Mitä maksaa sähkökäyttöistä?

Auto Bertta Kuusi Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mikä on hinta sähkökäyttöistä? Tämä ei ole helppo vastata, koska on olemassa useita tekijät vaikuttavat kustannuksiin, kuten energia, huolto, ostohinta, vakuutus ja ajoneuvovero. Yleisesti näyttää olevan mitään pakottavaa syytä pitää valita, kustannukset sähköautoja. Yksi eduista on kuitenkin halvemmalla energian kilometriä kohden verrattuna, esimerkiksi bensiinin, dieselin ja kaasun. Tässä artikkelissa, erityisesti energian kulutusta ja siten aiheutuneista kustannuksista keskusteltu.

Sisällysluettelo

  • Latausasemaa
  • Kuinka paljon energiaa maksaa sähköautot?
  • Verrattuna bensiini,
  • Tasapainotus

Latausasemaa

Latausasemaa ovat kuin huoltoasemia bensiinin. On vuonna 2014 Alankomaissa, noin 9000 latausasemaa, jotka yhdistävät sähköauton. Lisäksi, on mahdollista ladata auton kotona ns kotiin päätteen. Kustannukset latauksen koostuvat kWh, määrä, joka tarvitaan täydentämään kulutus uudelleen. Lisäksi on kustannuksia infrastruktuurin, tämä rajoitetaan jos käytetään hyväksi kotiin terminaali.

Kuinka paljon energiaa maksaa sähköautot?

Keskimääräinen sähköauto, riippuen ja käyttötapa. Keskimääräinen sähköauto kuluttaa välillä 10 ja 20 kWh sadalla kilometrillä. Kustannukset 2013/2014 kWh kohden kotiin keskimäärin 0,23 euroa.
Tesla Model S latauksen napa * Olettaen keskimäärin kWh hinta 0,23 euroa ja bensiinin hinta 1,72 euroa / litra
Korvauksetta latausasema on usein hinta jäsenyyden ja eri hinta veloitetaan kilowattituntia kohti. On olemassa niin sanottu nopeasti latureita, heillä on kyky tiettyihin sähköauton ?? s periä DC jännite. Tässä vielä muita kustannuksia.

Verrattuna bensiini,

Verrattuna bensiini kulutus 1 litra tehdä 20km sähköajoneuvojen monta kertaa halvempaa. Lisäksi, se voi olla edullista, että sähkön hinta on yleensä vakaa, koska on olemassa erilaisia ​​lähteistä.
On kuitenkin olemassa joitakin haittoja, jotka vaikuttavat ajamiseen sähköauton. Näitä ovat:
  • Korkea afschrijfkosten koska akku on rajallinen. Tämä vähentää arvoa auton nopeasti mahdollista myyntiä. Tietenkin tämä on erittäin riippuvainen tuotemerkin ja laatu auton.
  • Osto: Vaikka hinnat tulevat yhä lähemmäksi toisiaan sen sähköauton ?? s tällä hetkellä korkeampi hinta verrattuna auton bensiinimoottorissa saman luokan.
  • Jokaiseen kotiin yhteys on ostettava jos haluaa ladata auto kotiin. Kustannukset ovat noin $ 1,000.

Tasapainotus

Vuonna 2014 on edistää sähköautojen hallitus, tämä tehdään sähköauton ?? s vapautettu verotettavasta tulosta, ajoneuvovero ja BPM. Hallitus on todennäköisesti kaipaamaan tulot valmisteveroja bensiiniä. Mahdollisuus, että tämä tulonmenetyksiä tulevaisuudessa jotenkin saavuttaa autoilija.
On myös joitakin selkeitä hyötyjä, jotka eivät suoraan liity kustannuksiin, mukaan lukien lievä ääni auton ja että ei ole suoraa haittaa ympäristölle sijaan. Nopea kehitys teknologian sähköauton on myös tärkeä rooli. On odotettavissa, että tämä parantaa huomattavasti tulevaisuudessa suorituskyvyn suhteen ja alue.
(0)
(0)