Miten objektiivista ja luotettavaa on Nutrition Center?

Miscellany Reeta Linkola Tammikuu 22, 2017 29 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Nutrition Center on tunnettu tarjoavat tieteellisesti perusteltua ja objektiivista tietoa. Ravitsemus Centre on toimivaltainen kaikenlaisia ​​tutkimus, tiedotus ja koulutus alalla ravitsemuksen. Tätä varten Food Centre tekee yhteistyötä eri asiantuntijoiden elintarvikkeisiin ja terveydenhuoltoon.

Nutrition Centre myös ilmoittaa itsensä parasta ravintoa viranomaiselle Alankomaissa. Sinänsä ei ole yllättävää, koska Alankomaat Nutrition Centre pitkälti rahoittaa Alankomaiden hallitus. Siksi ei ole yllättävää, että monet kuluttajat sokeasti tietojen Nutrition Center luottamusta.

Tämä ei tarkoita, että Food Centre määritelmän rehellinen ruokaa. Todellakin, on olemassa lukemattomia "puolueellinen" ja kiinnostunut osallistuvat yritykset tutkimuksissa Nutrition Center. Joten miten riippumattomia ja objektiivisia Voedingscentrum on? Alla voit lukea kaiken "riippumaton" Nutrition Center ...

Tuolit ja sponsorit Nutrition Centre

Nutrition Centre nähdään paitsi viranomaisen alalla terveellistä ruokaa ... vaan myös ruokavalion, elintarvikkeiden turvallisuutta, kestävyyttä, terveys, liikalihavuus, ruoanlaitto tekniikoita, reseptit ja tietyissä elintarvikkeissa ja tuotemerkkejä.

Monille näistä oppiaineissa on tieteellinen tutkimus tehdään Nutrition Center. Aloite kuuluu Nutrition Center. Monissa tutkimuksissa Nutrition Centre ovat "tuolit" kysymys.

Tuolit ovat tutkimushankkeita, jotka asiantuntijan nimittämistä ohjaamaan tutkimuksen. Asiantuntijan on oltava professori yliopistossa ... mutta voidaan myös käyttää muita toimintoja - esimerkiksi elintarviketeollisuudessa. Voitko silti olettaa, että tutkimukset on tavoite? En tiedä ...

Turvautuminen kiinnostunut hyödyke ja elintarvikealan yritysten sponsoroinnin professuurien: "Sponsorit Tuolit rekrytoidaan perusteella sitoumuksen viideksi vuodeksi ja osuus € 2500, - ja € 5000, - euroa vuodessa. On olemassa mahdollisuus, että yksi tai useampi subsidiser antaa lisärahoitusta. Tuen tarjoajan nimi on myös sidoksissa Chair "sponsorit" puheenjohtaja rahaston of Nutrition Center sisältää .:

  • Ahold
  • H.J. Heinz B.V.
  • Kellogs Benelux
  • LU Yleiset Keksit
  • Sara Lee / Merrild Tutkimus
  • Smiths Food Group BV
  • Unilever Health Institute

Tarkoitus & Mission Nutrition Center

Ravitsemus keskus on asettanut tavoitteekseen saada kuluttajat terveellisempiä elintarvikkeita ja kannustaa yrityksiä tarjoamaan terveellisempiä elintarvikkeita. Nykyinen tehtävä Nutrition Centre on: "Understanding lisätä elintarvikkeiden laatua ja kannustaa kuluttajia syömään terveellistä ja turvallista, jonka tavoitteena on tietoisesti valinnut kuluttajien ja terveyshyötyjä."

Merkillistä, tuottajat sokeripitoisia aamiainen elintarvikkeet, ravintoaine-vapaa makkarat, transrasvojen-rikas keksit ja erittäin epäterveellinen pelimerkkejä tieteellistä tutkimusta Food Centre sponsori ... Varsinkin kun Nutrition Center koostuu paljolti Alankomaiden hallitus ja siten, kiitos Hollannin veronmaksajille.

Päivitys 2014: superfoods, E numerot jne.

Vuodesta maaliskuu 2014 purskahti äkkiä löysää keskustelua joka oli ollut vuotta on puhjennut: Nutrition Center on nyt todella objektiivinen ja rehellinen ruoka? Tämä johtui pääasiassa Nutrition Center kansallisten tiedotusvälineiden kirje lähetetään uutisia VC Superfoods vaalean muoto hölynpölyä lähti. Superfoods ei olisi olemassa ja terveyshyödyt ei todistettu. Edellä artikkeli on verkossa vuodesta 2009 ja vuodesta 2011 tällä sivustolla, joten tämä päivitys ...

Super elintarvikkeet superfruits ja kutsutaan yleisesti luonnollista elintarvikkeisiin, jotka ovat huomattavasti enemmän hyötyä kuin keskimäärin elintarvikkeena. Määritelmä terveyteen kyseisessä tapauksessa liittyy "ravintoarvoa". Joten kuinka monta hyödyllisiä ravintoaineita tarjoaa tuotannossa ja missä määrin? Kohta superfoods niin lähinnä, jotta ne tarjoavat paljon hyödyllistä ravintoaineita suhteessa määrän kaloreita ja "hyödytön" ravintoaineita.

