Miksi se on vaikeampi Naiset laihtua?

Terveys Isto Leino Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Marirosa Barbieri - Naisilla on enemmän vaikeuksia laihdutus kuin miehet. Se ei ole klisee vaan todellakin tukee tieteellistä arvoa.

Kyllä: lisäksi onni ei tarvitse käsitellä lieventäviä kysymyksiä kuukausittain, jossa paino yhdeksän kuukauden raskaus ja synnytys, luonnon lahja miehille vielä toisen onnea: nopeampi aineenvaihdunta ja kehitetään.

Siksi me naiset taistelua enemmän laihtua.

JAKELU rasvojen

Naisilla on lähes kaksi kertaa rasvaa kuin miehillä. Tämä näkökohta, joka on erityisen hyödyllinen hallinnassa raskauksien ja fyysinen stressi.
Jakautuminen rasvaa naisvartalon on niin erilainen kuin miehillä.
Naiset yleensä keskittää rasvaa alavartalon; aineenvaihduntaa solujen tämän alueen elin on hitaampi. Siksi aikana ruokavalio, naiset kirjataan välittömästi vähentää painoa ylävartalon kun kamppailee menettää rasvaa vatsa alas.

Miehet, on kuitenkin enemmän rasvaa ylemmän alueen.

LIHASTEN

Toinen näkökohta ei pidä aliarvioida on lihas. Miehet, te tiedätte, heillä on enemmän lihaksia ja lihaksia polttaa kaloreita nopeasti. Siksi miehet helpommin hävittää ylimääräinen rasva.

Runkorakenteen

Myös rakenteen elin toimii paino painonpudotukseen. Miehillä, joilla suuremman pinta, he voivat vapauttaa enemmän lämpöä kuin naiset, kun taas sinun täytyy tallentaa se.
Lämmön vapautuminen lisää aineenvaihduntaa jolloin miehet menettää rasvaa nopeammin.

Kysymys ... hormoni

Miehet myös tuottaa enemmän testosteronia ja kasvuhormonia kuin naiset. Siksi ne yleensä polttaa rasvaa ja laihtua nopeammin kuin naiset.

Raskaus ja vaihdevuodet ja enemmän ... HORMONIT

Hormonaalisen järjestelmän naisten on kuitenkin monimutkaisempi ja voidaan sanoa, pakottaa ilmaisu, rasva-suuntautuneita.

Raskauden ja kuukautisten, rasvasolujen kehossa naisen pitää nestettä. Tämä on merkittävä vaikutus aineenvaihduntaa rasvoja.
Puhumattakaan siitä, että progesteroni on myös tärkeä rooli. Sitä tuotetaan suuria määriä naisia, se laukaisee vahva tunne nälkää ja siten edistää painonnousua.
Raskauden jälkeen kuitenkin kertynyt rasvasolut ovat edelleen läsnä elimistössä ja on vaikea hävittää, myös huonon ruokavalion ja korkea-kalori.

(0)
(0)