Mitä lääkkeitä hoitoon maha?

Terveys Vilhelmi Lehtinen Elokuu 15, 2017 0 182
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mitä lääkkeitä hoitoon maha?

Harmittaa, rasittava ja joskus tuskallista suolistotulehdus lähtee joka talvi miljoonia Ranskan "flat". Rauhoittava hoidot sallia hoitoon. Neuvomme käyttää niitä hyvin.

 Sisältö tämän artikkelin
  •  Pukeutuminen rajoittaa suoliston ripuli
  •  Antidiarrheal toimia vastaan ​​ripuliulosteen
  •  Maitohappo fermenttejä vastaan ​​vatsavaivat
  •  Ovatko antinausea hyötyä?

Gastroenteriitti, usein virus, aiheuttaa ripuli, vatsakipu ja kouristukset, väsymys, pahoinvointi ja joskus oksentelu ja lievä kuume. Kaikki loksahtaa kohdalleen vuonna kaksi tai kolme päivää useimmiten, mutta löysät ulosteet ja vatsavaivoja voi jatkua.

Pikkulapset, pienten lasten ja vanhukset ovat erityisen vaarassa, koska he voivat kuivata muutamassa tunnissa. Heille lääkäriin tarvitaan estämään komplikaatioita. Se on sama, jos ripuli ja kuumetta näkyvät antibioottihoidon jälkeen tai palata matkalta tropiikissa.

Pukeutuminen rajoittaa suoliston ripuli

Ota suoliston pukeutuminen kuten diosmectite lisäksi ravinnon toimenpiteitä, parantaa ulosteen koostumusta. Hiili, kiitos sen adsorbenttiin toimia myös auttaa rajoittamaan ripuli ja lievittää kipua ja turvotusta liittyy usein.

Varoitus: sinun täytyy muistaa ottaa suoliston sidokset kahden tunnin päässä ainakin mitään lääkitystä ei vähennä vaikutus näiden!

Smecta

, 4,39 € per laatikko 30 annospussia.
Koostumus diosmectite, luonnon savi, joka toimii suoliston adsorbenttina. Vaniljakastike ja oranssi maku.

+: Lääke korvataan lääkemääräystä, yleisesti määrätty ja hyvin siedetty lapsilla lisäksi suun nesteytyksen.

-: Vähemmän voimakas kuin eräänlainen rasekadotriilia tai antidiarrheal loperamidin. Etäpääte muiden lääkkeiden on välttämätöntä ei vähennä niiden vaikuttavuutta.

Kenelle? Kohtalainen ripuli. Mahdollinen käyttöä lapsille ja vauvoille.

Käytännössä: 1 pussi laimennettuna puoleen lasilliseen vettä keskimäärin kolme kertaa / vrk aikuisilla. Annostus voidaan kaksinkertaistaa alussa. Lapsilla, 1-4 pussia / päivä. Älä etsi parannusta 48 tunnin kuluessa.

Apteekista neuvo: helpottaa päätös voidaan sekoittaa pussia soseet tai jogurtti, yleensä hyvin siedetty, koska sen maitohapon fermenttejä.

Bénégast Dimexanol

Välillä 7 ja 9 € laatikko 10 poretabletteja.

Koostumus Morilyte, patentoitu monimutkainen sisältävä diosmectite ja suullinen nesteytys suolat. Oranssi-greippi aromi.

+: Ainutlaatuinen yhdistelmä, joka parantaa ulosteen koostumusta kautta diosmectite ja rajoittaa riskiä kuivuminen johtuu toimintaa sen mineraaleja.

-: Kohtalainen toimet pikemminkin keskittyy parantamaan ulosteen koostumusta. Ottaa pois muiden lääkkeiden kanssa. Maku, joka ei saa hakea muutosta.

Kenelle? 5 vuotta, jos lievä ripuli.

Kokeile: 1 tabletti liuotetaan lasilliseen vettä ja kolme kertaa päivässä aikuisille ja yli 12 vuotta. 1 tabletti kaksi tai kolme kertaa päivässä lasten välillä 5 ja 12 vuotta.

