihmisiä, jotka ohittaa tämän vaiheen, kun on paljon kiinni. Kuvauksessa voit antaa tietoja videon. Sinulla on enintään 5000 tuhatta merkkiä kirjoittaa hyvä kuvaus.
(0)
(0)