Mitä voit tehdä Spotify?

Elektroninen Erno Huovinen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Spotify on musiikkia laillisesti ohjelma, jossa voit etsiä musiikkia ja voi kuunnella eikä sisällä viruksia. Sinulla on erilaisia ​​liittymiä. Lue lisää alempana Spotify.

Mitä voit tehdä Spotify?

  • Spotify
  • Top lista
  • Onko ystäväsi maksullisen tilauksen?
  • Tilaukset

Spotify

Vuonna 2006 Spotify aloitti musiikin palvelu. Spotify on suuri menestys Alankomaissa. Tällä hetkellä noin 1,6 miljoonaa maksaville asiakkaille sisältäen 1.400.000 maksaa käyttäjää Yhdysvalloissa. Spotify on täysin laillista ja on saatavilla seitsemässä maassa. Joka päivä, jotkut 10000 kappaleita, joita voit kuunnella. Käyttää Spotify sinun on ensin luotava tili. Tämä voidaan tehdä, jos Spotify ensimmäistä kertaa. Rekisteröityminen on ilmaista. No maksat jos valita Spotify Premium tai Spotify Unlimited.
Koska Spotifyn on suhteita levy-yhtiöille, kustantajat ja kerätä organisaatio, sen avulla ihmisiä löytämään ja kuunnella ilmaiseksi kappaleita. Mitä kun Spotify ei voi tallentaa kappaleita tietokoneellesi. Voit vain kuunnella kappaleita streaming. Tämä on usein nopeampaa kuin kappaleet kiintolevyn tietokoneen!

Top lista

Ylävasen Spotify on otsikko "Uutta". Jos menet otsakkeen "Top-listat" ja sitten on näytön yläreunassa, löydät siellä kaikki kappaleet, jotka ovat eniten kuunnellaan / arvostetaan. Jos olet kuunnellut kappaleen, se menee automaattisesti seuraavaan kappaleeseen luettelossa.

Onko ystäväsi maksullisen tilauksen?

Sitten voit käyttää niitä puhelimessa! Mitä sinun tarvitsee vain kytkeä puhelimen tietokoneeseen. Spotify näyttää kuin olet laitteen ja voit ladata luettelot puhelimeen. Niin voit mennä käyttää puhelinta kautta Spotify. On totta, että vain yksi henkilö voi kuunnella musiikkia samalla tilillä. Joten kun kaksi ihmistä käyttää samaa tunnusta kuunnella kappaleita, kuuluu toisissa yhteydessä polku. Lopulta kaksi ihmistä ilmaiseksi ja osuus huomioon henkilön maksettu.

Tilaukset

On olemassa kolmenlaisia ​​tilaukset Spotify. Nämä ovat:
Spotify Free
Tämä on ilmainen tilaus rajoittamaton vapaa musiikkihaku ja kuunteluun. Haittana ilmainen tilaus on, että saat kuulla mainoksia välillä. Ilmainen tilauksen sinulla oli rajallinen pelata musiikkia älypuhelimeen, mutta vain WiFi-yhteys.
Spotify Premium
Tämän tilauksen maksat ?? 9.99 kuukaudessa. Jälleen voit vain saada kuin Spotify Unlimited ei ole mainontaa, mutta se tarjoaa myös tilauksen että voit kuunnella musiikkia puhelimeen ilman wifi-yhteys. Niinpä esimerkiksi autossa tai polkupyörällä kouluun.
(0)
(0)