Miten kirjoittaa täydellinen Trivial Pursuit kysymys?

Viihde Veikka Haapalainen Tammikuu 22, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Yhä kuulet Triviant Veroton joku kirjoittaa itse: oppilaita koulun tehtävän, suunnittelija osapuolen tietokilpailu alkukoti. Kirjoittaminen hyvä Trivial Pursuit kysymys vaatii jonkin verran tietoa ja käytännön. Näiden vinkkejä kokenut Triviant Writer menee pitkälle.

Ole omaperäinen!

Kysymys kuten ?? Mikä on sukunimi Chilen presidentti Michelle ??? on aika tylsä. Läpi yksityiskohtaisesti lisätä, kysymys tulee nopeasti parempi ?? Mikä on nimi Chilen presidentti, joka, maanjäristyksen jälkeen vuonna 2010, puhui yksi suurimmista tragedioista maansa ???

Muista kohde

Tilaa lapsille? Aikuisille? Pidä se haaste? Voit kysyä, samat tiedot, niin vaikeaa tai helppoa tehdä kuin haluat. Lapsille, kysymys ?? Mikä luistelija pitoa 10000 metrin lisäksi kultamitalin talviolympialaisissa vuonna 2010, jonka yhtäkkiä ottamalla sisällä mutka ??? hyvin. Aikuisille voisit tehdä hieman vaikeampi kysyä ?? Mikä on valmentaja Sven Kramer, aikana talviolympialaiset 2010, 10000 metriä antoi hieman väärä vihje ??? Ja voit pyytää urheilun ystäville ?? Kuinka monta sekuntia ero Lee kirjoitti valmentaja Kemkers surullisen valkoinen lauta, toiminta että Sven Kramer otti olympialaisten kultamitalin ???

Tärkeimmät sudenkuoppa

Varmista kysymys on vain yksi vastaus mahdollinen. Myös tulevaisuudessa. Otetaan esimerkiksi kysymys ?? Kuka on kuningas Belgia ??? Ilmeinen vastaus olisi ?? Albert II ?? ovat. Mutta entä jos ensi kuussa uusi kuningas valitaan? Paremmin, ja hauskempaa, on laajentaa kysynnän yksityiskohta. Esimerkiksi, saat ?? Mikä on Belgian kuningas, joka tuli suhteessa avioliitto tytär Astrid, koska hän kerran oli onnettomuus moottoripyörän ???
Kysymys ?? Mikä eläin on Woody Woodpecker ??? vaikuttaa ensi näkemältä suuri kysyntä. Silti on olemassa kaksi mahdollista vastausta: Woodpecker tai lintu.

Uhkapeli? Pikemminkin ei

?? Onko väri sininen, vihreä tai keltainen Venäjän lippu ??? Vaikka sinulla ei ole aavistustakaan, sinulla on mahdollisuus vastata kysymykseen oikein. Ja jos tiedät mitä värit Venäjän lipun olemassa, se on paljon mukavampi vain pystyä esitellä tätä tietoa.

Oja!

Kun kysyntä on onnistunut? Paras, mielestäni, jos vastaus on kärki kielen. Jos minun täytyy vain antaa vastaus, tietokilpailu ehdokas herättää kovasti ?? Oh! Tietenkin! ??
(0)
(0)