Apteekista neuvoja: läsnäolo nesteytys suolat eivät todellakaan emme saa unohtaa tarvetta jatkaa pysyä sammutettua.

Carbosylane

Tietoja € 6,40 laatikko 24 annosta. Saatavana laatikko 48 annosta, € 8.20.

Kokoonpano: lääkehiiltä ja simetikoni on kaksi kapselia. Maha-liukoinen sininen kapseli hajoaa mahassa; enteerisen punainen kapseli vapauttaa varansa suolistossa.

+: Mielenkiintoinen toimia turvotus ja vatsan turvotus. Hiili houkuttelee ja säilyttää kaasuja ja myrkkyjä. Simetikoni raja kaasun muodostumista ja suojaa mahalaukun ja suoliston limakalvon.

-: Kohtalainen vaikutus ripulin. Läsnäolon vuoksi hiilen, ottamaan vähintään kaksi tuntia muita lääkkeitä.

Kenelle? 6 vuotias, jos vatsan epämukavuutta läsnäolo kaasua.

Käytännössä: punainen ja sininen kapseli kapseli otetaan ennen tai jälkeen aterian, kolme kertaa päivässä aikuisille.

Apteekista neuvo: kahden aineen määrätään usein lievittää suoliston häiriöitä, joihin liittyy ripuli, ilmavaivat ja vatsan kouristukset.

Antidiarrheal toimia vastaan ​​ripuliulosteen

Niistä antidiarrheal, rasekadotriilia riittävän usein kohtalainen ripuli. Loperamidi, hän toimii nopeasti, koska se hidastaa suoliston kautta. Se voi kuitenkin edistää leviämistä bakteereita ruuansulatuskanavassa ja pahentaa oireita, jos ripuli on peräisin bakteereista. Siksi on suositeltavaa toissijaisena tai varata kiusallisia tilanteita.

Tiorfast

Noin 7 € per laatikko 10 kapselia.

Koostumus: rasekadotriilia, antidiarrheal joka vähentää liikaeritystä veden ja elektrolyyttien suolistossa.

+: Vastaa lääkkeen Tiorfan saatavissa reseptillä. Toisin kuin loperamidi, ei
Korkea pahenemisen riskiä ummetus tai tiettyjä tarttuvaa ripulia.

-: Hitaampi toiminta kuin loperamidi. Kolme kertaa päivässä, säännöllisin välimatkoin toisistaan, vaaditaan.

Kenelle? 15 rajoittaa ripuli.

Käytännössä: ota 1 kapseli, ja että tällä puhkeamista ripuli, ota 1 kapseli ennen kolmea pääateriaa ylittämättä kolmen päivän hoidon itselääkinnän.

Apteekista neuvo: yhteyttä lääkäriin, jos ripuli jatkuu 48 tunnin kuluttua hoidon, jos ulkonäkö verta ulosteessa tai kuumetta
että tehostaa.

Imodium LiquiCaps

Noin 5,60 € laatikko 12 kapselia.

Koostumus: loperamidilla, antidiarrheal hidastaa suoliston kautta.

+: Kapselit, jotka vastaavat Imodium kapseleita reseptillä. Nopeaa toimintaa, tehokas pysäyttämään ripulin.

-: Varo kunnioittaa vastaan-merkintöjen hoitoon! Toissijainen ummetus on mahdollista. Välttää, vähentää tai lopettaa kun ripuli pienenee. Kyseisten, hieman uneliaisuutta saattaa esiintyä.

Kenelle? 15 vuotta nopeasti pysäyttää ripuli. Loperamide on haittoja-aiheisia seuraavissa tapauksissa korkea kuume tai veriset ulosteet.

Käytännössä: 2 kapselia otettava alkaessa ripuli sitten tarvittaessa 1 kapseli jokaisen uuden ripuliulosteen, enintään 6 kapselia / vrk. Jos ripuli jatkuu kahden päivän hoidosta, ota.

Apteekista neuvoja: ottaa, jos muut lääkkeet eivät ole riittäviä tai jos meidän täytyy pysähtyä ripuli nopeasti.