Lisäksi, superfood tarvitsevat puhdasta luontoa ja lähes valmistamattomat. Esimerkkejä väitetyt superfoods ovat hampunsiemeniä, Baobab, wheatgrass, Chia siemenet, guanabana, raaka kaakao, mango kivi, mikro-levät, goji marjat, quinoa, avokado, merilevää jne Kyllä, termi "superfood" on melko Popie Jopie, mutta ei kuitenkaan kosketa sitä tästä, että tämän tyyppinen tuote voi olla tiettyjä terveydellisiä etuja. Ehkä mukava hanke Nutrition Centre syvällisen tutkimuksen tekemiseen!?

Hyötymistarkoituksessa

Tietenkin sinun pitäisi varoa hype ravitsemuksen alalla, mutta se on Voedingscentrum henkilö kohtaan ihmisiä tämän vaaran? Mielestäni ei, koska se on juuri Nutrition Center, joka olisi oltava puolueettomia. Ja se on täsmälleen Ruoka miljoonia käytetty edistämisestä tehtaalla jalostettujen ready-to-eat pikaruokaa. Anna VC mieluummin käsitellä vääriä tietoja ja saamiset elintarvikepakkausten sokerin, virvoitusjuomien ja makeisten!

Tämä on myös minun eniten Nutrition Centre: että on paljon positiivista huomiota valmiiksi pakattujen kasvinjätteistä kuten siirappista aamiaismurot, maitopohjaiset juomat, välipala kakkuja, jne. He eivät voi vakuuttaa minulle, että ei ole kaupallista kiinnostusta mukana, ja tämä on tavoite valinta. Se on täysin spekulatiivinen, mutta teoriassa Nutrition Center olisi edes taloudellisia etuja purkaminen superfoods ...

Oikeutetusti varoittaa vastaan ​​tarpeetonta slash

Ainoa kohta, jossa olen samaa mieltä Nutrition Center on että terveyshyödyt Superfoods vielä joskus puhaltaa ja liioiteltu. On kuitenkin mielestäni mitään syytä viettää iso uutinen, että superfoods ovat vähemmän terveitä kuin monet luulevat. Mitä helvettiä pisteen?! Toki pinaatti on vähintään niin terveellisiä kuin Popie Jopie vehnänorasmehua, mutta miksi ne tuomitseva sävy?! Antaa ihmisten herkullinen Superfoods syödä, jos he haluavat! Todellakin, anna Food keskuksen selvittää, mitä etuja ja haittoja on nyt kiinni todella superfoods ... Sitten he voivat vastata ainakin sisällöllisesti eikä vain huutaa tyhjiä syytöksiä.

Vuonna radiohaastattelussa 3FM Giel Beelen Jesse van de Velde ja Patricia Schutte tuli jälleen kellua kaikenlaisia ​​kiistanalainen kannat Nutrition Centre esiin. Mukaan Patricia, Pyramid mukautettu nykyajan tarpeisiin ja näin edelleen täysin tarkoitustaan ​​... E-numerot hyväksyy EU: n ja siten täysin turvallinen ... Ja niin kauan kuin syöt juuri tarpeeksi hedelmiä ja vihanneksia, superfoods ovat hyödyttömiä ...

Lyhytnäköisyys ja yleistys että soi tällaista tyhjiä lausuntoja ei luottamukseni Nutrition Center vain entisestään vähentää. Vaikka E-numerot olisi turvallinen, se saattaa silti mainita Nutrition Center voit he voisivat yrittää välttää turvallisuuden; koiran kakka portaita ei ole vaarallista, mutta miksi haluaisit, jos voit myös kävellä?

Muuten, kiinni joka tarina kaksi puolta. Mitä itse vaivautunut vähän, että Jesse kestää varten superfoods, edellä mainitussa radiohaastattelussa, mutta "unohtaa" mainita, että hän juoksee suosittu web kauppa, jossa hän myy näitä tuotteita. Tämä kaupallisia etuja ei mielestäni ollut merkitystä mainita noin objektiivisuutta.

Hyödyllisyys

Anna Voedingscentrum lopeta antaa toivottua ja perusteettomia kritiikkiä superfoods. Anna heidän pikemminkin hyödyllisiä asioita tehdä miljoonan tukia he saavat vuosittain, suurelta osin johtuvat verorahoja. Aloita uudelleen antamalla hyödyllistä tietoa ja kaukonäköistä neuvoja. Luo ymmärrystä ja tietoisuutta; paitsi perunat ja parsakaali, mutta myös suhteen superfoods!

Tehtävänä Nutrition Centre on edelleen vain Hollannin ihmiset asianmukaisella ja hyödyllistä tietoa ravitsemus?! Ilmeisesti Alankomaiden kiinnostuneille superfoods, joten opiksi ja tehdä jotain sen kanssa! Esimerkiksi mukana luettelo jossa on esitettävä selkeästi mikro- ja makro superfoods on lueteltu ja missä erityisiä etuja ja haittoja kunkin kääntyä superfood ...

Lopuksi,

Sivuston tavoitteena tämän artikkelin, muuten EI vihjailla, että kaikki tiedot Alankomaiden Nutrition Centre on luonnostaan ​​värillinen tai epäluotettavia. Viesti on pikemminkin, että kuluttaja itse on edelleen ajatella ja sokeasti "viranomaisia" täytyy luottaa. Sinähän maksaisi paljon rahaa tutkimukseen, joka voisi kääntää negatiiviset sinulle?

Mitä mieltä olet Nutrition Center ja hänen neuvoja ja varoituksia? Jätä kommentti alle! Samaa mieltä!

(0)
(0)