Miksi pennut pelissä

Luonto Tiia Kankkunen Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kissa leikkii paras on. Kuinka vanha niistä tulee, kiinnostus ei koskaan katoaa. Nippu paperia, ping-pong pallo tai kangasta hiiri on aina mielenkiintoinen heille. Kaikkialla voidaan löydettiin uusi peli. He eivät voi auttaa sitä, koska pelata ja metsästää kissa on käytännössä sama. Kissa luonnossa olisi kaikin tavoin saada ruokansa. Siksi ne alkavat nuorten harjoittelua. Kissa luonnossa olisi kaikin tavoin saada ruokansa. He käyttävät erilaisia ​​taktiikoita. Yksi hiipii ja metsästää, muut suojuksen turvakoti yllätyshyökkäyksen. Se on vain mitä he parhaiten. Tämä ongelma näemme kissa soittaa, hän harjoittaa metsästystä ja lelu mukavuussyistä on saalis. Koska kissa on syntynyt metsästää, peli ei häviä nopeasti kissan elämää.

Aloita nuori

Playing on hyvin nuori siellä. Jo kolmen viikon ikäisenä on kissanpentu ensimmäistä kertaa tutkia, ja viikkoa myöhemmin hän alkoi todella pelaa. Ensimmäinen peli joka koostuu silmiinpistävää kanssa etujalat, mutta pian muuttuu pelata veljet ja sisaret. Toistensa häntä jahtaavat on keskeinen tapahtuma kuin suosikki toimintaa. Play ei ole vain hauskaa pienimmille, mutta myös erittäin tärkeä. Se on osa kasvaa. Vaikka pelissä, he oppivat metsästää, kiivetä ja puolustaa itseään. Oikeastaan ​​kaikki ominaisuudet he tarvitsevat heidän myöhemmin aikuisiässä hengissä.
Erityisesti ikä yhdeksän-neljätoistaviikko on rakastettu ja pelataan paljon. Tänä aikana he lähinnä pelata sosiaalinen peli: nuori pentu oppii selviytymään muiden kissojen, eläimet ja tietenkin ihmisten. Tätä kutsutaan sosialisointi. Esimerkiksi hän oppii, että hän ei voi pelata paremmin liian karkea. Siksi on tärkeää saada juuri näistä viikoista paljon aikaa kissan kautta. Niin saat tuntemaan toisensa hyvin, mutta voit silti oikein ja kouluttaa. Jos et, se voi joskus mennä pieleen.

Peli Aggressiivisuus

Nuori kissa usein tekee pelinsä, jos hän on aggressiivinen. Hän puree, lyöntiä ja jyrisee säännöllisesti sen. Siinä kaikki pelin, koska hän harjoittaa metsästystä käyttäytymistä. Pesä on niin ?? n peli ei ole ongelma. Nuori kissa saa isku hänen äitinsä tai toisen kissan vain kävelee pois, koska hän ei pitänyt peli. Näin opettaa nuori kissa niin kuinka pitkälle hän voi mennä loukkaamatta toista. Asiat menevät pieleen, kun se tulee, joilla tämän ongelman ihmisiin ja sitä ei korjata. Mahdollisuudet ovat suuret, että se menee huonompaan suuntaan, kun hän saa tietää mitään rajoja. Peli Aggressio kutsutaan.
Kissa puree, iskee kätesi tai jalka, ja pahimmassa tapauksessa hän kuuluu jopa. Näet tämän usein kissoilla jo poistettu pesästä ja nuoret perheet ovat päätyneet ilman muita kissoja. Kuitenkin, se ei aina tarvitse tehdä huono sosialisointi on. Joskus kissa ei yksinkertaisesti voi menettää energiaa, jos hän on tarpeeksi häiriötekijöitä, joten tämä ongelma ilmenee.

Poisoppia aggressiivinen käytös

Onneksi se on poisoppia. Ohita on taikasana. Jos kissasi reagoi aggressiivisesti sinun ei pitäisi olla vihainen. Se on helpommin sanottu kuin tehty, mutta tarpeen. Vihainen ongelma voi pahentua, koska, kuten käyttö kasvin suihke. Joten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin jättää käyttäytymistä. Kun kissa vetää tai hyökkää kävelymatkan päässä.
Älä koskaan käytä käsiäsi leluiksi. Opi kissa leikkiä leluilla, varmista on tarpeeksi talossa. Vain lopettaa pelaamisen, kun kissa on väsynyt tai on menettänyt kiinnostusta. Jos hän käyttäytyy hyvin, sitten palkita tämä käyttäytyminen ylimääräisiä haleja ja makeisia.
(0)
(0)