Maitohappo fermenttejä vastaan ​​vatsavaivat

Maitohappobakteerit toimia ripuli ja vatsavaivat. Korkein ovat Saccharomyces boulardii ja Lactobacillus Lactobacillus rhamnosus GG. Riippuen oireet, niitä voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden hoitomuotojen auttaa palauttamaan suolistoflooran.

Ultra Hiiva 200 mg

Noin € 13 laatikko 30 kapselia.

Koostumus: Saccharomyces boulardii.

+: Lääke, jonka tehokkuus voimakkuudesta ja ripulin kestoa episodi on vakiintunut, erityisesti lapsilla. Sen taloudellinen paketti on myös täysin sopii useita perheenjäseniä.

-: Ei saa nopeasti lopettaa epämiellyttävä ripuli.

Kenelle? Iästä alkaen 6 vuotta, ottaa yksi kohtalainen ripuli
hyvin yhdessä muiden ripulilääkkeitä vahvistaa toimintaansa. Myös esitys laukku, joka sopii vuotiaille lapsille 2-6 vuotta.

Practice: 1 kapseli päivässä otettu lasillinen vettä.

Apteekista neuvo: do hyvällä vähintään viiden päivän hoidon, vaikka on enemmän ripulijaksosta, rikastuttaa suolistoflooran.

ImmunoStim Ripuli

Noin 11 € per laatikko 12 tablettia.

Kokoonpano: 6 maitohappo fermenttejä: 4 Lactobacillus, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus, liivate tannaatti, ja suojaavan kalvon muodostava aine.

+ Muodostamaa ryhmittymää, maitohapon käytteiden joka osoitti hänen kiinnostuksensa vähentää kestoa akuutin ripulin. Tutkimus tehokkuutta liivate tannaatti, 54 aikuista, on vähentynyt määrä suoliston 12 tunnin ottamisen jälkeen.

-: Melko kallista. Ei pysähdy erittäin hankala ripuli.

Kenelle? 15 vuotta kohtalainen ripulia tai jos tämä liittyy turvotusta. Voidaan myös ottaa lisäksi toiseen antidiarrheal.

Käytännössä: 1-2 tablettia 4-6 tunnin välein, kunnes oireet häviävät.

Apteekista neuvo: lähestymistapa, jossa yhdistyvät mekaaninen toiminta liivate tannaatti että maito- fermenttejä.

Ovatko antinausea hyötyä?

Syö vähän ja valo saattaa riittää rauhoittamaan pahoinvointi ja oksentelu matkustajia. Antinausea lääkkeitä vain määrätty tapauksissa erittäin hankala oireita kuten jotkut saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia. Itsehoitoon, kuitenkin, voidaan käyttää tarvittaessa ja silloin tällöin, H1 antihistamiini kuin Nausicalm.

NausiCalm

Noin € 7 Box 14 kapselia.

Koostumus Dimenhydrinate, H1 antihistamiini.

+: Anti-H1 ovat lääkkeitä, joiden antinauséeuse toimia käytetään erityisesti ehkäisemiseksi matkapahoinvointiin. Kapselit sisältävät mikrorakeet, jotka mahdollistavat asteittaisen vapautumisen molekyylin, josta kanteen usean tunnin.

-: Vaara uneliaisuutta: älä aja jälkeen lääkkeen käytön. Ei saa käyttää, jos riski virtsaumpi, tai joissakin muodoissa glaukooman
.

Kenelle? 15 vuotta lievittää matkustajille ilman kuumetta ja pahoinvointia oksentelua.

Käytännössä: 1-2 kapselia joka 6/8 tuntia mutta enintään 8 kapselia päivässä. Kesto lypsyn-seen on rajoitettu kahden päivän itsehoitoon.

Apteekista neuvoja: pahoinvointi ja oksentelu voi heikentää hyvää suun nesteytyksen. Siksi usein juo pieniä määriä. Lapsen, lääkärissäkäynti vaaditaan.

(0)
(0)