Miten lopettaa paikallisia rasvaa kotitekoisia reseptejä

Miscellany Aallotar Mäkilä Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ulkonevat elin

Rasvat on jätetty kehomme eri paikoissa, mutta yleensä on kertymistä rasvaa vatsan, reisien, pakarat, selkä ja ulompi reidet. Vaikka joskus henkilö ei saa olla lihava tai edes ylipainoinen, voi keskittyä tietyillä rasvaa, joka on vaikeampi pystyä poistamaan liikunnan tai ruokavalion itse. Tämä on mitä johtaa epätoivoon monet ihmiset, jotka pidättyvät syöminen tietyissä elintarvikkeissa, flailing melko muodostavat sijaitsee harjoituksia, mutta ei voi päästä eroon näistä kerroksia rasvaa.

Mikä on tärkeää etsiä ihannepainon on yhdistää enemmän säänneltyä ruokavalio, riittävä veden saanti päivän aikana, aerobisia harjoituksia että polttaa rasvaa ja paikallisia harjoituksia, jotka vahvistavat lihaksia kullakin alueella, mikä myös auttaa kehittämään kehon rasvattomaan massaan, tai on, polttaa rasvaa sekä. Myös käyttää erityisiä voiteita hieronta alueella, se stimuloi verenkiertoa ja auttaa poistamaan toksiineja, lisäämällä hyviä tuloksia hoidettaessa! Hieronta voi myös tehdä keitetyt reseptejä perustuu tehokkaaseen varojen että tunkeutuu ihon ja tehdä siitä kiinteä ja tasainen, ilman unaesthetic vaikutus selluliittia, esimerkiksi.

Vaikka tiedetään vaikeudet, se on aina kannattaa yrittää useita menetelmiä voittaa rasvoja!

Tässä muutamia korjaustoimenpiteitä voisi auttaa hoidettaessa paikallisia rasvaa

RESEPTI 1 - DE Horsetail LOTION

 • Sekoitetaan 5 tippaa ginseng tuopin korte teetä ja hieronta rasvaa alue sijaitsee liikkein edistää verenkiertoa.
 • Hakeminen, jonka jälkeen hieronta, muutama tippa auringonkukkaöljyä paikallaan ja hierotaan uudelleen.
 • Kääri alue muovikelmu ja anna kolmekymmentä minuuttia.
 • LIIKEVAIHTO 2 - Clay VIHREÄ

  Se ehdotusta kosmetologi tehdä viiden minuutin päivittäinen itsensä hieronta ja eliminoida jopa 8 cm vyötärö kuukaudessa, lähinnä liittoutua hierontaa tasapainoista ruokavaliota ja juo paljon vettä! Vihreä savi sisältää mineraaleja, jotka aktivoivat verenkiertoa ja polttaa rasvaa, voi ostaa terveysruoka taloa.

  Ainekset:

  • 1 kuppi lämmintä vettä kahvia;
  • 1 väritön gelatiinia arkki;
  • 200g kylmää vettä ja vihreä savi.

  Kuinka tehdä ja soveltaa:

  Kosteuttavat väritön liivate lämpimässä vedessä, lisää savea ja sekoita. Jätä jääkaappiin tunnin verran ja sitten lyödä tehosekoitin, lisäämällä kylmää vettä vähitellen, kunnes seos muuttuu johdonmukaisuutta kerma. Voidaan säilyttää jääkaapissa enintään kolme päivää.

  Levitä lastalla vatsan tai muun alueen tasaisesti. Engage alueen kerma muovikelmu ja jättää toimivat 30 ja 40 minuuttia. Tämä muovikalvo varmistaa paremman voiteen ihoon. Tuon ajan jälkeen, poista muovi ja pyyhi savi lämpimällä vedellä. On sovellettava kaksi tai kolme kertaa viikossa.

  (0)
  (0)